Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΧΑΝΤΣΟΝ

Το 2004 η Τζένιφερ Χάντσον ήταν το φαβορί του American Idol. Πήρε την έβδομη θέση αλλά άφησε το σημάδι της. Το 2005 η τραγουδίστρια απο το Σικάγο, επιλέχθηκε για το ρόλο της Έφι στο μιούζικαλ Dream Girls. Κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα αλλά και το Οσκαρ Β γυναικείου ρόλου το 2007. Η νέα, όμορφη και ταλαντούχα είχε μπει ήδη στον μαγικό κόσμο του χόλυγουντ. Ακολούθησαν και άλλες ταινίες και το Σεπτέμβριο του 2008 ο δίσκος που είχε ηχογραφήσει έφτασε στην κορυφή των τσάρτ με 800.000 πωλήσεις στις ΗΠΑ. Τον ίδιο μήνα αραβωνιάστηκε και όλα πήγαιναν ανέλπιστα καλά. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2008.
Το κινητό της Τζένιφερ χτυπά και στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται η αδερφή της Τζούλια. Έντρομη της ανακοινώνει τις δολοφονίες της 57χρονης μητέρας τους Ντάρνελ και του 29χρονου αδελφού τους, Τζέισον. Είχαν πυροβοληθεί εξ επαφής στο κεφάλι και το στήθος. Σοκαρισμένη η χάτσον ακούει και άλλα άσχημα νέα. Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι ο ανιψιός της Τζούλιαν. Η θλιβερή είδηση έπεσε σαν βόμβα και η γυναίκα με το λαμπρό μέλλον και το αστείρευτο ταλέντο βρέθηκε πρωταγωνίστρια σε μία οικογενειακή τραγωδία. Οι αρχές του σικάγο συνέλαβαν και ανέκριναν τον εν διαστάσει σύζυγο της αδερφής της, Γουίλιαμ Μπάλφορ ως τον μοναδικό ύποπτος για την 2πλη δολοφονία και την απαγωγή του 7χρονου ο οποίος προέρχεται από σχέση που είχε η τζούλια με τον Γκρεγκ Κινγκ.
Επί 3 ημέρες η αστυνομία, η οικογένεια και εθελοντές ψάχνει τον μικρό αγόρι και η Χάντσον προσφέρει αμοιβή 100.000 δολάρια σε όποιον τον εντοπίσει. Στις έρευνες αναζήτησης του μικρού Τζούλιαν, έχει εμπλακεί και το FBI καθώς υπάρχουν φόβοι για την μεταφορά του παιδιού εκτός των συνόρων της πολιτείας. Τελικά το αμάξι του αδελφού της βρίσκεται σταθμευμένο μετά από καταγγελία πολίτη για ένα ύποπτο όχημα. Ο φόβος όλων επιβεβαιώθηκε.  Στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκε η σωρός του αγνοούμενου ανηψιού της Χάντσον. Ο 27χρονος Μπαλφούρ είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με αναστολή μετά την καταδίκη του σε επτά χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή κλεμμένου αυτοκινήτου αλλά και κατοχή ναρκωτικών. Το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος και η Τζούλια, ήταν σε διάσταση και ετοιμάζονταν να πάρουν διαζύγιο κάτι που δεν ήθελε εκείνος. 
Η Τζένιφερ -γνωστή και από τον ρόλο της Λουίζ, της γραμματέως της Κάρι στην κινηματογραφική έκδοση του Sex 'n The City- ήταν πολύ δεμένη με την μητέρα της, τα αδέλφια της και τον ανηψιό της, τους οποίους μάλιστα ευχαριστεί προσωπικά στο πρώτο της άλμπουμ..
Η πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1981 και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε έξι κινηματογραφικές ταινίες. Είναι ζευγάρι με τον David Otunga από το 2008 και έχουν ένα αγοράκι 3 ετών. Πρόσφατα αγόρασαν μια βίλα στο Σικάγο, στον τόπο καταγωγής της που  περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις. 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, μια αίθουσα κινηματογράφου και κόστος 3 εκ. δολάρια. 
Αίσθηση έκανε η χάτσον όταν στις πέρυσι εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ αδυνατισμένη κατά 80 κιλά!. Τελευταία εμφάνιση της Τζένιφερ ήταν στα φετινά βραβεία Γκράμμυ όπου τραγούδησε στην μνήμη της αδικοχαμένης Γουίθνει χιούστον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου