Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ AREA 51 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Ο φημισμένος επιστήμονας Boyd Bushman πέθανε πέρυσι τον Αύγουστο σε ηλικία 78 ετών όμως λίγες εβδομάδες μετά εμφανίστηκε ένα βίντεο όπου αποκαλύπτει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια στη μυστηριώδη και απαγορευμένη Περιοχή 51. Στην αμερικανική μυστική βάση υπάρχουν ομάδες επιστημόνων που εργάζονται αποκλειστικά για τους εξωγήινους. Τους μελετούν και ψάχνουν τρόπους επικοινωνίας μαζί τους ανέφερε ο ηλικιωμένος εφευρέτης. Αλήθεια ή ψέμα;. πρόκειται για μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας ή η πρόσφατη παραδοχή της αμερικανικής κυβέρνησης για την ύπαρξη της περιοχής 51 κρύβει και κάτι άλλο;.
O Αμερικανός εφευρέτης του διάσημου πυραυλικού συστήματος στίνγκερ, επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin και ο ίδιος συνεργαζόταν στενά με συναδέλφους του στην στρατιωτική βάση. Οι αποκαλύψεις του σοκάρουν αφού στο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει φωτογραφίες και οχήματα εξωγήινων. Ο Αμερικανός αναφέρει ότι όντως υπάρχουν εκεί εξωγήινοι που τους πήρε 45 χρόνια για να φτάσουν στη Γη από τον πλανήτη Quintumnia. Μερικοί από αυτούς είναι φιλικοί, ενώ άλλοι κρατούν εχθρική στάση. Κάποιοι είναι 230 ετών και υπόκεινται σε μελέτες 24 ώρες το 24ωρο. Ο Bushman λέει ότι φτάνουν σε ύψος το 1,5 μέτρο, έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια «με ιστούς». Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τους ζήτησε να φωτογραφίζουν τους πλανήτες που περνούν κατά το ταξίδι τους προς τη Γη, κάτι που έκαναν και ο ίδιος είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του. Αν οι διηγήσεις του για την Area 51 βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες του, τότε μιλάμε για στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά και σχετίζονται με την παρουσία εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας. Σύμφωνα με τον Bushman υπάρχουν δυο ομάδες εξωγήινων που μελετώνται.
Η περιοχή 51, επίσημα γνωστή ως Groom Lake είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς και βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα, 130 μίλια από το Λας Βέγκας. Επίσημα είναι περιοχή δοκιμών οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ, ενώ για άλλους είναι κέντρο δοκιμών ufo, κατασκευασμένων όχι μόνο από ανθρώπους αλλά και από εξωγήινες οντότητες. Όλα αυτά άρχισαν το 1947 με την υποτιθέμενη κατάρριψη ενός ιπτάμενου δίσκου και την ανεύρεση ενός εξωγήινου στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό. 
Στις 5 Μαΐου 1995, ο Βρετανός Ray Santilli, παραγωγός ταινιών, παρουσίασε για πρώτη φορά πλάνα από την αυτοψία του εξωγήινου που όπως αποδείχθηκε ήταν ένα καλοστημένο κόλπο. Θρυλείται ότι πρόσβαση στην απαγορευμένη ζώνη έχουν μόνο εκείνοι που διαθέτουν προεδρική εντολή. Το προσωπικό που εργάζεται εκεί δεν ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Την ύπαρξη της «Περιοχής 51» στη Νεβάδα επιβεβαιώνει έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον, αν και δεν γίνεται καμία αναφορά για «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» ή εξωγήινα σκάφη. Όπως αποκαλύπτεται τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Νεβάδα και οι «ιπτάμενοι δίσκοι» που πηγαινοέρχονταν στη θρυλική «Περιοχή 51» στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά τα κατασκοπευτικά σκάφη U-2.
Μετά από πολλές δεκαετίες απόκρυψης και παραπληροφόρησης, με τις θεωρίες συνωμοσίας περί εξωγήινων και πειραμάτων να οργιάζουν η CIA το παραδέχτηκε. Στην περιοχή 51 γίνονται αποκλειστικά δοκιμές για την τεχνολογία εναέριας επιτήρησης από τον Ιούλιο του 1955. Το γεγονός ότι τα U-2 πετούσαν σε πολύ μεγάλο ύψος οδήγησε σε μια σειρά αναφορών περί "αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα". Ήταν η εποχή που τα εμπορικά αεροσκάφη πετούσαν από τα 3.000 έως τα 6.000 μέτρα ενώ τα U-2 έφταναν στα 20.000 μέτρα και έμοιαζαν σαν φλεγόμενα αντικείμενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου