Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

STEPHANIE SEYMOUR. ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ, ΟΙ ΓΑΜΟΙ, ΟΙ ΕΘΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ...

Ήταν τοπ μόντελ των 90ς με 300 εξώφυλλα στο βιογραφικό της, συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές, πέρασαν από τα χέρια της εκατομμύρια δολάρια. Έκανε δεσμούς με διάσημους καλλιτέχνες, βούτηξε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, παντρεύτηκε, χώρισε- αφού έχει την απιστία στο αίμα της και τελικά, βρήκε στο πλευρό ενός δισεκατομυριούχου, που την περνά 20 χρόνια, την ζωή που αναζητούσε. Χρήμα και ασφάλεια. Όσοι γνωρίζουν την 44χρονη πια Στέφανι Σέιμουρ την χαρακτηρίζουν δαιμόνια, έκφυλη, 'ανθεκτική' στις καταχρήσεις και φανατική αντροχωρίστρα.
Η Στέφανι άφησε τον ηθοποιό Warren Beaty για τον τραγουδιστή Axl Rose. Και αυτόν με την σειρά του με τον ζάπλουτο εκδότη και συλλέκτη τέχνης Πίτερ Μπράντ, τον οποίο και παντρεύτηκε. Η ζωή στην έπαυλη ήταν ανιαρή και άρχισε να τον απατά με το παιδί που της καθάριζε την πισίνα αλλά με τον ίδιο ήταν ερωτευμένοι οι δύο της γιοι. Εάν δεν είναι σενάριο ταινίας η ζωή της Σέιμουρ τότε ποιο είναι;. πίσω στα 16 της, χώρισε τον ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων του πλανήτη John Casablancas, ο οποίος άφησε την όμορφη γυναίκα του Jeanette Christiansen και μετακόμισε μαζί της. Η Σέιμουρ δεν είχε ποτέ ηθικούς φραγμούς, έτσι ήταν φτιαγμένη η ζωή της κόρης ενός κτηματομεσίτη και μιας κομμώτριας από το San Diego. χώρισε τον Casablancas για τον μουσικό Tommy Andrews με τον οποίο παντρεύτηκε και έκανε ένα γιο, το Ντύλαν στα 22 της. Έμειναν ένα χρόνο μαζί και μετά γνώρισε την επαγγελματική καταξίωση. Φωτογραφήσεις για το Playboy, αποκλειστικό συμβόλαιο με την Victoria Secret. Ο δεσμός με τον Warren Beatty ήταν σύντομος, τελικά τον απάτησε με τον τραγουδιστή των Γκανς εν Ροουζις Axl Rose, έπαιξε σε 2 βίντεο κλιπ αλλά Το ζευγάρι χώρισε τον Φεβρουάριο του 1993. Ο Ρόουζ πέρασε για δυο χρόνια βαθιά κατάθλιψη.


Το 1994, στα 27 της χρόνια, ήρθε στην ζωή της ο Peter Brant ο οποίος χώρισε από την γυναίκα του με την οποία είχε πέντε παιδιά και 6 εγγόνια και παντρεύτηκε την Στέφανι. Ο παραμυθένιος γάμος έγινε σε ξωκλήσι στο Παρίσι τον Ιούλιο του 1995 με τη Naomi Campbell παράνυμφο. 2 γιοι και μια κόρη γεννήθηκαν μέσα στα πλούτη και έτσι άρχισε η μεγάλη ζωή στις βίλες του Μπραντ που είναι διακοσμημένες με ανυπολόγιστης αξίας έργα τέχνης. οι ερωτικές περιπέτειες με τον 18χρονο που της καθάριζε την πισίνα αλλά και τους σωματοφύλακές, την έφεραν ένα βήμα πριν το διαζύγιο το 2009. 
Ο επιχειρηματίας στην αίτηση διαζυγίου ανέφερε τον πολυέξοδο τρόπο ζωής που είχε επιλέξει η Σέιμουρ. 257.000 δολάρια για προσωπικές της ανάγκες και άλλα 50.000 δολάρια για ρούχα και αξεσουάρ μέσα σε λίγους μήνες. Και τότε μαθεύτηκε ότι με το pool boy ήταν ερωτευμένοι και οι δυο έφηβοι γιοι της οι οποίοι είναι δηλωμένοι gay, κακομαθημένοι και φυσικά ανεπάγγελτοι. οι δηλώσεις στο Vanity Fair για το πόσο χαλάστηκαν που το Whitney Musuem δεν τους άφησε ‘να κάνουν την είσοδο που θέλανε, μέσα σε μια χρυσή Rolls-Royce αγκαλιά με ένα μωρό πάνθηρα που φορούσε διαμαντένιο κολιέ, σχολιάστηκαν ποικολοτρόπως.


Ο Αμερικανος βιομήχανος Πίτερ Μπράντ έχει περιουσία κοντά στα 3 δις δολάρια και του ανήκουν μεταξύ άλλων 5 εργοστάσιου επεξεργασίας χάρτου και εκτυπωτικές εταιρίες. Μεγάλη του αγάπη οι πίνακες και τα καθαρόαιμα άλογα. Προσφέρει τα πάντα στην 44χρονη Seymour που έζησε μια ζωή πραγματικής ροκ σταρ, χωρίς φραγμούς και όρια. 
Η ίδια συνεχίζει να προκαλεί ακόμη και με γυμνές φωτογραφήσεις ή απλά επιδεικνύοντας το σώμα της όπως πριν από λίγες ημέρες όταν άλλαζε εσώρουχα σε κατάστημα του Λονδίνου, μπροστά στο άνδρα της, και οι παπαράτσι την αποθέωναν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου