Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΠΙΛ ΚΟΣΜΠΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ

Ο Μπιλ Κόσμπι ήταν μέχρι σήμερα ονειρικός πατέρας και άριστος οικογενειάρχης, τουλάχιστον έτσι μας συστήθηκε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το «The Cosby Show». Το άριστο προφίλ του δημοφιλούς ηθοποιού όμως γκρεμίζεται από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της ηθοποιού Μπάρμπαρα Μπόουμαν για τους διαδοχικούς βιασμούς τόσο εκείνης όσο και άλλων 13ων γυναικών που έπεσαν θύματα του πριν από 30 χρόνια. Ο συμπαθητικός 77χρονος πια Μπιλ, πατέρας 5 παιδιών και παντρεμένος από την δεκαετία του 60 με την Καμίλ, ζούσε σχεδόν πάντα μία διπλή ζωή. Οι απίστευτες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, δεκάδες ερωμένες και 1 παιδί εκτός γάμου έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει τον κωμικό πως την κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών. Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε. Είναι ένα τέρας. Μιλάω γι' αυτό γιατί θέλω και άλλα άτομα που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο με μένα να μη φοβηθούν να το πουν επειδή ο άλλος είναι πλούσιος και έχει φήμη. Τέρμα ο κώδικας σιωπής. Αυτό που μου συνέβη έκανα 25 χρόνια να το ξεπεράσω», λέει σήμερα η 47χρονη ηθοποιός. Η Μπάρμπαρα υποστηρίζει πως ο Μπιλ Κόσμπι την οδήγησε σε ένα ξενοδοχείο και την βίασε σαν ζώο, με τέτοια δύναμη και ορμή που δεν μπορούσε καλά καλά να ελέγξει τον εαυτό του. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο της ζώνης του την ώρα που ξεκούμπωνε» είναι τα λόγιας της και αυτή δεν είναι η πρώτη η οποία τον καταγγέλλει. Επίσης τo 1998 η Ότομ Τζάκσον εμφανίστηκε από το πουθενά και μιλώντας στα ΜΜΕ αποκάλυψε ότι ήταν παιδί εκτός γάμου του Μπιλ Κόσμπι. Τελικά παγιδεύτηκε από τον ίδιο και την αστυνομία αφού του ζητούσε 24 εκ. δολάρια για να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ζωή της. Ποτέ όμως δεν έγινε τεστ dna.
Η Μπάρμπαρα λέει ότι εκμεταλλεύθηκε την αθωότητα της ηλικίας της και την έπεισε πως ήταν η πατρική φιγούρα που αναζητούσε. Το 1985 την είχαν καλέσει να συναντήσει τον Κόσμπι σε μια οντισιόν. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να πάω να βρέξω τα μαλλιά μου, να κάτσω σε μια καρέκλα και να κάνω μαζί του έναν αυτοσχεδιασμό. Ήθελε να κάνω τη μεθυσμένη. Στάθηκε πίσω μου και χάιδεψε το λαιμό και το πάνω μέρος του στήθους μου. Τότε άρχισαν όλα, και ο Κόσμπι την έπαιρνε παντού μαζί του. Η Μπόουμαν πήγαινε στα ξενοδοχεία όπου έμενε εκείνος, έμενε σε δικό της δωμάτιο, έβλεπε τις παραστάσεις του και μετά τον περίμενε στα παρασκήνια. Είχε κερδίσει ακόμη και την εμπιστοσύνη της μητέρας της. Ήταν άλλωστε ένας άνθρωπος που αγαπούσε όλη η Αμερική. Λίγους μήνες μετά, όλα άλλαξαν. Ο Κόσμπι την κάλεσε στο δωμάτιο του και όταν πήγε έκλεισε τα φώτα. Την ξάπλωσε στον καναπέ και άρχισε να την χαϊδεύει παντού. Την ανάγκασε να τον ικανοποιήσει και μετά έτρεξε στο μπάνιο και έκανε εμετό. Είχε παραλύσει από το φόβο και δε μπορούσε να μιλήσει στη μητέρα της. Έπεισε τον εαυτό της πως ήταν κάτι που συνέβη μόνο μια φορά. Δυστυχώς όμως το σκηνικό της φρίκης επαναλήφθηκε πολλές φορές ακόμη.

Ο Κόσμπι της νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν για να μπορεί να είναι κοντά στη σχολή υποκριτικής. Αλλά κάποια στιγμή την έδιωξε και εκείνη έπνιξε το παρελθόν της. Σύμφωνα με την απαγορευμένη βιογραφία του  Mark Whitaker για τον Μπιλ Κόσμπι ο ηθοποιός  πήγαινε συχνά στα καζίνο του Λας Βέγκας όπου περνούσε τον χρόνο του με άλλες γυναίκες. Τα βράδια του, έκανε παρέα και με κουνελάκια του πλέιμποι στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ
Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός που τηρεί σιγήν ιχθύος απόκτησε 4 κόρες και έναν γιο, τον Ένι ο οποίος δολοφονήθηκε το 1997 στα 28 του την ώρα που άλλαζε ένα σκασμένο λάστιχο σε δρόμο του Λος Άντζελες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου