Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

BONNIE TYLER, MIA ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΔΟΞΑ KAI ΠΛΟΥΤΗ

Η Bonnie Tyler η σούπερ σταρ των ‘80s που έγινε διάσημη το 83 με την τεράστια επιτυχία "Total Eclipse of the Heart" επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από χρόνια αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η τρεις φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια κάνει δυναμικό comeback, το οποίο περιλαμβάνει guest εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σόου "X-Factor" της Ρουμανίας και της Ουκρανίας, ενώ κυκλοφορεί και το νέο της άλμπουμ με τίτλο "Rocks & Honey"..
Ειλικρινής, αυθόρμητη, εργασιομανής, αντιδραστική, απρόβλεπτη και πάντα βραχνιασμένη. Από το 1977 όταν έκανε εγχείρηση στις φωνητικές χορδές και παρά τις συμβουλές του γιατρού της να μην μιλήσει πριν αποθεραπευθεί, εκείνη τραγούδησε και έμεινε στη φωνή της η χαρακτηριστική βραχνή χροιά. Αυτό έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι η καριέρα της Μπόνι Τάιλερ σαν τραγουδίστρια είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει. Τους διέψευσε όμως με την πορεία της. Η ίδια δηλώνει ότι κακομεταχειρίζεται την φωνή της, δεν προσέχει καθόλου και το μόνο που κάνει είναι να πίνει μια κουταλιά ελαιόλαδο κάθε πρωί. Επίσης έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη της ότι έκανε ενέσεις Botox δύο φορές το χρόνο για 15 χρόνια.
Το αληθινό της όνομα είναι Γκέινορ Χόπκινς αλλά μοιάζει να το έχει ξεχάσει ακόμη και η ίδια. Γεννήθηκε το 1951 και είναι Ουαλή στην καταγωγή ενώ ο πατέρας της ήταν επαγγελματίας μποξέρ. Μεγάλωσε με τέσσερα αδέλφια και θυμάται ακόμη πως προσπαθούσαν όλοι να μιμηθούν τον Ελβις Πρίσλεϊ. Της έχει μείνει ως στίγμα η ιστορία με την σχολική χορωδία που δεν την έκανε δεκτή αν και ήδη από τα 16 της χρόνια τραγουδούσε με το πρώτο της συγκρότημα. Η καριέρα της Τάιλερ ξεκίνησε το 1970, όταν, σε ηλικία 19 ετών, έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό ταλέντων. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε σε ένα κλαμπ και 2 μάνατζερ που αναζητούσαν νέα ταλέντα εντυπωσιάστηκαν από τη φωνή της. Έτσι πολύ σύντομα η Τάιλερ υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο. 
Το 1976 ήταν η χρονιά της αφού με το πρώτο της άλμπουμ το όνομά της ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Οι κριτικοί έγραφαν ότι «η μουσική βιομηχανία ανακάλυψε τον θηλυκό Ροντ Στιούαρτ». Και έκτοτε διέγραψε μια 45χρονη λαμπρή πορεία στον χώρο με πάνω από 50 συμμετοχές σε δίσκους. Τα εκατομμύρια των δίσκων που πούλησε της έφεραν δόξα και χρήμα και ανακηρύχτηκε ως μία από τις καλύτερες ποπ ροκ τραγουδίστριες.
στην χώρα μας το 1992 η συμμετοχή της Bonnie Tyler στο κομμάτι “Πεθαίνω στην ερημιά΄΄ ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που έκανε χρυσό και το δίσκο της σοφίας αρβανίτη. Η Τάιλερ μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για την Τίνα Τέρνερ και την αξεπέραστη Τζάνις Τζόπλιν που ήταν το πρότυπο της.

η διάσημη τραγουδίστρια δεν απασχόλησε ποτέ τα μέσα για την ζωή της, δεν είχε περιπέτειες και δεν εγκατέλειψε τη γενέτειρα της. Ζει σε μια βικτωριανή έπαυλη στην Ουαλία με τον, επί 35 χρόνια σύζυγο της, Robert Sullivan, παλαιό πρωταθλητή στο τζούντο και εκατομμυριούχο επιχειρηματία πια. 
Τον αποκαλεί «προσωπικό σωματοφύλακα» και είναι πράγματι ο φύλακας άγγελος της, η μοναδική της παρέα, αφού το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου