Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΝΤΟΜΙΝΑΤΡΙΞ. ΜΙΑ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ, ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Πως είναι άραγε η ζωή μιας ντομινατρίξ;. Είναι μια γυναίκα που παίρνει το κυρίαρχο ρόλο από τον άνδρα, τον ταπεινώνει, απαιτεί σιδηρά πειθαρχία και υπακοή στον σαδομαζοχισμό της. Η kinky πρώην γραμματέας άναμπελ από την Μεγάλη Βρετανία, έγινε πλούσια με τα βίτσια των συμπατριωτών της,  αμέσως μετά το διαζύγιο της και μάλιστα σε ηλικία άνω των 40 ετών.


Μαύρες μπότες, τακούνια στιλέτο, κορσές, ζαρτιέρες, γάντια, αλυσίδες, μαστίγιο και σύνεργα του πόνου. Αυτά κουβαλά η βασίλισσα της αγάπης, που δένει, μαστιγώνει και λιώνει κερί στα σώματα των πελατών της γιατί υπάρχουν και τέτοια βίτσια. Η Άναμπελ χώρισε με τον άνδρα της, και έμεινε μόνη, πληγωμένη και απένταρη. Έτσι, αποφάσισε να παρατήσει την δουλειά της ως γραμματέας και να γίνει επαγγελματίας dominatrix που χρεώνει 250 ευρώ την ώρα για να προσφέρει τις άγριες υπηρεσίες της. Ως επαγγελματίας του πόνου, γνωρίζει πολύ καλά να τον προσφέρει, να τον εξερευνά, να τον μοιράζεται. Με μοναδικό αντάλλαγμα, τα χρήματα ικανοποιεί τις διεστραμμένες ορέξεις των μαζοχιστών πελατών, δέρνοντας τους. Η 44χρονη που ζει στο Κεντ χρησιμοποιεί σωματικές και ψυχολογικές μεθόδους προκειμένου να υποτάξει τους πελάτες της οι οποίοι είναι ηλικίας από 18 μέχρι 82 ετών και αρέσκονται στον ρόλο του σκλάβου.


Η 44χρονη δέχεται τους πελάτες σπίτι της όπου έχει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Το κλουβί έχει ξεχωριστή θέση ενώ έχει και έναν τεράστιο σταυρό για να τους δένει. Της αρέσει να τους ικανοποιεί, να φορά δερμάτινα και λάτεξ ρούχα και να αφήνεται στις άγριες ορέξεις τους. Μερικοί θέλουν να ντύνεται καθηγήτρια και να τους χτυπάει. Το ράβδισμα εξάλλου είναι πολύ δημοφιλές λέει. Η αφέντρα άναμπελ ισχυρίζεται ότι έχουν περάσει από το κρεβάτι της πολλοί διάσημοι ενώ μάλιστα έχει και μέλη στο δικό της κλαμπ οι οποίοι μπαίνουν στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, πληρώνουν 20 λίρες το μήνα και βλέπουν αυτά τα βιντεάκια.


Η ιστορία της Dominatrix χρονολογείται στις τελετουργίες της θεάς Ιστάρ στην αρχαία Μεσοποταμία, η οποία με την κυρίαρχη συμπεριφορά της ανάγκαζε θεούς και ανθρώπους σε υποταγή. Η  Monique Von Cleef στις αρχές του 1960 έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα μμε και έκανε γνωστό στον κόσμο το επάγγελμα της ντομινατρίξ όταν δημιούργησε το «House of Pain" στη Χάγη. Στην πόλη που από το 70 και μετά έγινε η πρωτεύουσα των Dominatriχ. Πελάτες με γεμάτα πορτοφόλια όπως δικηγόροι, πρέσβεις, διπλωμάτες και πολιτικοί περίμεναν υπομονετικά στο ραντεβού τους. Έρευνες δείχνουν ότι οι dominatriχ σε αντίθεση με τα κορίτσια των οίκων ανοχής ή τα κολ γκερλς, προέρχονται από πολλά διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα. Μια πρόσφατη έρευνα πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης αποκαλύπτει ότι το 39% είχαν αποφοιτήσει από λύκειο ή πανεπιστήμιο.


Σήμερα η Άναμπελ ζει πλουσιοπάροχα και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μαζέψει πάρα πολλά χρήματα στην τράπεζα. Σχεδιάζει μέσα στο 2015 να κυκλοφορήσει σειρά βιβλίων τα οποία θα περιέχουν προσωπικές στιγμές της, εμπειρίες από την προσωπική της ζωή με γλαφυρή περιγραφή. Πολλοί πάντως περιμένουν να δουν εάν θα δημοσιεύσει διάσημα ονόματα πελατών που την παρακαλάνε να πάρει το μαστίγιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου