Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΚΑΛΙ ΡΟΤΖΕΡΣ.. ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ



H Κάλι Ρότζερς ήταν μια τυπική έφηβη Βρετανίδα που στα 16 της χρόνια έγινε εκατομμυριούχος. Ήταν το 2003 η μοναδική νικήτρια λοταρίας με £2 εκ. λίρες, δηλαδή περίπου 2.2 εκατ. Ευρώ. Μέσα σε 9 χρόνια όμως τα χρήματα του τζακ ποτ έκαναν φτερά και ήρθε αντιμέτωπη με την χρεωκοπία. Και όχι μόνο αυτό. Έχασε αργότερα την επιμέλεια των παιδιών της, έφτασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας 2 φορές, και τυλίχθηκε στα δίχτυα των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Η ζωή, της έφερε την μια αναποδιά μετά την άλλη αφότου η τύχη της χαμογέλασε. Μετατράπηκε σε εφιάλτη απ’ την στιγμή που μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η Κάλι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν παιδεραστή, συνταξιούχο γείτονα της, στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών. Λίγο αργότερα οι γονείς της χώρισαν και η μικρή δόθηκε σε ανάδοχες οικογένειες. Κάπως έτσι πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της μέχρι που έπαιξε το χρυσό δελτίο. Με 2,2 εκ ευρώ στην τσέπη αγόρασε και επίπλωσε τέσσερα σπίτια για την ίδια, τους γονείς της και την γιαγιά της. Ξόδεψε πολλά σε πολυτελείς διακοπές, πανάκριβα αμάξια, δώρα και δανεικά σε συγγενικά της πρόσωπα. Τουαλέτες γνωστών σχεδιαστών, πάρτι και ενίσχυση στήθους με εμφυτεύματα της ροκάνισαν την περιουσία.
Η Ρότζερς ξεκίνησε παράλληλα μια θυελλώδη σχέση με τον Νίκυ Λόουσον κατηγορούμενο στο παρελθόν για εγκληματικές πράξεις, και απέκτησαν μαζί ένα γιο και μια κόρη. Το ζευγάρι μυήθηκε στην κοκαΐνη ξοδεύοντας πάνω από 400 χιλ. ευρώ!.  Όταν η κάλυ πληροφορήθηκε πως ο σύντροφος της προσπάθησε να της κλέψει χρήματα και κοιμήθηκε με την μικρότερη αδερφή της έπεσε σε κατάθλιψη. Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας υπερβολική δόση χαπιών. Τελικά μαζί με τα λεφτά έχασε και την επιμέλεια των παιδιών της, λόγω της κακής ψυχικής κατάστασης. Χώρισε με τον σύζυγο της και τα έφτιαξε με τον Ράϊαν Θόμπσον ο οποίος όμως συνελήφθη για διακίνηση κοκαϊνης, οπλοφορία  και φυλακίστηκε για δύο χρόνια. Η Κάλι Ρότζερς συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να κόψει τις φλέβες της, αλλά αφέθηκε ελεύθερη. 
Η ίδια λέει σήμερα ότι όταν κερδίσεις ένα τόσο τεράστιο ποσό σε τόσο μικρή ηλικία δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες που μπορεί να επακολουθήσουν. Εύχομαι να μην είχα κερδίσει ποτέ. Φαίνεται πως δεν είχα το σθένος να αντιμετωπίσω όλες αυτές τις καταστάσεις - και θεώρησα πως καλύτερα θα ήταν να φύγω από την ζωή, δήλωνε σε συνέντευξη της. Η Ρότζερς, 25 ετών σήμερα, ζει με την μητέρα της, εργάζεται ως καθαρίστρια για να τα βγάλει πέρα και ισχυρίζεται πως είναι ευτυχισμένη πλέον χωρίς χρήματα. 

Οδηγεί ένα παλιό μεταχειρισμένο ιχ και αποφάσισε να πουλήσει το μοναδικό σπίτι που της είχε απομένει. Έχει μείνει μόνο με λίγες χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα, νοικιάζει ένα μικρό σπίτι ενώ αυτή την περίοδο είναι και πάλι έγκυος με δίδυμα αγοράκια από το νέο της σύντροφο Πωλ. Είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δηλώνει ότι νιώθει λες και πήρε το λαχείο για δεύτερη φορά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου