Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΗΣ ΚΕΙΤ ΜΟΣ. ΤΖΟΝΥ ΝΤΕΠ, ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ

Μέσα από την αυτοβιογραφία και το φωτογραφικό λεύκωμα της, η σταρ του μόντελινγκ κέιτ μος φανερώνει μικρά μυστικά  αλλά και την διαδρομή της προς την κορυφή. Στις 488 σελίδες του βιβλίου, θα δούμε δεκάδες ανέκδοτες φωτογραφίες από κορυφαίους φωτογράφους και την ιστορία του κοριτσιού από το Croydon της Βρετανίας που κατάφερε να γίνει ένα από τα διασημότερα μοντέλα, να κ ατακτήσει τις πασαρέλες και να αποκτήσει ήδη μια μεγάλη περιουσία. Το 2012 ήταν στην δεύτερη θέση του Forbes με ετήσια κέρδη 9,2 εκατομμύρια μόνο από το μοντελινγκ κι ενώ ήδη έχει ανοίξει τα φτερά της και σε άλλες επιχειρήσεις. Μέσα από τις σελίδες του λευκώματος, η 38χρονη σταρ δεν διστάζει να αποκαλύψει τις ανασφάλειές της. Στα 16 της σιχαινόταν το στήθος της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Στην πρώτη της δουλειά την απείλησαν ότι 'Αν δεν κάνει τη γυμνή φωτογράφιση δεν θα την φωνάξουν ξανά για δουλειά.  Κλειδώθηκε στο μπάνιο του στούντιο και έκλαιγε. πήρε μια βαθιά ανάσα, βγήκε και έκανε κανονικά την φωτογράφηση. Τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.
Όπως η ίδια λέει τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τα βρήκε λίγο μπαστούνια μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι το κορμί της δεν ήταν πλέον ιδιωτικής χρήσης και έπρεπε να εκτίθεται συνέχεια. Έπαθε νευρικό κλονισμό στα 18 της όταν δούλεψε για την καμπάνια του Calvin Klein που την καθιέρωσε. Τώρα  πλέον αντιμετωπίζει την γύμνια ως κάτι που της δίνει δύναμη. Σήμερα στα 38 της, μοιάζει έτοιμη να κρεμάσει τα παπούτσια της και να αποσυρθεί, λένε πολλοί, αλλά στην τελευταία της δουλειά για το βάνιτυ φέαρ το sex symbol απέδειξε ότι αντέχει ακόμη. Τι λέει όμως για τον επί 4 χρόνια δεσμό της με τον τζόνυ ντεπ;. 'Δεν υπήρχε ποτέ κανένας άντρας στην ζωή της που να την φροντίζει όπως ο Johhny. Πίστευε αυτά που της έλεγε και ακολουθούσε τις συμβουλές του με κλειστά μάτια. Μετά από το χωρισμό τους το 98 έκλαιγε για χρόνια ολόκληρα για να τον ξεπεράσει.
η κέιτ μος δεν αναφέρει τίποτα για τις αποκαλύψεις της πρώην βοηθού της πως, όταν η Kate έπαιρνε κόκα, της άρεσαν οι ερωτικές συνευρέσεις με τις δυο καλύτερες της φίλες. Της φεύγουν όλες οι αναστολές και πέφτει στο κρεβάτι με όποιον της γυαλίσει, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, είχε πει. Ορόσημο στην καριέρα της ήταν το μοιραίο κλικ του παπαράτσι της ντέιλι mirror στις 15 Οκτωβρίου 2005. Η κάμερα την έπιασε να σνιφάρει κοκαίνη, 5 άσπρες γραμμές σε 40 λεπτά, μαζί με τον τότε σύντροφο της Pete Doherty. 
Τα μμε της έδωσαν το προσωνύμιο Cocaine Kate, οι σπόνσορες της κουνούσαν το μαντήλι και η ίδια είδε τον κόσμο της να γκρεμίζεται. Μόνο που το κορίτσι που είχε φτάσει να κράξει δημόσια ο Bill Clinton ως ''ανορεξική'' και ''κακό πρότυπο'' αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθαίνει και επανήλθε. Ένα χρόνο μετά το συμβάν η Moss είχε κλείσει ακριβώς τα διπλάσια συμβόλαια από πριν και έβγαζε γύρω στα 10 εκ. δολάρια το χρόνο. Η διαχρονική μούσα της μόδας επιλέγει να απέχει από τα social media γιατί δεν θέλει να απολογείται σε κανένα και προτιμά να υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το όνομα της.
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα το πιο αμφιλεγόμενο μοντέλο της τελευταίας δεκαετίας θα επιτρέψει σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο να κινηματογραφήσει μέρος της καθημερινής της ζωής για ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο οι εμπειρίες ενός top model. 
Η Kate Moss, η οποία έχει μια 9χρονη κόρη από τον δεσμό της με τον εκδότη τζέφερσον χακ, έκανε τον πρώτο της γάμο τον ιούνιο του 2011 με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος "The Kills", τζέιμι χινς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου