Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ –ΣΟΚ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!


Με τον πιο επίσημο τρόπο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας επιβεβαίωσε την ύπαρξη σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή!. Επειτα από οκτώ μήνες προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού. Ετσι, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε μία πρωτόγνωρη ποινική δίωξη κατά αγνώστων και αφορά το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας με σκοπό τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος.
Όταν το 2006 αποκαλύφθηκαν οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων με τη χρήση 16 καρτοκινητών «σκιών», τα οποία κατέγραφαν τις συνομιλίες 100 προσώπων, μελών της κυβέρνησης Καραμανλή και αξιωματούχων δύσκολα κάποιος μπορούσε να φανταστεί ότι το γεγονός αυτό μπορεί και να συνδέεται με ένα σχέδιο δολοφονίας. Όλα άλλαξαν βάσει του πολυσέλιδου απόρρητου εγγράφου της ΕΥΠ με ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009. Στο έγγραφο υπάρχουν αναφορές για σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή που προωθούσαν ξένες μυστικές υπηρεσίες, μεταξύ αυτών η ισραηλινή Μοσάντ, αμερικανοί και  Βρετανοί πράκτορες. Αιτία ήταν η στροφή της πολιτικής Καραμανλή στην αγκαλιά της ρωσίας για το φλέγον θέμα της ενέργειας στην μεσόγειο.


Αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη έγινε πριν από λίγο καιρό από το περιοδικό επίκαιρα επικαλούμενο διαρροές από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με τους ρώσους παρακολουθούσαν τον Πρωθυπουργό 20 άτομα που μιλούσαν ελληνικά και θα εκτελούσαν το σχέδιο δολοφονίας με την ονομασία Πυθία 1 στα πλαίσια ενός αμερικανικού κλίματος αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Καραμανλή μέσω τρομοκρατικών ενεργειών, του “σκανδάλου” με την μονή Βατοπεδίου και κοινωνικών αναταραχών όπως τα δεκεμβριανά του 2008 με τον θάνατο του γρηγορόπουλου. 
Σύμφωνα με έγγραφο που φέρεται να συνέταξε αξιωματούχος της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, δηλαδή της πρώην KGB, στην Ελλάδα είχε έλθει από τον Μάρτιο του 2008 μια ομάδα 19 στελεχών της. Αφορμή για τη σύσταση της ομάδας ήταν η απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ του Κ. Καραμανλή του ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του τότε Βούλγαρου Προέδρου Γκεόργκι Παρβάνοφ. Σύμφωνα με το έγγραφο σε μια τουλάχιστον περίπτωση οι ομάδες των πρακτόρων της ρωσικής υπηρεσίας ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Ελληνα πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, μεταξύ 20 και 25 Απρίλη του 2008.  Στο όχημα που εγκατέλειψε αυτή η ομάδα και στη συνέχεια ερευνήθηκε από τους Ρώσους πράκτορες, βρέθηκαν στοιχεία που αφορούν στην καταγραφή της διαδρομής που ακολουθούσε στη μετακίνησή του ο πρώην πρωθυπουργός, χάρτες, κιάλια, εκρηκτική ύλη, όπλα  υλικά μακιγιάζ και συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της αστυνομίας.


Η εγκατάλειψη του πολιτικου στίβου και οι λιγοστές εμφανίσεις του κώστα καραμανλή από το 2009 και μετά ίσως να οφείλονται τελικά σε όλα αυτά τα σενάρια και να συνδέονται με την έκρηξη που έγινε στις 19 μαρτίου του 2009 στην οδό Κόνιαρη στους Αμπελόκηπους, όπου βρίσκεται η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου. Οι δράστες γνώριζαν, ότι ο πρώην πρωθυπουργός περνούσε από εκεί όταν έφευγε από το σπίτι του στον Λυκαβηττό με κατεύθυνση το άλλο σπίτι του στη Ραφήνα.  Ήταν 9.30 το βράδυ όταν εξερράγη ο ισχυρός μηχανισμός αλλά τα σχέδια των επίδοξων δολοφόνων ανατράπηκαν την τελευταία στιγμή από την αλλαγή του δρομολογίου του τότε πρωθυπουργού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου