Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ.. ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!

Το πρωί δίδασκε σε θρησκευτικό σχολείο και το βράδυ συμπλήρωνε το πενιχρό εισόδημα της γυρίζοντας ταινίες πορνό. Η 38χρονη Julia Pink έκρυβε την πραγματική της ζωή για 17 ολόκληρα χρόνια και ξεσκεπάστηκε κατά λάθος όταν βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στο σεξ σε φεστιβάλ πορνό.
Αυτή η απίστευτη ιστορία της δασκάλας που είχε διπλή ταυτότητα αλλά εξαιτίας της... δεύτερης δουλειάς, έχασε την θέση της στο θρησκευτικό σχολείο όπου εργαζόταν, έκανε πάταγο στην θεοσεβούμενη Γερμανία. Οι συνάδερφοι της στην Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ομοσπονδιακή Ένωση της πόλης του Μονάχου, έμειναν άφωνοι μόλις έμαθαν τα νέα. Η 38χρονη δίδασκε παιδιά και επέβλεπε ενήλικους με μαθησιακές δυσκολίες. Ήταν μάλιστα από τις πιο αγαπητές δασκάλες του σχολείου, αλλά μόλις γύριζε στο σπίτι έβγαζε τα συντηρητικά της ρούχα και πήγαινε σε κινηματογραφικό στούντιο για να πρωταγωνιστήσει σε σκληρές πορνογραφικές ταινίες. Μάλιστα μεσουρανούσε ως πρωταγωνίστρια για μια δεκαετία σε ταινίες hardcore ενώ το 2013 κέρδισε και το πορνογραφικό βραβείο «Shooting Star». Τότε ξεσκεπάστηκε η δράση της και ο επικεφαλής της εκκλησίας είπε απλά πως "παρά τα πολλά χρόνια της, πιστεύει πως η άλλη της εργασία δεν συνάδει με τα μηνύματά της εκκλησίας".


Aπό το 1998 η Tζούλια, βρήκε εύκολα χρήματα στην γερμανική βιομηχανία του σεξ που ανθούσε πάντα. Ήταν 21ος ετών, φοιτήτρια και τα έβγαζε πέρα με το ζόρι, εξάλλου δεν περίμενε ότι αμέσως μετά την αποφοίτηση της θα την προσλάμβαναν σε δασκάλα. Όταν ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα στην Διακονική Ευαγγελική σχολή πήρε την απόφαση να συνεχίσει παράλληλα και τα μαθήματα του σεξ με τους γεροδεμένους παρτενέρ. Κανείς δεν είχε καταλάβει στο αχανές Μόναχο ότι η ξανθιά κοπέλα που ήταν πρώτο όνομα στα βίντεο κλαμπ και τα ροζ σινεμά, το πρωί φορούσε ταγέρ και γυαλιά και πήγαινε στο σχολείο.


Η Tζούλια στο άκουσμα τη απόλυσης αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να ασκήσει έφεση λέγοντας πως απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Pink άκουσε με ευχαρίστηση το δικαστήριο να συμφωνεί πως η απόλυσή της ήταν άδικη αλλά ότι «οι λόγοι για τους οποίους έγινε ήταν νόμιμοι». Η 38χρονη υποστηρίζει πως γυρίζει πορνό ταινίες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διδάσκει τις χριστιανικές αξίες. "Είμαι καθολική και πιστή, αλλά πηγαίνω σε swingers clubs και κάνω πορνοταινίες, τι σημαίνει αυτό είπε και άφησε άφωνο τα δικαστήριο. η πρόεδρος απεφάνθη: «Η κυρία Πινκ συμμετέχει σε πορνογραφικές δραστηριότητες που βρίσκονται σε αντίθεση με την ηθική της Εκκλησίας και έτσι υπέπεσε σε παράβαση του καθήκοντος πίστης κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει την απόλυση της».



Πάντως στο πλευρό της σέξι δασκάλας είναι πολλοί πατεράδες μαθητών με έναν από αυτούς που είχε δύο γιους στην τάξη της,  να δηλώνει στη δίκη.. «Εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία, βλέπουν ταινίες πορνό, κάτι που γίνεται και σε όλο τον πλανήτη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Το ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κάνει και αυτή τη δουλειά, δεν σημαίνει λοιπόν πως δεν είναι και σε θέση να διδάξει σωστά τα παιδιά μας». 
Η Τζούλια Πινκ που μετακόμισε πια στο Αουγκσμουργκ, δεν βγήκε χαμένη αφού με την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της ανέβασε κι άλλο το κασέ της στην ροζ βιομηχανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου