Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΑΡΤ ΡΕΥΝΟΛΝΤΣ, Ο ΑΛΛΟΤΕ ΓΟΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ..

O 78χρονος σταρ του κινηματογράφου Μπαρτ Ρευνολντς εμφανίζεται πλέον σπάνια αφού διανύει την χειρότερη περίοδο της ζωής του. Ο πάλαι ποτέ πιο σέξι άντρας του Χόλιγουντ αυτή την στιγμή ξεπουλάει εκατοντάδες προσωπικά αντικείμενα από την καριέρα του αφού αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση με χρέη που ξεπερνούν τα 10 εκ. δολ. Μεταξύ των 600 αντικειμένων που βγάζει σε δημοπρασία είναι και η Χρυσή Σφαίρα που του απονεμήθηκε για την ερμηνεία του στην ταινία Boogie Nights. 
O Burt Reynolds σε μήνυμά του ανέφερε πως έχει συγκεντρώσει πολλά πράγματα που λατρεύει, αλλά σε αυτό το στάδιο της ζωής του δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Ρούχα και αντικείμενα από τις πιο διάσημες ταινίες του, έργα τέχνης και δώρα θα περάσουν στα χέρια των θαυμαστών του.
Η πώληση είναι η μοναδική ελπίδα του Ρέινολντς να σώσει το σπίτι του, καθώς η τράπεζα τον απειλεί με κατάσχεση. Από το 2010 δεν έχει κάνει καμία πληρωμή για το τελευταίο δάνειο που υπερβαίνει το 1 εκ. δολάρια, παρά τις ανεπιτυχείς προσπάθειές του να το πουλήσει για να το ξεπληρώσει. Η μεγάλη περιουσία του Ρέινολντς, που χτίστηκε με την τεράστια επιτυχία που είχε ως σούπερ σταρ τη δεκαετία του ’70 και του ’80, σπαταλήθηκε σε αποτυχημένες προσπάθειες του να δημιουργήσει επιχειρήσεις, όπως αλυσίδες εστιατορίων και ποδοσφαιρικές ομάδες. Δύο ακριβά διαζύγια, ο εθισμός του στα φάρμακα, τα μεγάλα προβλήματα υγείας σε συνδυασμό με τα αποτυχημένα λίφτινγκ άφησαν τον Μπάρτ Ρέϊνολντς απένταρο και παραμορφωμένο.
Ο Ρεύνολντς υπέφερε από ένα τραυματισμό στο σαγόνι, που είχε προκληθεί στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας με τον Κλιντ Ιστγουντ. Αυτός ο τραυματισμός τού δημιούργησε δυσκολίες στη λήψη τροφής, αφού πονούσε και δεν μπορούσε να μασήσει, γι’ αυτό και είχε αδυνατίσει. Πόνοι στην μέση δεν τον άφηναν να κοιμηθεί και αφέθηκε στα αναλγητικά και στα υπνωτικά φάρμακα. Για δύο χρόνια δεν έβρισκε δουλειά και μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Οι γιατροί μάλιστα ανησύχησαν για την πνευματική του υγεία και αποφάσισαν να τον στείλουν και σε ψυχιατρικό κέντρο. Την ίδια περίοδο στα 80ς  είχαν κυκλοφορήσει ψευδείς φήμες ότι είχε προσβληθεί από AIDS. Το 2010 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση μπαϊπάς ενώ τρία χρόνια μετά έφτασε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση λόγω ίωσης και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ο Μπαρτ Λίον Ρέινολντς Τζούνιορ, γιος ενός αστυνομικού διοικητή είχε ως διακαή πόθο να γίνει αστέρας του ποδοσφαίρου. Ένα τροχαίο και ένα τραύμα στο γόνατο όμως θα τον αναγκάσουν να «κρεμάσει» διά παντός τα παπούτσια του σε πολύ νεαρή ηλικία. Με το μεγάλο ποσό που θα εισπράξει από την ασφάλεια, θα πάρει τον δρόμο για τη Νέα Υόρκη ώστε να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής. Αν και παντρεμένος για δύο μόλις χρόνια  με τη βρετανίδα ηθοποιό Τζούντι Καρν δεκάδες σταρ παρέλασαν από την κρεβατοκάμαρα του. Όπως η Σίμπιλ Σέπαρντ,η Λιζ Τέυλορ, Κατρίν Ντενέβ, Φάρα Φόσετ και πολλές άλλες. Ήταν η εποχή που έκανε την διάσημη φωτογράφηση ως ο πρώτος γυμνός άντρας στο Cosmopolitan. 
Η δεύτερη σύζυγός του επίσης ηθοποιός Λόνι Αντερσον έμεινε μαζί του για 5 χρόνια. Μαζί υιοθέτησαν τον Κουίντον, το μοναδικό παιδί που έχει ο Μπαρτ. Όμως το πολυτάραχο διαζύγιο μαζί της θα γεμίσει τις σελίδες του σκανδαλοθηρικού τύπου μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σωματική βία.
Ο Ρέυνολντς έπαιξε συνολικά σε 50 ταινίες και 250 τηλεοπτικά σήριαλ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου