Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΘΑΥΜΑ!.ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΞΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 100 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ!

Η Katie Piper έγινε γνωστή στην Μεγάλη Βρετανία ως μοντέλο και γρήγορα βρήκε την θέση της σαν παρουσιάστρια στην μικρή οθόνη. Η ζωή της κυλούσε όμορφα, χρήματα, επιτυχία και αναγνώριση ήρθαν πολύ γρήγορα αλλά η λάθος επιλογή συντρόφου έμελλε να την σημαδέψει και να της αλλάξει για πάντα την ζωή.
Το 2008 στα 24 της δέχθηκε επίθεση από τον τότε σύντροφο της, που τον είχε γνωρίσει μέσω facebook. Δύο εβδομάδες μετά την γνωριμία τους, το ζευγάρι έκλεισε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί η κοπέλα έζησε τον χειρότερο εφιάλτη. Ακινητοποιήθηκε και βιάστηκε από τον Ντέιβιντ Λιντς ο οποίος την κράτησε όμηρο για 8 ώρες. Την χτύπησε με μαχαίρι και ξυράφι και την ανάγκασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο όπου καθημερινά της τηλεφωνούσε ζητώντας συγγνώμη. Ταυτόχρονα όμως την απείλησε για να μην τον καταγγείλει. 2 ημέρες μετά την αρχική επίθεση ο Lynch έπεισε την Piper να πάει σε ένα internet cafe για να συζητήσουν. Ο Stefan Sylvestre, φίλος του πρώην συντρόφου της, φορώντας κουκούλα πλησίασε την Piper, και της έριξε θειικό οξύ με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί εντελώς το πρόσωπό της. Η επίθεση καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και οι δύο δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά. 
Η Piper δεν το έβαλε κάτω, πολέμησε με όλους και με όλα. Επί 6 χρόνια έκανε πάνω από 40 επεμβάσεις με βλαστοκύτταρα, με υποκατάστατο και στη συνέχεια μόσχευμα δέρματος, και 60 ακόμα εγχειρήσεις για να αποκαταστήσει τη βλάβη που είχε υποστεί το πρόσωπο και το ένα της μάτι. Η ξανθιά καλλονή ήταν σε κώμα για 12 ημέρες, κατά τις οποίες το βάρος της έπεσε στα 38 κιλά. «ένιωσα την επιδερμίδα μου να λιώνει και το καυτό υγρό να κυλά στο λαιμό μου. Ο πρώην μου, πίστευε πως έτσι εξαφάνισε την παλιά Κέιτ. Νόμιζα πως κανείς πια δεν θα με αγαπούσε και δεν θα με ήθελε ερωτικά. Κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη, έλεγα πως δεν θα καταφέρω ποτέ να έρθω κοντά με κάποιον . Ένιωθα ταπεινωμένη» λέει τώρα μιλώντας για το παρελθόν της. Μετά από 2 χρόνια διαδοχικών επεμβάσεων γνώρισε τον άντρα της ζωής της. Ο Ράιαν αν και ακόμα ήταν παραμορφωμένη, δεν κοίταξε τις ουλές της. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έφτιαξαν μια υπέροχη οικογένεια. Σήμερα η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά, κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον,  ενώ προσφάτως έγινε και μητέρα. Μετά από 100 εισαγωγές σε χειρουργικές αίθουσες η 30χρονη γέννησε τη μικρή Belle Elizabeth, ένα παιδί που την βοήθησε να πνίξει το βίαιο παρελθόν που έζησε..
ο Δρ MOXAMENT TZAOYNT είναι ο άνθρωπος που ανάπλασε το πρόσωπο της κέιτ σε κλινική αισθητικής χειρουργικής στο Λονδίνο και όπως λέει ήταν η  πρώτη ασθενής με τέτοιο τραύμα και η νοσηλεία της άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ανθρώπους. Το 2009 η Piper έσπασε την σιωπή της προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις γυναίκες, θύματα κακοποίησης. το ντοκιμαντέρ του Channel 4 ήταν ένα γερό χτύπημα στο στομάχι για την βρετανική κοινή γνώμη. Τώρα πια το πρώην μοντέλο δηλώνει έτοιμο να βοηθήσει τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης μέσα από το ίδρυμα της.
Οι δύο άνδρες που προσπάθησαν να την σκοτώσουν εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης για τα εγκλήματά τους ενώ όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ο πρώην φίλος της είχε ξαναμπεί φυλακή παλαιότερα γιατί είχε ρίξει βραστό νερό στο πρόσωπο ενός άνδρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου