Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ!

Εκείνη είναι μόλις 22 ετών Γαλλίδα σεξοβόμβα, από τις πιο γνωστές τηλεπερσόνες και ονομάζεται Ναμπίλα Μπενάτια. Και αυτός ο σύντροφος της, γνωστό μοντέλο και πλέυμποι, Τομάς Βεργκάρα. Το αγαπημένο και πολυφωτογραφημένο ζευγάρι του Παρισιού, έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο για άλλο λόγο όμως. Η νεαρή καλλονή μαχαίρωσε πολλές φορές τον φίλο της κοντά στην καρδιά, τον έστειλε στην εντατική και εκείνη οδηγήθηκε στην φυλακή.
Η Γαλλίδα πρωταγωνίστρια ριάλιτι, η χαρά του πλαστικού χειρούργου όπως γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ξετρελαίνει τους άνδρες με τις προκλητικές φωτογραφίες και τις σχεδόν γυμνές της εμφανίσεις. Φυσικά το σώμα φτιάχτηκε όχι με δίαιτα και γυμναστική αλλά με τη δραστική μέθοδο του νυστεριού. Η αλγερινής καταγωγής σεξοβόμβα δεν αρνείται ότι έχει αφεθεί στα δημιουργικά χέρια της ιατρικής αφού όπως βλέπετε ήταν άλλος άνθρωπος στα 16 της. Τότε έσπευσε στον πλαστικό χειρουργό και μετά από αρκετές επεμβάσεις απέκτησε μεταξύ άλλων, πλούσιο στήθος, γαλλική μύτη και σαρκώδη χείλη. Η Ναμπίλα και ο Τομάς έκαναν ριάλιτι την ζωή τους στην Γαλλία και έγιναν σταρ των μίντια σε λιγότερο από μια διετία. Εχουν τη δική τους σειρά ρούχων, γεμίζουν τα τηλεοπτικά πλατό καθημερινά και βγάζουν τα προς το ζην με φωτογραφίσεις.
Η Benatia, γεννημένη από Ιταλίδα μητέρα και Αλγερινό πατέρα, όταν συνελήφθη από τις αρχές είπε ότι τρεις άνδρες είχαν επιτεθεί στον αρραβωνιαστικό της έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή αμφισβητήθηκε από τους αστυνομικούς καθώς έξω από το ξενοδοχείο δεν βρέθηκε ούτε μία κηλίδα αίματος. τι όπλισε το χέρι της “εκρηκτικής” Nabilla και μαχαίρωσε τον σύντροφό της; Ποιο ήταν το κίνητρο της;. Η 22χρονη έσπασε στην ανάκριση και καταφέρθηκε εναντίον του, αφού εξομολογήθηκε ότι την χτυπούσε καθημερινά. Στους ανακριτές ανέφερε ότι την καταπίεζε ψυχολογικά και την έδερνε χωρίς λόγο. «Φοβόμουν για τη ζωή μου» δήλωσε η Ναμπίλα για τις στιγμές που ο Τομάς θύμωνε και σήκωνε το χέρι. Ακριβώς σε μια τέτοια στιγμή, όπως λέει η νεαρή εκείνος πήρε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε πρώτος. Οι δικαστές δεν την πίστεψαν και εκτιμούν ότι προετοιμάζει από τώρα την υπεράσπιση της ως γυναίκα που υφίσταται βία από τον σύντροφό της.
Ο 28χρονος Τομάς Βεργκάρα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με βαθιά τραύματα από μαχαιριές στο στήθος και τον λαιμό και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Τώρα πήρε εξιτήριο και σύντομα θα τοποθετηθεί δημόσια για το περιστατικό αφού μέχρι στιγμής δεν έχει δηλώσει τίποτα στις αρχές, σχετικά με την ευθύνη που φέρει η αγαπημένη του για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τον σκανδαλοθηρικό τύπο από την πλευρά του θύματος δεν έχει κατατεθεί μήνυση ωστόσο, νομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ανεξάρτητα από το αν θα κάνει μήνυση ο Τομάς στην αγαπημένη του ή όχι, η ποινή που μπορεί να της επιδικάσει το δικαστήριο, είναι από πέντε έως επτά χρόνια φυλάκιση.
Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή καλλονή απασχολεί τις αστυνομικές αρχές αφού ο φάκελος της ανοίχτηκε πριν από 5 χρόνια. Τον Ιούλιο του 2009, στα 17 της η Ναμπίλα συνελήφθη μαζί με τρεις αφρικανές φίλες της για οικονομική απάτη και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση σε κέντρο ανηλίκων. Οι 4 κοπέλες είχαν αρπάξει και χρησιμοποιήσει ένα κλεμμένο διαβατήριο αρπάζοντας από τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 200.000 ελβετικά φράγκα. 
Σήμερα η Ναμπίλα βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές των Βερσαλιών σε κελί VIP με τους φανατικούς θαυμαστές να της στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης και αγάπης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου