Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ- ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Το περίφημο φόρεμα με το λεκέ, οι φαντασιώσεις του τότε Προέδρου Bill Clinton, η διαπόμπευσή της στον Τύπο και μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων συνθέτουν το παζλ ενός βιβλίου που θα "κάψει" τον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο και θα φέρει την υπογραφή της Mοnica Lewinsky. Με καθυστέρηση 16 χρόνων, θα γνωστοποιήσει σε όλο τον πλανήτη τις πικάντικες στιγμές που έζησε στη σχέση της με τον τότε πλανητάρχη. Τα ραντεβού της με τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους της Αμερικής έχουν ξεκινήσει και μια επιταγή 12 εκατ. δολαρίων την περιμένει.


 η Μόνικα πήγε ως μαθητευόμενη στον λευκό οίκο το 1995 και οι φήμες οργίαζαν για την 22χρονη που μετέφερε συχνά πίτσες στο οβάλ γραφείο του Μπιλ Κλίντον. Η ερωτικές συναντήσεις διέρρευσαν από την φίλη της Μόνικα, Λίντα Τριπ μέσω μαγνητοφωνημένων συνομιλιών. Τον Ιούλιο του 98 η Μόνικα ομολόγησε στην δικαιοσύνη ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Κλίντον και παρέδωσε ως πειστήριο το μπλε λερωμένο της φόρεμα. Ένα μήνα μετά ο πλανητάρχης τα παραδέχτηκε όλα.
Τώρα ,τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε να ξαναμπεί στα πολιτικά πράγματα στηρίζοντας τον Μπαράκ Ομπάμα, η «ξεχασμένη» Μόνικα έκανε την ανατροπή και ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει το βιβλίο, υπενθυμίζοντας σε όλους τις 9 σεξουαλικές επαφές της με τον Μπιλ Κλίντον μέσα στο Οβάλ Γραφείο μεταξύ Νοεμβρίου 1995 και Μαρτίου 1997. Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 39χρονη, πλέον, Λεβίνσκι, αυτό που την στιγμάτισε περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο Κλίντον αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο σαν κύριος ενώ εκείνη πλήρωσε ακριβά το τίμημα.


Οι σελίδες του βιβλίου της θα αποκαλύψουν τα πάντα για την αγάπη του τέως προέδρου για τα ερωτικά τρίο, τα παθιασμένα γράμματα που του έστελνε και σχόλια του ίδιου για τη σύζυγό του Χίλαρι, την οποία αποκαλούσε «κρυόπλαστη». Επιπλέον, η μόνικα λέει πως ο Κλίντον συχνά σχολίαζε την ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή εντός του γάμου του, και μοιραζόταν μαζί της πως δεν είναι ο μόνος που ψάχνει σεξουαλικούς συντρόφους εκτός γάμου –υπονοώντας, σαφώς, ότι και η σύζυγός του Χίλαρι έπαιζε το ίδιο «παιχνίδι». Ο άτακτος Μπιλ μιλούσε συνέχεια για την επιθυμία του να κάνει ομαδικό σεξ αλλά και για την τάση του να χρησιμοποιεί σεξουαλικά αξεσουάρ κάθε είδους. Αν πράγματι το βιβλίο αυτό εκδοθεί, θεωρείται ότι αφενός θα απειλήσει τον γάμο των Κλίντον, αφετέρου μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας της Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στην πολιτική, εξαιτίας του νέου σκανδάλου που αναμένεται να προκύψει.
Η Λεβίνσκι όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούσε να μιλήσει για τις ροζ περιπέτειες λόγω δικαστικών περιοριστικών μέτρων, τα οποία έπαψαν να ισχύουν και τώρα, ο δρόμος για τη «δική της εκδίκηση» είναι ανοιχτός και έτοιμος για να τον εκμεταλλευτεί. Τι έκανε όμως όλα αυτά τα χρόνια η περιζήτητη για τα μμε Μόνικα; 
Δημιούργησε δική της σειρά με γυναικείες τσάντες, πέρασε από ριάλιτυ, πήγε στο Λονδίνο για μεταπτυχιακά στην κοινωνική ψυχολογία και παρέμεινε ανύπαντρη στα 39 της. Απέχει από κοσμικές εκδηλώσεις, δεν διαθέτει λογαριασμούς σε τουίτερ και φέισμπουκ και στην ντουλάπα της παραμένει φυλαγμένο το διαβόητο μπλε γκαπ φόρεμα με αποτυπωμένο τον λεκέ του πρώην πλανητάρχη..     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου