Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ. ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ..

Διάσημη πορνοστάρ 63ων ετών σήμερα, πρώην βουλευτής στο ιταλικό κοινοβούλιο, πράκτορας μυστικών υπηρεσιών. Η ξανθιά Ουγγαρέζα Ιλόνα Σταλερ, γνωστή ως Τσιτσιολίνα έχει περάσει μια ζωή πολυτάραχη με πολλά σκαμπανεβάσματα. Από το Νοέμβρη του ’51 που γεννήθηκε σε ένα παγωμένο διαμέρισμα της Βουδαπέστης μέχρι σήμερα που δίνει μάχη για να γλιτώσει τον γιο της από τα δίχτυα των ναρκωτικών, απασχολεί πάντα τα μμε.
 Η μοίρα της ήταν γραμμένη στ’ αστέρια, λέει η ίδια και πριν προλάβει να τελειώσει το σχολείο το όμορφο κορίτσι ήταν το καμάρι των γονιών της αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας της. Τώρα πως μπλέχτηκε η Τσιτσιολίνα με τους Ούγγρους μυστικούς πράκτορες; είναι μια μακρά ιστορία. Δούλευε ως ρεσεψιονίστ σε διάσημο ξενοδοχείο της Βουδαπέστης όταν άνθρωποι του κομμουνιστικού καθεστώτος την πλησίασαν και της ζήτησαν να αποπλανεί ξένους επισκέπτες, κυρίως διπλωμάτες και επιχειρηματίες. Ήθελαν να τους επισκέπτεται στα δωμάτιά τους, να τους κάνει να μιλάνε και να φωτογραφίζει τα έγγραφα που είχαν μαζί τους. Στα δεκαοχτώ της ήταν πράκτορας, κατάσκοπος και συνοδός Αράβων επιχειρηματιών και Αμερικανών πολιτικών, υποστηρίζει σήμερα. Όμως λίγα χρόνια μετά η νεαρή με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια, γνώρισε έναν Ιταλό ταξιδιωτικό πράκτορα, τον παντρεύτηκε και έκλεισε πίσω της την πόρτα του ανατολικού μπλοκ. Το ζευγάρι έφτασε στη Ρώμη αλλά ο γάμος δεν μακροημέρευσε. Η Ιλόνα όμως πήρε στα χέρια της το πολυπόθητο ιταλικό διαβατήριο και  βρήκε δουλειά ως μοντέλο.
Ο φωτογράφος Ρικάρντο Σίκι, σύντροφος της Στάλερ από το 1973 και για αρκετά χρόνια μετά, ήταν ο «εφευρέτης» της Τσιτσιολίνα. Μαζί αποφάσισαν να κάνουν την συντηρητική και θεοσεβούμενη ιταλική κοινωνία άνω – κάτω. Το σχέδιο τους ήταν απλό και εγγυημένης επιτυχίας, γυμνό και πορνό μαζί. Η αρχή έγινε με μια ερωτική μεταμεσονύχτια ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Voulez-vous coucher avec moi?». Σε εκείνο το στούντιο γεννήθηκε και το όνομα Τσιτσιολίνα, δηλαδή «αφράτη», που μπορεί κανείς να την αγκαλιάσει και να την τσιμπήσει. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Μπροστά έβγαινε φυσικά η Τσιτσιολίνα, συνήθως γυμνόστηθη, και πίσω από τις κάμερες ήταν ο Σίκι. Μέσα σε μια πενταετία τα σεξουαλικά ήθη της Ιταλίας είχαν ανατραπεί από τον τυφώνα Τσιτσιολίνα. 
Οι πορνοταινίες διαδέχονταν η μία την άλλη και τα λεφτά έρεαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ως ένα αυθόρμητο κορίτσι που του άρεσε να κάνει σεξ, να επιδεικνύει τον ερωτισμό της και να σοκάρει τους ‘ευσεβείς’ τα κατάφερε πολύ καλά και ξεσήκωσε και την χώρα μας με την επίσκεψη της εδώ. Το 87 το Ριζοσπαστικό Κόμμα της προσέφερε μια θέση στο ψηφοδέλτιό του και ήρθε ο θρίαμβος. Η παρακμή του ιταλικού πολιτικού συστήματος έστειλε χιλιάδες ψηφοφόρους στην θερμή αγκαλιά της και η ίδια εξελέγη βουλευτής με δόξα και τιμή για μια 5ετία. Και κάπου εκεί ο Τζεφ Κουνς, αναδυόμενος Αμερικανός εικαστικός καλλιτέχνης ανακάλυψε στις πλούσιες καμπύλες της τον τρόπο να γίνει πλούσιος και διάσημος.


Το 1991, στο απόγειο της δόξας της παντρεύτηκε τον μετέπειτα πιο ακριβοπληρωμένο γλύπτη στον κόσμο. Με τον Κουνς απέκτησαν ένα γιο αλλά η οικογένεια διαλύθηκε σύντομα. Σήμερα ο 20χρονος Λούντβιγκ εμπλέκεται σε υποθέσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών. Είναι έγκλειστος σε ίδρυμα όπου κρατείται μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Η Τσιτσιολίνα μαζί με τον σημερινό σύντροφό της, δικηγόρο Λούκα ντι Κάρλο, μάχεται για την αθώωση του γιου της. 
Η πρώτη γυναίκα που έδειξε το στήθος της σε ζωντανή εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, από το 2012 λαμβάνει βουλευτική σύνταξη ύψους 39.000 ευρώ τον χρόνο, παρά τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου