Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

KΑTIΕ PRICE. ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΟΛΓΟΘΑ

Φωτογραφήσεις, χρήματα, πιπεράτες ιστορίες, μόνιμο πρωτοσέλιδο των Βρετανικών κουτσομπολίστικων εφημερίδων και ειδύλλια με διεθνείς Άγγλους ποδοσφαιριστές. Πολύκροτοι γάμοι, εξίσου ηχηρά διαζύγια και συγκλονιστικές περιπέτειες υγείας. Αυτή είναι η πορεία της «Τζόρνταν» της διάσημης Βρετανίδας, Κέιτι Πράις που από την αφάνεια του Μπράιτον έκανε το Λονδίνο να παραμιλά για εκείνη. Ήταν μια πωλήτρια ρούχων που από το μόντελινγκ και τα ριάλιτυ εξελίχθηκε σε σούπερ επιχειρηματία. Βιβλία, αρώματα, κοσμήματα, ημερολόγια και εσώρουχα, της έχτισαν μια περιουσία που ξεπερνά τα 50 εκ. ευρώ.
Το τελευταίο της βιβλίο έχει συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις της για τον Χάρβεϊ, το εντεκάχρονο αγόρι της που πάσχει από αυτισμό και γεννήθηκε με μια σπάνια δυσπλασία στο οπτικό νεύρο με αποτέλεσμα να είναι τυφλό. Για τη διάσημη μητέρα του, όμως, είναι το τέλειο αγοράκι, το παιδί που ξέρει να δίνει μόνο αγάπη. Αποκαλύπτει πολλά στη νέα αυτοβιογραφία της για τη ζωή μαζί του αλλά και την αδιαφορία του βιολογικού του πατέρα, του διάσημου παλιού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντουάιτ Γιορκ. Ο μικρός εξαιτίας των διαταραχών που έχει, σπάει συνεχώς πράγματα στο σπίτι και η μητέρα του υπομονετικά παραδέχεται πως οι συνθήκες είναι σκληρές και όλη η οικογένεια παλεύει για την επιβίωση του Χάρβεϊ ο οποίος παίρνει πολύ ισχυρά και πανάκριβα φάρμακα. Η ίδια γράφει στο βιβλίο της πως είναι ντροπή που ο πατέρας του δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή του μικρού ενώ αποκαλύπτει πως ο Γιορκ μίλησε για πρώτη φορά στον γιο του στα περυσινά 10α γενέθλιά του.
Ο άκαρδος πατέρας, δεν παραδεχόταν στην αρχή ότι το παιδί είναι δικό του και χρειάστηκε να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Η Πράις φοβάται μήπως ο Χάρβεϊ με τις διαταραχές που έχει κατά λάθος κάνει κακό στα άλλα παιδιά της, τον Τζούνιορ που είναι οκτώ ετών, την Πρίνσες που είναι έξι και το μωρό, το τέταρτο παιδί της το οποίο έχει αποκτήσει με τον στρίπερ σύζυγό της Κίραν Χάιλερ. Το γέννησε 2 μήνες νωρίτερα όταν βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγό της στη Γαλλία. Παρουσιάστηκαν σοβαρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μαιευτήριο όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα καισαρική τομή ώστε να σωθεί η ζωή της Κέιτι και του γιου της. Η ίδια αργότερα χειρουργήθηκε για να της αφαιρεθεί ένα καρκινικό ογκίδιο από το δάκτυλο της. 


Η Κέιτι γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1978, στο Μπράιτον της Αγγλίας ως  Κατρίνα Αλεξάντρα Ίνφιλντ αλλά υιοθέτησε το επώνυμο του πατριού της.  Έγινε γνωστή μέσα από τη φωτογράφηση της στη σελίδα τρία της εφημερίδας Sun. Ήταν περιζήτητη λόγω του πλούσιου μπούστου της και έκανε δεκάδες εξώφυλλα σε περιοδικά. Προσπάθησε να τραγουδήσει, έβγαλε σιντι και στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη της στην τηλεόραση αλλά οι κριτικές του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από κακές. Εκτός από τον Ντουάιτ Γιορκ είχε μπλεχτεί στα ερωτικά της δίχτυα και ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Τέντι Σέρινγχαμ. Παντρεύτηκε τον Βρετανοκύπριο τραγουδιστή Πίτερ Αντρέ που γνώρισε σε τηλεπαιχνίδι και απέκτησαν ένα γιο. Δεύτερος σύζυγος ο Alex Reid με τον οποίο έμεινε παντρεμένη για 9 μήνες. 
Η Πράις είναι τόσο δημοφιλής που το 2001, ήταν υποψήφια στις γενικές εκλογές της Βρετανίας. 4 χρόνια μετά διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την χώρα στη Γιουροβίζιον και τελικά έκανε στροφή στην καριέρα της συγγράφοντας αυτοβιογραφικά βιβλία με πωλήσεις πάνω από 500 χιλιάδες το καθένα. το 2006, έγραψε το μυθιστόρημα "Angel" που έγινε αμέσως μπεστ σέλερ στη Βρετανία και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε τη δική της σειρά εσωρούχων. 
Σήμερα στα 35 της χρόνια παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές… μαμάδες της Μεγάλης Βρετανίας και συνεχίζει να φουσκώνει με χρήματα τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου