Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

23ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΕΞ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ!

Η Alissa Afonina ήταν μία από τις καλύτερες μαθήτριες της τάξης της μέχρι το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τον Αύγουστο του 2008. Ο σοβαρός τραυματισμός, της προκάλεσε εγκεφαλικές διαταραχές και την οδήγησε στην έμμισθη εργασία στον χώρο του σεξ. Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, είναι αληθινό αφού η νεαρή έλαβε αποζημίωση από το κράτος, ύψους 1,5 εκ. δολαρίων μετά τη νίκη της στο δικαστήριο. Η δικαίωση της ήταν το αποτέλεσμα προσφυγής σύμφωνα με την οποία το τροχαίο της άλλαξε την ζωή και είχε σαν αποτέλεσμα να εμπλακεί στη βιομηχανία του σεξ και να αλλάξει άρδην η προσωπικότητα της.Από αριστούχος μαθήτρια και "παιδί-θαύμα" που ονειρευόταν να γίνει σκηνοθέτης ή ηθοποιός, έγινε dominatrix με σαδομαζοχιστικές τάσεις και άρχισε να εργάζεται ως "αφέντρα".
Η 17χρονη τότε, η ​​μητέρα της και ο αδελφός της ήταν επιβάτες σε ένα όχημα που οδηγούσε ο πρώην φίλος της μητέρας της Peter Jansson. Ταξιδεύοντας σε βρεγμένο δρόμο το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε τάφρο. Το τραύμα που υπέστη στον εγκέφαλο της προκάλεσε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα, επιθετική συμπεριφορά αλλά και τάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης προς τρίτους. Η A
λίσα εμφάνισε μετά το ατύχημα επιθετική συμπεριφορά σύμφωνα με τους καθηγητές της, βίαια ξεσπάσματα στην τάξη και τελικά κοινωνική απομόνωση. Εκτός από το 1,5 εκ. που θα λάβει η νεαρή από το δημόσιο ως υπαίτιο για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, ο δικαστής αποφάσισε να δοθεί αποζημίωση 943,000 δολαρίων και στη μητέρα της η οποία τραυματίστηκε επίσης σοβαρά. Το σκεπτικό του δικαστηρίου ήταν ότι όντως, βάσει ιατρικών γνωμοδοτήσεων και εξετάσεων, η Alissa οδηγήθηκε σε διαταραχή και αλλαγή προσωπικότητας σαν αποτέλεσμα του ατυχήματος για το οποίο η ίδια δεν ευθυνόταν.
Το 2013 άρχισε να εργάζεται σαν "dominatrix" με το ψευδώνυμο Sasha Mizar, και εγκατέλειψε τις σπουδές της καθώς παρουσίαζε ανικανότητα συγκέντρωσης. "Θεωρώ ότι η εγκεφαλική βλάβη είναι που την οδήγησε μετά από το ατύχημα, στην έλλειψη της ικανότητας να αντιμετωπίσει τα πράγματα με τον κανονικό τρόπο " τόνισε ο δικαστής και κατέληξε στην παροχή αποζημίωσης καθώς έκρινε πως η 24χρονη δεν μπορεί να εργαστεί σε μια "συμβατική" εργασία στην οποία θα πρέπει να είναι προσηλωμένη με καθημερινή συνέπεια. Η απόφαση υπογραμμίζει πως η Ρωσίδα με Καναδική υπηκοότητα, μπορεί να εργαστεί μόνο σε καθεστώς ημιαπασχόλησης και για λίγες ώρες την ημέρα, δεν ξέρουμε όμως εάν τηρεί το ωράριο ως ντομινατρίξ...
Σήμερα εργάζεται και ως μοντέλο, με το ψευδώνυμο Σάσα και έχει βάλει στην ζωή της μαύρες μπότες, κορσέδες, αλυσίδες, μαστίγια και άλλα σύνεργα του πόνου. Με μοναδικό αντάλλαγμα τα χρήματα, ικανοποιεί τις διεστραμμένες ορέξεις των μαζοχιστών πελατών αφού χρησιμοποιεί σωματικές και ψυχολογικές μεθόδους προκειμένου να τους υποτάξει και να τους μετατρέψει σε σκλάβους. Οι πελάτες της έχουν γεμάτα πορτοφόλια αφού είναι Καναδοί δικηγόροι, πρέσβεις, διπλωμάτες, ισχυροί επιχειρηματίες ακόμη και πολιτικοί που κλείνουν ραντεβού με την αυταρχική Σάσα σε κάποιο ροζ δωμάτιο του Βανκούβερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου