Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η ΖΑΠΛΟΥΤΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΗΣ!


Η αφοσίωση της νοσοκόμας από τις Φιλιππίνες που υπηρέτησε την κυρία της για περισσότερα από 20 χρόνια, την έκανε εκατομμυριούχο και είναι σήμερα μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στο Μανχάταν. Η αποκάλυψη της Νew York Post έκανε τον γύρο του κόσμου δείχνοντας περίτρανα πως μία αφοσιωμένη υπηρέτρια έμεινε πιστή στο πλευρό της ηλικιωμένης, την φρόντιζε μέχρι το τέλος της και ανταμείφτηκε. Η ζάπλουτη χιούγκετ Clark άφησε μέρος της τεράστιας περιουσία της σε αυτή την γυναίκα. Όπως έγραψε στην διαθήκη της η Χαντάσα Πέρι κληρονομεί 33.600.000 δολ. Και μια έπαυλη.
Τα 20 χρόνια που την φρόντιζε η 60χρονη νοσοκόμα, δεν τα ξέχασε η Κλάρκ αν και έφυγε στα 104 της χρόνια, φρόντισε να της χαρίσει το αμερικάνικο όνειρο!. Ήταν  κόρη ενός από τους πλουσιότερους αμερικανούς όλων των εποχών. Βασιλιάς του Χαλκού με ορυχεία στην Μοντάνα, έχτισε σιδηροδρόμους και έγινε γερουσιαστής των ΗΠΑ. Η πλούσια γυναίκα πέθανε στις 24 Μαΐου του 2010 και ήταν η μοναδικός κληρονόμος. Ζούσε με τη  φιλιππινέζα στο μεγαλύτερο και από τα πιο ακριβά διαμερίσματα της Πέμπτης Λεωφόρου της Νέας Υόρκης. Ο μισθός της νοσοκόμας έφτανε τα 131.000 δολάρια το χρόνο. Ήταν εκκεντρική και είχε έρθει σε ρήξη πολλές φορές με τον πατέρα  της ο οποίος υπολογίζεται πως της άφησε μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Το 1925, η Χιούγκετ άρχισε να παίρνει 7.500 δολάρια το μήνα από τις επιχειρήσεις του πατέρα της.

Η κλάρκ περνούσε τον χρόνο της μεταξύ του διαμερίσματος με τα 42 δωμάτια με θέα το Σέντραλ Παρκ, του κάστρου της στο Κονέκτικατ με τα 52 στρέμματα και της βίλας των 23 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια. Ήταν απομονωμένη από όλους εκτός από το δικηγόρο και το λογιστή της, δύο σύμβουλοι που ήταν επιφορτισμένοι με την διαχείριση της περιουσίας. τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της, η Clark επέλεξε να ζήσει σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με το ψευδώνυμο Harriet Chase. 
Μετά θάνατο, τον Αύγουστο του 2010, το γραφείο του Εισαγγελέα στο Μανχάταν ξεκίνησε έρευνα για υποθέσεις που  διαχειριζόταν ο λογιστής της, Irving Kamsler, και ο δικηγόρος της, Wallace Bock για υπεξαίρεση 1,5 εκ. δολαρίων. Η τελευταία διαθήκη της Κλαρκ έγινε το 2005 αφήνοντας το 75% της περιουσίας της, περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εκτός από τα 33 εκ στη νοσοκόμα, η βαφτιστήρα της Γουάντα έλαβε περίπου $ 12 εκατομμύρια, άλλοι εργαζόμενοι έλαβαν μικρότερα ποσά ενώ ο Δικηγόρος και ο λογιστής της έλαβαν ο καθένας $ 500.000. 
Μακρινοί συγγενείς της πάντως έχουν ήδη προσβάλει την διαθήκη για να  στο χέρι ένα μέρος της περιουσίας.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου