Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η ΖΑΝΓΚ ΖΙΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ CALL GIRL;




Στην δίνη ενός σκανδάλου που τα έχει όλα εμπλέκεται η διάσημη κινέζα σταρ Ζανγκ Ζιγί, που έχει παίξει σε ταινίες όπως το «Τίγρης και Δράκος», τα «Ιπτάμενα Στιλέτα» και στις ΄΄ αναμνήσεις μιας γκέισας ΄΄ όπου τα λόγια, της κινηματογραφικής της μητέρας, αποδείχτηκαν προφητικά. Δεν βγάζεις λεφτά με τον να κοιτιέσαι στον καθρέπτη, βιάσου, βάψου και στολίσου της έλεγε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η όμορφή ηθοποιός φέρεται να έχει εισπράξει πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ από το 2007 μέχρι σήμερα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με μερικούς από τους ισχυρότερους Κινέζους επιχειρηματίες και πολιτικούς. Η υπόθεση που μαστίζει την Κίνα περιέχει κρατική διαφθορά, εγκλήματα, ροζ ραντεβού και ξέπλυμα χρήματος.
Ξαφνικά η όμορφη Κινέζα ηθοποιός είδε το όνομά της να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο πορνείας και διαφθοράς, το μεγαλύτερο στην ιστορία της Κίνας. Περίοπτη θέση κατέχει στον κατάλογο των φερόμενων εραστών της ο Μπο Σιλάι, μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του Κομμουνιστικού Κόμματος. Τα μυστικά ραντεβού πιθανολογείται ότι έλαβαν μέρος σε πολυτελή ξενοδοχεία στο Πεκίνο και απέφεραν στην 33χρονη περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά!. 
Η Zang γνώρισε τον Μπο από τον επιχειρηματία Xu Ming, ο οποίος εμπλέκεται επίσης σε σκάνδαλο διαφθοράς. Ο Xu, που είναι ο 8ος πιο πλούσιος κινέζος,  είπε στις Αρχές ότι πλήρωνε την ηθοποιό με 750.000 ευρώ για να κάνει sex μαζί του από το 2007. Της έδωσε συνολικά 23 εκατ. ευρώ, ενώ η ηθοποιός έβγαλε και χρήματα από πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες που έκλειναν ερωτικά ραντεβού μαζί της.
Όλα άρχισαν όταν ο πρώην πανίσχυρος υπουργός εμπορίου Μπο Σιλάι κατηγορήθηκε ότι μαζί με την γυναίκα του αναμίχθηκαν στην δολοφονία με δηλητήριο του άγγλου επιχειρηματία Νιλ Χέιγουντ. Το θύμα έκανε ξέπλυμα μαύρου χρήματος για λογαριασμό του πολιτικού ο οποίος όταν βρέθηκε στο κελί έμπλεξε στην κατάθεση του και την όμορφη ηθοποιό που ένωνε με τα ραντεβού της τους δύο πρώην φίλους. Άλλωστε το τιμολόγιο των 2 εκ ευρώ στο όνομα της πρόδιδε και την σχέση της με τον 65χρονο.

Οι έρευνες εστιάζουν τώρα στην φοροδιαφυγή από τα «κέρδη» της Ζιγί, στην οποία έχει απαγορευτεί προς το παρόν η έξοδος από τη χώρα, γι’ αυτό άλλωστε δεν έδωσε το παρόν στις Κάννες για να προωθήσει τη νέα της ταινία. Η ηθοποιός τα αρνείται όλα και μιλά για σκευωρία. Μέχρι πρότινος ζούσε μόνιμα στο Χονγκ Κονγκ, κάνοντας μια χλιδάτη ζωή στο πλευρό του πρώην αρραβωνιαστικού της επί 4 χρόνια, του ζάμπλουτου ισραηλινού επιχειρηματία Vivi Nevo ο οποίος άφησε την κέιτ μος για τα μάτια της.

 Η Zang Ziyi θεωρείται μία από τις πιο υποσχόμενες ηθοποιούς της Κίνας και όπως εύστοχα γράφεται στην πατρίδα της, η σταρ του κινηματογράφου με το αγγελικό πρόσωπο, έκανε την ζωή της ακατάλληλη ταινία και τώρα προσπαθεί να διαψεύσει τα ισχυρά στοιχεία που την θέλουν να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ιερόδουλη πολυτελείας του πλανήτη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου