Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΕΡΩΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙΓΟΥΝΤ.Ο ΙΝΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ

Ένα απίστευτο ερωτικό θρίλερ έτοιμο σενάριο για το Μπόλιγουντ απασχολεί την Ινδία εδώ και ένα μήνα. Πρωταγωνιστές ο υπουργός ανάπτυξης, η ζάπλουτη σύζυγος του που βρέθηκε νεκρή και η ερωμένη του, Πακιστανή δημοσιογράφος. Η όμορφη ιστορία του ζεύγους μετατράπηκε ξαφνικά σε μια τραγωδία. Το ροζ σκάνδαλο και ο μυστηριώδης χαμός της 52χρονης σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του παράνομου δεσμού του συζύγου της με την δημοσιογράφο, έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Ο θάνατος της Σουνάντα Πασκάρ στις 17 Ιανουαρίου καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου αφού δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία. Εκτός από τρία σημάδια στον καρπό, το πηγούνι και το λαιμό της, ο ιατροδικαστής βρήκε και πολλές αμυχές, σημάδια συμπλοκής δηλ. στο πάνω μέρος του σώματός της αλλά είναι ασαφές αν έχουν σχέση με το θάνατό της ο οποίος χαρακτηρίστηκε αφύσικος και αιφνίδιος και οφείλεται πιθανότατα σε δηλητηρίαση από φάρμακα. Ο γάμος της 52χρονης και του Υπουργού Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Σάσι Θαρόρ, έγινε πρωτοσέλιδο όταν η ίδια έγραψε στο Twitter ότι ο σύζυγός της διατηρεί δεσμό με την Πακιστανή δημοσιογράφο Μερ Ταράρ, την οποία μάλιστα κατηγόρησε ότι είναι κατάσκοπος των μυστικών υπηρεσιών του Πακιστάν. Μάλιστα η Πασκάρ δημοσίευσε στον λογαριασμό του άνδρα της τα μηνύματα που αντάλλασσε εκείνος με την Ταράρ και τα διάβασαν 2 εκ. ακόλουθοι του στο Twitter. Ο υπουργός υποστήριξε ότι ο λογαριασμός του δέχθηκε επίθεση από χάκερ. Από την πλευρά της η 40χρονη Πακιστανή δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια της εφημερίδας Daily Times αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στο σκάνδαλο επιμένοντας ότι έχει συναντηθεί με τον υπουργό μόνο για να του πάρει συνέντευξη.
Ο Θαρόρ δεν είναι τυχαίος πολιτικός αφού έχει περάσει από την θέση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών. Ήταν γενικός υφυπουργός για την επικοινωνία και την ενημέρωση των Ηνωμένων Εθνών επί Κόφι Ανάν και το όνομά του ήταν μεταξύ υποψηφίων για την κορυφαία θέση το 2006 όταν τελικά εξελέγη ο Μπαν Κι Μουν. Εκείνη ήταν μια καλλονή από το Κασμίρ, συναντήθηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν το 2010 έχοντας βγει και οι 2 από δύο αποτυχημένους γάμους. Μετά την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα μια κοινή ανακοίνωση με την οποία διέψευσε τις φήμες περί κρίσης και τόνιζε πως παραμένει ευτυχισμένο. Την επόμενη ημέρα, όμως, η Σουνάντα Πασκάρ βρέθηκε νεκρή από τον άνδρα της σε σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου όπου είχαν μετακομίσει προσωρινά εξαιτίας έργων συντήρησης στην οικία τους. Τώρα το ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο 55χρονοςς πολιτικός, ο μίστερ Τουίτερ όπως τον λένε, ενδέχεται να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών του Μαΐου στις οποίες θα είναι υποψήφιος για τη Γερουσία.
Ο 22χρονος γιος της Sunanda από τον 2ο της γάμο, Shiv Menon με επιστολή στα μέσα ενημέρωσης αρνείται ότι η μητέρα του έχει αυτοκτονήσει αφού ήταν πολύ ισχυρή προσωπικότητα και προσθέτει ότι ο υπουργός ποτέ δεν θα την σκότωνε. Πάντως μάχη αναμένεται να δοθεί και για τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της 52χρονης, ανάμεσα στον γιο της που μένει μόνιμα στο Ντουμπάι και τον υπουργό. 
Ανάμεσα τους 12 ακίνητα, μετοχές, αμέτρητες καταθέσεις, συλλεκτικά ρολόγια και αντίκες αξίας εκατομμυρίων σε Ινδία, Ντουμπάι και Καναδά. Στην γενετειρα της μάλιστα στο βόρειο Κασμίρ υπάρχει και μια τεράστια έκταση γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου