Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 49ΧΡ. ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΡΙΝΑ ΠΟΥ ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ;

Λένε ότι είναι μια αδίστακτη γυναίκα αράχνη με μεγάλες επαφές και ισχυρή επιρροή στους κύκλους των γαλαζοαίματων και των ζάπλουτων επιχειρηματιών. Η 49χρονη Κορίνα Βίτγκεσταιν έγινε γνωστή από το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ισπανία για την ερωτική της σχέση με τον 77χρονο πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος. Ήταν η αιτία του χωρισμού του με την Σοφία μετά από 52 χρόνια κοινής ζωής. Άρρωστος και καταβεβλημένος από μια σειρά οικονομικών σκανδάλων που πλήττουν την οικογένειά του, ο Χουάν Κάρλος με τις 1500 ερωτικές συντρόφους και τα δύο εξώγαμα σύμφωνα με ισπανικό βιβλίο, παρέδωσε πρόσφατα την βασιλεία στον γιο του Φελίπε. Γίνεται όμως συχνά πρωτοσέλιδο για το δεσμό του με την ξανθιά Γερμανίδα επιχειρηματία η οποία του έχει πάρει τα μυαλά.
«Μοιραζόμαστε μια βαθιά φιλία με τον βασιλιά εδώ και 7-8 χρόνια, είναι άνθρωπος χαρισματικός, πολύ προσιτός και ανθρώπινος» έλεγε πρόσφατα η Κορίνα στο γαλλικό περιοδικό Paris Match αλλά για του Ισπανούς είναι απλά η ερωμένη του πρώην βασιλιά. Πριγκίπισσα Κορίνα τσου Σεν-Βιτγκενστάιν, είναι το πλήρες όνομα της 49χρονης με τις Ουγγροδανέζικες ρίζες, που ζει στο Μαρόκο για φορολογικούς λόγους και αποτελεί ενεργό μέλος του διεθνούς τζετ σετ. Γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη ως Κορίνα Λάρσον και μετά τις σπουδές της στην Ελβετία εργάστηκε στην L'Oréal. Το 1990 παντρεύεται σε ηλικία 22 ετών τον πλούσιο Βρετανό επιχειρηματία Φίλιπ Αντκινς. Κατά τη διάρκεια του γάμου η Κορίνα αγοράζει εταιρεία εμπορίας όπλων στο Λονδίνο και θέτει γερές βάσεις για τη μετέπειτα εξέλιξή της. Το 1995 χωρίζει, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, πολλά χρήματα και τις κατάλληλες γνωριμίες για να προχωρήσει τα επεκτατικά της σχέδια. Σε δεύτερο γάμο παντρεύεται τον δισεκατομμυριούχο Γκερτ-Ρούντολφ Φλικ, κληρονόμο της δυναστείας Mercedes-Benz.
3ος γαμπρός το 2000 ο πολυεκατομμυριούχος Γερμανός Πρίγκιπας  Κασμίρ Ζου Σεν Βίτγκενσταϊν, της παλιάς αριστοκρατίας του οποίου το όνομα δεν αποχωρίστηκε ποτέ, καθώς το «γαλάζιο» αίμα του συζύγου της τη μετέτρεψε στη «μεγαλειοτάτη πριγκίπισσα» που πάντα ονειρευόταν. Οι γονείς του εναντιώθηκαν στον γάμο γιατί η Κορίνα ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερη και με ένα παιδί. Εκείνος δεν υπέκυψε στην ασφυκτική πίεσή τους και την παντρεύτηκε το 2005. Χώρισαν πέντε χρόνια μετά έχοντας αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Το 2006 η κορίνα γνωρίζει στη Νότια Γερμανία τον Χουάν Κάρλος και η περιπέτεια αρχίζει μέσω της νέας επένδυσης σε εταιρεία που διοργανώνει σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική για προσωπικότητες από τον χώρο της οικονομίας και της πολιτικής. 
Τον Απρίλιο του 2012 οι Ισπανοί πέφτουν από τα σύννεφα: Ο Τύπος δημοσιεύει φωτογραφίες του Χουάν Κάρλος να κυνηγάει ελέφαντες στην Μποτσουάνα, γεγονός που είχε μείνει μυστικό ακόμη και από την κυβέρνηση. Το σαφάρι, στο οποίο ο τότε βασιλιάς έπεσε από ελέφαντα και έσπασε το πόδι του, είχε σχεδιαστεί από την Κορίνα. Κάπως έτσι ξεκίνησε η θυελλώδης σχέση τους..
Σήμερα η Κορίνα μένει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, δυο βήματα από το παλάτι και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στη ζωή του Χουάν Κάρλος που σημειωτέων έχει προσωπική περιουσία 2 δις ευρώ. Του στάθηκε ιδιαίτερα στην περιπέτεια της υγείας του μετά την αφαίρεση του καλοήθη όγκου από τον πνεύμονά του και αυτό μέτρησε πολύ στην απόφασή του να επισημοποιήσει την σχέση. Τους τελευταίους μήνες η αγαπημένη του εμφανίζεται σε δεξιώσεις και φωτογραφίσεις με ένα εντυπωσιακό βραχιόλι από πλατίνα, με δέκα διαμάντια που υπολογίζεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Στο πίσω μέρος του δώρου του Χουάν Κάρλος, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, υπάρχει χαραγμένη η φράση «δικός σου για πάντα»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου