Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ΚΑΝΕ LIKE!!!

Μεγάλος διαγωνισμός του 4yourfamily.gr. Ένα μαγευτικό διήμερο στην Αίγινα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα



Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας λοιπόν, γιατί στις 17 και 18 Ιουλίου, ένα τυχερό ζευγάρι θ' απολαύσει το μεγάλο μας δώρο. Μια διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στο Athina studios μαζί με πρωινό, ενώ υπάρχει και συνέχεια. Ο μεγάλος νικητής και το άτομο που θα τον συνοδεύσει, θ' απολαύσουν ένα υπέροχο διήμερο στην παραλία και στο "banio-banio" Beach Bar με όλα τα έξοδα (ξαπλώστρες, φαγητό δύο ατόμων και κοκτέιλ) πληρωμένα! 
Για να λάβετε μέρος, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο link:https://www.facebook.com/4yourfamilygr/app_208195102528120  κι ακολουθήστε τα απαραίτητα βήματα! Για να ισχύει η συμμετοχή σας όμως, μείνετε λίγο ακόμα στο site μας κι  αφήστε μας σχόλιο, κάτω απ' αυτό το άρθρο!
Δηλώστε λοιπόν τώρα συμμετοχή ιατί μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος μας νικητής! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου και τ' αποτελέσματα θ' αναρτηθούν στο 4yourfamily.gr! 
(*Το δώρο δεν καλύπτει τ' ακτοπλοϊκά εισιτήρια) 

Δύο λόγια για το Athina studios

Οι φιλικοί οικοδεσπότες, Pat και Βαγγέλης, ανυπομονούν να σας καλωσορίσουν στο Athina Studios, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Σουβάλα, στη βόρεια πλευρά του νησιού της Αίγινας. Μόλις λίγα λεπτά απόσταση από το λιμάνι μπροστά, με επένδυση από ταβέρνες, μπαρ και καταστήματα. Το Athina Studios προσφέρει ζεστή φιλοξενία και ευχάριστη διαμονή.
Σε πάνω από τρεις ορόφους, το Athina Studios προσφέρει δεκαπέντε δίκλινα δωμάτια, με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Όλα τα στούντιο διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα, τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα. 
Η όμορφη βεράντα γύρω από την μεγάλη πισίνα είναι το αποκορύφωμα των Athina Studios, ανάμεσα σε περιποιημένους κήπους και προσφέρει δωρεάν ξαπλώστρες. Τόπος του Πέτρου, το δημοφιλές, μπαρ δίπλα στην πισίνα προσφέρει ελαφριά γεύματα και σνακ κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας. Ιδανική τοποθεσία, μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και την καρδιά της Σουβάλας. Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα και μοναδική φιλοξενία των Athina Studios,αποτελεί την τέλεια επιλογή για τις διακοπές σας. 

Λίγα λόγια για το "banio banio" beach bar


Στη βόρεια πλευρά της Αίγινας βρίσκεται το μικρό και γραφικό ψαροχώρι της Σουβάλας. Ο επισκέπτης εκεί μπορεί να βρει όλα όσα χρειάζεται για να περάσει καλά κατά τη διάρκεια μιας μονοήμερης εκδρομής ή μιας πολυήμερης παραμονής.H ιστορική παραλία των Ιαματικών Λουτρών της Σουβάλας μάλιστα, αναγεννήθηκε έπειτα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και έχει μετατραπεί σε μια από τις καθαρές και οργανωμένες πλαζ του νησιού.
Στο βράχο των Ιαματικών Λουτρών της Σουβάλας δεσπόζει το beach bar “banio – banio” με το νησιώτικο χρώμα και τα περίεργα cocktails όπως το “Slow and comfortable screwwith hands up against the wall” ή το “Chocolate Monkey με παγωτό».
Η θέα από το banio – banio κυριολεκτικά σε καθηλώνει, ειδικά αργά το απόγευμα όταν ο ήλιος δύει υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής... Όσο για το σέρβις του beach bar αρκεί να αναφέρουμε ότι εκεί ακόμη και τα εμφιαλωμένα νερά πηγαίνουν στις ξαπλώστρες μέσα σε σαμπανιέρες με πάγο!
Η Σουβάλα απέχει μόλις μια ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, δέκα λεπτά από το λιμάνι της Αίγινας και μόλις δεκαπέντε λεπτά από το Ναό της Αφαίας και τον Άγιο Νεκτάριο!

Το 4yourfamily.gr, σας εύχεται καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου