Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ AREA 51 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Ο φημισμένος επιστήμονας Boyd Bushman πέθανε πέρυσι τον Αύγουστο σε ηλικία 78 ετών όμως λίγες εβδομάδες μετά εμφανίστηκε ένα βίντεο όπου αποκαλύπτει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια στη μυστηριώδη και απαγορευμένη Περιοχή 51. Στην αμερικανική μυστική βάση υπάρχουν ομάδες επιστημόνων που εργάζονται αποκλειστικά για τους εξωγήινους. Τους μελετούν και ψάχνουν τρόπους επικοινωνίας μαζί τους ανέφερε ο ηλικιωμένος εφευρέτης. Αλήθεια ή ψέμα;. πρόκειται για μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας ή η πρόσφατη παραδοχή της αμερικανικής κυβέρνησης για την ύπαρξη της περιοχής 51 κρύβει και κάτι άλλο;.
O Αμερικανός εφευρέτης του διάσημου πυραυλικού συστήματος στίνγκερ, επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin και ο ίδιος συνεργαζόταν στενά με συναδέλφους του στην στρατιωτική βάση. Οι αποκαλύψεις του σοκάρουν αφού στο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει φωτογραφίες και οχήματα εξωγήινων. Ο Αμερικανός αναφέρει ότι όντως υπάρχουν εκεί εξωγήινοι που τους πήρε 45 χρόνια για να φτάσουν στη Γη από τον πλανήτη Quintumnia. Μερικοί από αυτούς είναι φιλικοί, ενώ άλλοι κρατούν εχθρική στάση. Κάποιοι είναι 230 ετών και υπόκεινται σε μελέτες 24 ώρες το 24ωρο. Ο Bushman λέει ότι φτάνουν σε ύψος το 1,5 μέτρο, έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια «με ιστούς». Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τους ζήτησε να φωτογραφίζουν τους πλανήτες που περνούν κατά το ταξίδι τους προς τη Γη, κάτι που έκαναν και ο ίδιος είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του. Αν οι διηγήσεις του για την Area 51 βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες του, τότε μιλάμε για στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά και σχετίζονται με την παρουσία εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας. Σύμφωνα με τον Bushman υπάρχουν δυο ομάδες εξωγήινων που μελετώνται.
Η περιοχή 51, επίσημα γνωστή ως Groom Lake είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς και βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα, 130 μίλια από το Λας Βέγκας. Επίσημα είναι περιοχή δοκιμών οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ, ενώ για άλλους είναι κέντρο δοκιμών ufo, κατασκευασμένων όχι μόνο από ανθρώπους αλλά και από εξωγήινες οντότητες. Όλα αυτά άρχισαν το 1947 με την υποτιθέμενη κατάρριψη ενός ιπτάμενου δίσκου και την ανεύρεση ενός εξωγήινου στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό. 
Στις 5 Μαΐου 1995, ο Βρετανός Ray Santilli, παραγωγός ταινιών, παρουσίασε για πρώτη φορά πλάνα από την αυτοψία του εξωγήινου που όπως αποδείχθηκε ήταν ένα καλοστημένο κόλπο. Θρυλείται ότι πρόσβαση στην απαγορευμένη ζώνη έχουν μόνο εκείνοι που διαθέτουν προεδρική εντολή. Το προσωπικό που εργάζεται εκεί δεν ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Την ύπαρξη της «Περιοχής 51» στη Νεβάδα επιβεβαιώνει έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον, αν και δεν γίνεται καμία αναφορά για «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» ή εξωγήινα σκάφη. Όπως αποκαλύπτεται τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Νεβάδα και οι «ιπτάμενοι δίσκοι» που πηγαινοέρχονταν στη θρυλική «Περιοχή 51» στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά τα κατασκοπευτικά σκάφη U-2.
Μετά από πολλές δεκαετίες απόκρυψης και παραπληροφόρησης, με τις θεωρίες συνωμοσίας περί εξωγήινων και πειραμάτων να οργιάζουν η CIA το παραδέχτηκε. Στην περιοχή 51 γίνονται αποκλειστικά δοκιμές για την τεχνολογία εναέριας επιτήρησης από τον Ιούλιο του 1955. Το γεγονός ότι τα U-2 πετούσαν σε πολύ μεγάλο ύψος οδήγησε σε μια σειρά αναφορών περί "αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα". Ήταν η εποχή που τα εμπορικά αεροσκάφη πετούσαν από τα 3.000 έως τα 6.000 μέτρα ενώ τα U-2 έφταναν στα 20.000 μέτρα και έμοιαζαν σαν φλεγόμενα αντικείμενα. 

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ. ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ..

Διάσημη πορνοστάρ 63ων ετών σήμερα, πρώην βουλευτής στο ιταλικό κοινοβούλιο, πράκτορας μυστικών υπηρεσιών. Η ξανθιά Ουγγαρέζα Ιλόνα Σταλερ, γνωστή ως Τσιτσιολίνα έχει περάσει μια ζωή πολυτάραχη με πολλά σκαμπανεβάσματα. Από το Νοέμβρη του ’51 που γεννήθηκε σε ένα παγωμένο διαμέρισμα της Βουδαπέστης μέχρι σήμερα που δίνει μάχη για να γλιτώσει τον γιο της από τα δίχτυα των ναρκωτικών, απασχολεί πάντα τα μμε.
 Η μοίρα της ήταν γραμμένη στ’ αστέρια, λέει η ίδια και πριν προλάβει να τελειώσει το σχολείο το όμορφο κορίτσι ήταν το καμάρι των γονιών της αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας της. Τώρα πως μπλέχτηκε η Τσιτσιολίνα με τους Ούγγρους μυστικούς πράκτορες; είναι μια μακρά ιστορία. Δούλευε ως ρεσεψιονίστ σε διάσημο ξενοδοχείο της Βουδαπέστης όταν άνθρωποι του κομμουνιστικού καθεστώτος την πλησίασαν και της ζήτησαν να αποπλανεί ξένους επισκέπτες, κυρίως διπλωμάτες και επιχειρηματίες. Ήθελαν να τους επισκέπτεται στα δωμάτιά τους, να τους κάνει να μιλάνε και να φωτογραφίζει τα έγγραφα που είχαν μαζί τους. Στα δεκαοχτώ της ήταν πράκτορας, κατάσκοπος και συνοδός Αράβων επιχειρηματιών και Αμερικανών πολιτικών, υποστηρίζει σήμερα. Όμως λίγα χρόνια μετά η νεαρή με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια, γνώρισε έναν Ιταλό ταξιδιωτικό πράκτορα, τον παντρεύτηκε και έκλεισε πίσω της την πόρτα του ανατολικού μπλοκ. Το ζευγάρι έφτασε στη Ρώμη αλλά ο γάμος δεν μακροημέρευσε. Η Ιλόνα όμως πήρε στα χέρια της το πολυπόθητο ιταλικό διαβατήριο και  βρήκε δουλειά ως μοντέλο.
Ο φωτογράφος Ρικάρντο Σίκι, σύντροφος της Στάλερ από το 1973 και για αρκετά χρόνια μετά, ήταν ο «εφευρέτης» της Τσιτσιολίνα. Μαζί αποφάσισαν να κάνουν την συντηρητική και θεοσεβούμενη ιταλική κοινωνία άνω – κάτω. Το σχέδιο τους ήταν απλό και εγγυημένης επιτυχίας, γυμνό και πορνό μαζί. Η αρχή έγινε με μια ερωτική μεταμεσονύχτια ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Voulez-vous coucher avec moi?». Σε εκείνο το στούντιο γεννήθηκε και το όνομα Τσιτσιολίνα, δηλαδή «αφράτη», που μπορεί κανείς να την αγκαλιάσει και να την τσιμπήσει. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Μπροστά έβγαινε φυσικά η Τσιτσιολίνα, συνήθως γυμνόστηθη, και πίσω από τις κάμερες ήταν ο Σίκι. Μέσα σε μια πενταετία τα σεξουαλικά ήθη της Ιταλίας είχαν ανατραπεί από τον τυφώνα Τσιτσιολίνα. 
Οι πορνοταινίες διαδέχονταν η μία την άλλη και τα λεφτά έρεαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ως ένα αυθόρμητο κορίτσι που του άρεσε να κάνει σεξ, να επιδεικνύει τον ερωτισμό της και να σοκάρει τους ‘ευσεβείς’ τα κατάφερε πολύ καλά και ξεσήκωσε και την χώρα μας με την επίσκεψη της εδώ. Το 87 το Ριζοσπαστικό Κόμμα της προσέφερε μια θέση στο ψηφοδέλτιό του και ήρθε ο θρίαμβος. Η παρακμή του ιταλικού πολιτικού συστήματος έστειλε χιλιάδες ψηφοφόρους στην θερμή αγκαλιά της και η ίδια εξελέγη βουλευτής με δόξα και τιμή για μια 5ετία. Και κάπου εκεί ο Τζεφ Κουνς, αναδυόμενος Αμερικανός εικαστικός καλλιτέχνης ανακάλυψε στις πλούσιες καμπύλες της τον τρόπο να γίνει πλούσιος και διάσημος.


Το 1991, στο απόγειο της δόξας της παντρεύτηκε τον μετέπειτα πιο ακριβοπληρωμένο γλύπτη στον κόσμο. Με τον Κουνς απέκτησαν ένα γιο αλλά η οικογένεια διαλύθηκε σύντομα. Σήμερα ο 20χρονος Λούντβιγκ εμπλέκεται σε υποθέσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών. Είναι έγκλειστος σε ίδρυμα όπου κρατείται μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Η Τσιτσιολίνα μαζί με τον σημερινό σύντροφό της, δικηγόρο Λούκα ντι Κάρλο, μάχεται για την αθώωση του γιου της. 
Η πρώτη γυναίκα που έδειξε το στήθος της σε ζωντανή εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, από το 2012 λαμβάνει βουλευτική σύνταξη ύψους 39.000 ευρώ τον χρόνο, παρά τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου. 

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ. Η ΠΟΛΩΝΗ ΙΡΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

Τέτοιες ημέρες πριν από 75χρόνια η Ιρένα και ο Νίκολας, άγνωστοι μεταξύ τους είχαν μια κοινή δράση στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο που τους μετέτρεψε σε ηρωικές μορφές. Χωρίς να φοβηθούν τον θάνατο και την γερμανική μπότα έμειναν πιστοί στα ιδεώδη τους. Αλληλεγγύη και βοήθεια στους κατατρεγμένους από το ναζιστικό καθεστώς. Δεν κράτησαν ποτέ όπλα στα χέρια τους, ούτε σκότωσαν στον πόλεμο, αλλά έκαναν κάτι πιο ουσιώδες. Φυγάδευαν μικρά Εβραιόπουλα λίγο πριν το ολοκαύτωμα..   
Η Πολωνή νοσηλεύτρια Ιρένα Σέντλερ έσωσε 2.500 παιδιά εβραϊκών οικογενειών στη Βαρσοβία την ώρα που οι Ναζί ετοίμαζαν να τα θανατώσουν στα κρεματόρια. Εργαζόταν στην υπηρεσία Πρόνοιας και βίωσε τον εκτοπισμό 400.000 Εβραίων στο τρομερό γκέτο της πόλης. Με την κάλυψη που της παρείχε η στολή της νοσοκόμας και με τη βοήθεια ενός μηχανικού έκρυβε τα παιδιά σε φορτηγά και εργαλειοθήκες ενώ σε άλλα έδινε υπνωτικά, προκειμένου να θεωρηθούν... θύματα του τύφου. Τα έβαζαν σε σάκους από πατάτες, σε ασθενοφόρα, σε κουτιά ακόμη και σε φέρετρα. 
Με αυτό τον τρόπο η Ιρένα Σέντλερ έσωσε τα παιδιά και τα έστειλε σε Πολωνικές οικογένειες, ορφανοτροφεία και μοναστήρια με ψεύτικες ταυτότητες. Το 1943 συνελήφθη από τη Γκεστάπο, μεταφέρθηκε σε φυλακές, της έσπασαν χέρια και πόδια, την βασάνισαν σκληρά και την καταδίκασαν σε θάνατο. Ωστόσο Εβραίοι από την Μ. Βρετανία δωροδόκησαν τους φρουρούς και αφέθηκε ελεύθερη. Μετά τον πόλεμο, προσπάθησε να εντοπίσει όσους γονείς είχαν επιζήσει από τους θαλάμους αερίων. Τα προσωπικά στοιχεία κάθε παιδιού είχαν φυλαχτεί μέσα σε μικρά βάζα τα οποία επιμελώς έθαβε στη γη για να μη βρεθούν από τα Ες-Ες ή την Γκεστάπο. 
Το 2007 ήταν υποψήφια για Νόμπελ, έλαβε πολλές διακρίσεις ενώ η ζωή της έγινε ταινία με τίτλο Η Θαρραλέα Καρδιά της Ιρένα. Από το 2008 που πέθανε στα 98 της μέχρι και σήμερα, τα παιδιά που είχε διασώσει και οι απόγονοι τους δεν έπαψαν να διαδίδουν το μεγαλειώδες έργο της.

Ο νεαρός Βρετανός Νίκολας Γουίντον, υπάλληλος στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου οργάνωσε μεθοδικά την διάσωση 669 παιδιών από την τότε Τσεχοσλοβακία. Ήταν όλα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης έτοιμα να δολοφονηθούν όταν τους βρήκε καταφύγιο στην Αγγλία. Άνοιξε παράνομο γραφείο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου της Πράγας, όπου απελπισμένοι και φοβισμένοι γονείς προσέτρεχαν σ' αυτόν για να τους βοηθήσει να βγάλουν βίζες για τα παιδιά τους και να μπουν στη λίστα. Ο χρηματιστής φρόντισε να συγκεντρωθούν χρήματα και βρήκε ανάδοχες οικογένειες ώστε τα παιδιά να είναι ασφαλή. Η πρώτη μεταφορά έγινε με αεροπλάνο από Πράγα για Λονδίνο μία ημέρα πριν οι Γερμανοί καταλάβουν εδάφη της Τσεχίας. Στη συνέχεια οργάνωσε άλλες επτά μεταφορές σιδηροδρομικώς για τις ακτές του Ατλαντικού και στη συνέχεια μετέφερε τα παιδιά στη Βρετανία με πλοίο. Στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου τα περίμεναν οι θετοί γονείς.  
Ο Γουίντον μέχρι το 1988 δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την σπουδαία δράση του.  Τότε, η γυναίκα του ανακάλυψε στην σοφίτα του σπιτιού τους ένα χαρτοφύλακα που περιείχε έγγραφα και λίστες με τα ονόματα και τις φωτογραφίες των μικρών παιδιών. Αμέσως, ο βρετανικός τύπος τον ονόμασε «Βρετανό Σίντλερ», παραπέμποντας στον Γερμανό βιομήχανο Όσκαρ Σίντλερ, που έσωσε 1.200 Εβραίους επί των ημερών του Τρίτου Ράιχ. Ο Γουίντον το 2002 έλαβε τον τίτλο του ιππότη από την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο σερ Νίκολας απεβίωσε σε ηλικία 106 ετών την 1η Ιουλίου. 
Συνολικά 6 εκατομμύρια Εβραίοι εξοντώθηκαν ενώ το ολοκαύτωμα εφαρμόστηκε χωρίς κανένα έλεος για τα παιδιά και ακόμη και τα μωρά.


INDIAN CREEK VILLAGE ISLAND, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΡΟΙΣΩΝ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ..

Υπάρχει ένα μικροσκοπικό νησί στο Μαϊάμι όπου ζουν μόνο μεγιστάνες, μοντέλα και σταρ της μουσικής. Είναι ένα πραγματικό «καταφύγιο» πλουσίων και ονομάζεται Indian Creek Village.
Το νησάκι έχει μόνο 35 σπίτια και 86 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2010, αλλά είναι ένα από τα πλουσιότερα μέρη του πλανήτη αφού μένουν αποκλειστικά και μόνο εκατομμυριούχοι. Μεγιστάνες των κτηματομεσιτικών και όχι μόνο, σούπερ μόντελ όπως η Αντριάνα Λίμα και η Ελ ΜακΦέρσον, σταρ της μουσικής όπως ο Χούλιο Ιγκλέσιας και η Beyonce είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που έχουν βρει εκεί την ηρεμία τους. Κατά μέσο όρο η αξία των σπιτιών  είναι πάνω από 20 εκατ. Δολάρια ενώ το νησί είναι από τα πιο δύσκολα προσβάσιμα μέρη αφού η μοναδική είσοδος φυλάσσεται και στελέχη ιδιωτικής αστυνομίας κάνουν διαρκώς περιπολίες με αυτοκίνητα, σκάφη και jet ski. Το περιοδικό Business Insider δημοσίευσε τη λίστα μερικών εκ των κατοίκων αυτού του νησιού.
Στο νησί Indian Creek λοιπόν, που είναι μία από τις μικρότερες και πιο αποκλεισμένες κοινότητες στις ΗΠΑ, το πρώτο σπίτι ανήκει στον Norman Braman μεγιστάνα δεκάδων αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, πρώην ιδιοκτήτη των Philadelphia Eagles και συλλέκτης έργων τέχνης. Αγόρασε την έπαυλη των 8 υπνοδωματίων για 3,9 εκατ. δολάρια το 1991.Ενας Ρώσος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, αγόρασε το διπλανό σπίτι για 47 εκατομμύρια δολάρια, που τότε αποτελούσε το μεγαλύτερο ποσό για αγορά σπιτιού στο Μαϊάμι. Δίπλα είναι το σπίτι του Χούλιο Ιγκλέσιας. Κατεδάφισε την αρχική έπαυλη όταν δεν κατάφερε να το πουλήσει το 2008 και πλήρωσε 15,2 εκατ. για το διπλανό σπίτι. Πέρυσι ο μεγιστάνας του ατσαλιού Λιρόι Σέκτερ πούλησε την έπαυλή του, σε κάποιον που δεν κατονομάστηκε για 28 εκατομμύρια δολάρια. Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Εντι Λάμπερτ ξόδεψε 38,4 εκ. για αυτή την ιταλικού στιλ έπαυλη που είναι σε έκταση 2,7 στρεμμάτων. Το σπίτι του Λάμπερτ βρίσκεται δίπλα στο Club με το τεράστιο γήπεδο γκολφ. Είναι η βίλα του Ιργουϊν Τάουμπερ, CEO κατασκευαστικής εταιρείας. Είναι 3.000 τετραγωνικά, με 8 κρεβατοκάμαρες και γήπεδο τένις. Το αγόρασε για 7 εκατ. δολάρια το 2001.
Ενας από τους πιο γνωστούς βετεράνους προπονητές αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Ντον Σούλα, ζει σε αυτό το σπίτι με τη σύζυγό του για 20 χρόνια. Ο ζάπλουτος επενδυτής αμοιβαίων κεφαλαίων Τσαρλς Τζόνσον πούλησε την έπαυλη των 5 υπνοδωματίων σε έναν αγοραστή, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε και μιλάμε για μια έπαυλη που έχει ακόμη και ιδιωτικό κινηματογράφο. Το σούπερμοντελ Αντριάνα Λίμα και ο- πρώην πλέον- σύζυγός της Μάρκο Γιάριτς είχαν αγοράσει αυτή την έπαυλη για 9 εκατομμύρια δολάρια το 2009.Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Καρλ Icahn αγόρασε αυτό το 1.300 τετραγωνικών μέτρων σπίτι για 7,5 εκατ. δολάρια το 1997.Ο μεγιστάνας των κτηματομεσιτικών Τζέφρι Σόφερ και η σύζυγός του, πασίγνωστο μοντέλ Ελ ΜακΦέρσον, ζουν σε αυτή την τεράστια έπαυλη των 9 υπνοδωματίων. Ο πάμπλουτος κτηματομεσίτης Αλεξ Μερουέλο είχε αγοράσει αυτό το σπίτι των 6 υπνοδωματίων το 2008 για 7 εκατ. δολάρια.
Ο προπονητής του μπάσκετ Rick Pitino και η σύζυγός του έχουν ένα σπίτι κοντά στη γέφυρα, που το είχαν πάρει 5,4 εκατ. δολάρια το 1999.Ο Ολλανδός επιχειρηματίας Γκέερτ Γιαν Μπάκερ έκανε δικό του το προτελευταίο σπίτι του νησιού με  9,3 εκατομμύρια δολάρια που έδωσε στον Jay-Z και την Beyonce. Ο Robert Diener, συν-ιδρυτής της Hotels.com, ο επαγγελματίας παίκτης του γκολφ Raymond Floyd και  ο σεΐχης Μοχάμεντ αλ Fassi κατοικούν επίσης εκεί.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

23ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΕΞ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ!

Η Alissa Afonina ήταν μία από τις καλύτερες μαθήτριες της τάξης της μέχρι το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τον Αύγουστο του 2008. Ο σοβαρός τραυματισμός, της προκάλεσε εγκεφαλικές διαταραχές και την οδήγησε στην έμμισθη εργασία στον χώρο του σεξ. Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, είναι αληθινό αφού η νεαρή έλαβε αποζημίωση από το κράτος, ύψους 1,5 εκ. δολαρίων μετά τη νίκη της στο δικαστήριο. Η δικαίωση της ήταν το αποτέλεσμα προσφυγής σύμφωνα με την οποία το τροχαίο της άλλαξε την ζωή και είχε σαν αποτέλεσμα να εμπλακεί στη βιομηχανία του σεξ και να αλλάξει άρδην η προσωπικότητα της.Από αριστούχος μαθήτρια και "παιδί-θαύμα" που ονειρευόταν να γίνει σκηνοθέτης ή ηθοποιός, έγινε dominatrix με σαδομαζοχιστικές τάσεις και άρχισε να εργάζεται ως "αφέντρα".
Η 17χρονη τότε, η ​​μητέρα της και ο αδελφός της ήταν επιβάτες σε ένα όχημα που οδηγούσε ο πρώην φίλος της μητέρας της Peter Jansson. Ταξιδεύοντας σε βρεγμένο δρόμο το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε τάφρο. Το τραύμα που υπέστη στον εγκέφαλο της προκάλεσε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα, επιθετική συμπεριφορά αλλά και τάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης προς τρίτους. Η A
λίσα εμφάνισε μετά το ατύχημα επιθετική συμπεριφορά σύμφωνα με τους καθηγητές της, βίαια ξεσπάσματα στην τάξη και τελικά κοινωνική απομόνωση. Εκτός από το 1,5 εκ. που θα λάβει η νεαρή από το δημόσιο ως υπαίτιο για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, ο δικαστής αποφάσισε να δοθεί αποζημίωση 943,000 δολαρίων και στη μητέρα της η οποία τραυματίστηκε επίσης σοβαρά. Το σκεπτικό του δικαστηρίου ήταν ότι όντως, βάσει ιατρικών γνωμοδοτήσεων και εξετάσεων, η Alissa οδηγήθηκε σε διαταραχή και αλλαγή προσωπικότητας σαν αποτέλεσμα του ατυχήματος για το οποίο η ίδια δεν ευθυνόταν.
Το 2013 άρχισε να εργάζεται σαν "dominatrix" με το ψευδώνυμο Sasha Mizar, και εγκατέλειψε τις σπουδές της καθώς παρουσίαζε ανικανότητα συγκέντρωσης. "Θεωρώ ότι η εγκεφαλική βλάβη είναι που την οδήγησε μετά από το ατύχημα, στην έλλειψη της ικανότητας να αντιμετωπίσει τα πράγματα με τον κανονικό τρόπο " τόνισε ο δικαστής και κατέληξε στην παροχή αποζημίωσης καθώς έκρινε πως η 24χρονη δεν μπορεί να εργαστεί σε μια "συμβατική" εργασία στην οποία θα πρέπει να είναι προσηλωμένη με καθημερινή συνέπεια. Η απόφαση υπογραμμίζει πως η Ρωσίδα με Καναδική υπηκοότητα, μπορεί να εργαστεί μόνο σε καθεστώς ημιαπασχόλησης και για λίγες ώρες την ημέρα, δεν ξέρουμε όμως εάν τηρεί το ωράριο ως ντομινατρίξ...
Σήμερα εργάζεται και ως μοντέλο, με το ψευδώνυμο Σάσα και έχει βάλει στην ζωή της μαύρες μπότες, κορσέδες, αλυσίδες, μαστίγια και άλλα σύνεργα του πόνου. Με μοναδικό αντάλλαγμα τα χρήματα, ικανοποιεί τις διεστραμμένες ορέξεις των μαζοχιστών πελατών αφού χρησιμοποιεί σωματικές και ψυχολογικές μεθόδους προκειμένου να τους υποτάξει και να τους μετατρέψει σε σκλάβους. Οι πελάτες της έχουν γεμάτα πορτοφόλια αφού είναι Καναδοί δικηγόροι, πρέσβεις, διπλωμάτες, ισχυροί επιχειρηματίες ακόμη και πολιτικοί που κλείνουν ραντεβού με την αυταρχική Σάσα σε κάποιο ροζ δωμάτιο του Βανκούβερ.


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΡΙΝΑ ΠΙΚΑΣΟ, Η ΕΓΓΟΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Η προσωπική ζωή του διάσημου ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο μοιάζει με σαπουνόπερα, πολυτάραχη με δεσμούς, γάμους, παιδιά που τον αγάπησαν και κληρονόμους που τον μίσησαν. Αυτός ο ιδιοφυής καλλιτέχνης, ο μεγαλύτερος ζωγράφος του 20ού αιώνα, ο άνθρωπος που επηρέασε την ιστορία της σύγχρονης ζωγραφικής, έζησε πολύπλοκα και ταραγμένα χρόνια. Οι γυναίκες του σχεδόν όλες είχαν τραγική κατάληξη, τα παιδιά του προβληματικά και τα εγγόνια του επιζητούν ακόμη και σήμερα, να τον εκδικηθούν.
Η Μαρίνα Πικάσο, εγγονή από τον γάμο με την Ουκρανή χορεύτρια Ολγα Χοχλόβα, θα μπορούσε να έχει μια ζωή ονειρεμένη, κι όμως είναι σημαδεμένη από τις τραγωδίες της οικογένειάς της. Κατηγορεί τον παππού της ότι της έκλεψε την παιδική της ηλικία, ότι μεγάλωσε μέσα στην φτώχεια αφού δεν βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια της. Ως έναν πατριάρχη τυραννικό και αδίστακτο παρουσιάζει στο βιβλίο της με τίτλο «Ο παππούς μου», τον Πάμπλο Πικάσο. Γνώρισε την Ολγα Χοχλόβα την άνοιξη του 17 στη Ρώμη όπου χόρευε σε διάσημο Ρωσικό μπαλέτο. Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, υπήρξε η μούσα του αλλά όταν γέννησε τον γιό τους Πάολο, την εγκατέλειψε. Στο μεταξύ πρόλαβε να ζωγραφίσει εκατοντάδες πορτρέτα της. Ο Πικάσο αρνήθηκε να της δώσει διαζύγιο ώστε να μην αναγκαστεί να της παραχωρήσει τη μισή του περιουσία, επειδή πριν το γάμο είχε κάνει συμβόλαιο μαζί της να τα μοιραστούν όλα. Η Χοχλόβα πέθανε ακρωτηριασμένη και σε πλήρη κατάρρευση από καρκίνο το 1954.
Ο Πάολο Πικάσο, ο πατέρας της Μαρίνας, ήταν αλκοολικός και για να ζήσει ο ίδιος και η οικογένειά του ζητούσε συνεχώς χρήματα από τον διάσημο πατέρα του. Εκείνος δεν έχανε ποτέ ευκαιρία να θυμίζει στον γιό του πόσο αποτυχημένος ήταν και πόσο άθλια ήταν η ζωή του. Στο βιβλίο της η Μαρίνα εξηγεί ότι ο διάσημος καλλιτέχνης έκανε τα πάντα ώστε ο γιός του Πάολο να μην μπορέσει ποτέ να ζήσει ανεξάρτητος. Τον είχε ορίσει προσωπικό του σοφέρ με μισθό για να μπορεί να τον ταπεινώνει και να τον ελέγχει οικονομικά. Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο που έδωσε ζωή σε δυο παιδιά, την Μαρίνα και τον Παμπλίτο, ο Πάολο Πικάσο πέθανε αλκοολικός ενώ η γυναίκα του Εμιλιέν, μητέρα της Μαρίνας, έκανε ερωτική σχέση με τον πεθερό της, έζησε στο πλευρό του Πάμπλο Πικάσο και εγκατέλειψε τα παιδιά της.
Ο Παμπλίτο, ο αδελφός της Μαρίνας, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη το 1973, κατάπιε χλωρίνη και πέθανε δηλητηριασμένος. Δύο χρόνια αργότερα η ερωμένη του Πικάσο Μαρί Τερέζ γουόλτερ κρεμάστηκε, η Ντόρα Μάαρ έγινε τρόφιμος ψυχιατρείου ενώ η τελευταία γυναίκα του Ζακλίν Ροκ αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Η Μαρίνα Πικάσο ήταν ίσως η μόνη ανάμεσα στους κληρονόμους που άντεξε και δεν παρουσίασε σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα αν και έκανε για 14 χρόνια ψυχανάλυση. 
Στο βιβλίο της αναφέρει ότι κανείς από την οικογένεια δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το δίχτυ που άπλωνε ο ζωγράφος ακόμη και μετά το θάνατο του. Η Μαρίνα Πικάσο κληρονόμησε μεγάλο μέρος της περιουσίας του Πικάσο, μεταξύ αυτών 400 πανάκριβους πίνακες, σχέδια, αγάλματα καθώς και τη πολυτελή βίλα του ζωγράφου στις Κάννες. Όλα είναι υπό πώληση εδώ και χρόνια με την αξία τους να αγγίζουν τα 300 εκ. δολ. 
Η ίδια έχει από το 1990 το Ιδρυμα Μαρίνα Πικάσο που ασχολείται με τα εγκαταλειμμένα παιδιά του Βιετνάμ και κατασκευάζει νοσοκομεία και ορφανοτροφεία στη χώρα.



Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΑΜΥΘΗΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ!

Ο δύτης και κυνηγός θησαυρών Έρικ Σμιτ ανασύρει από τον βυθό του ωκεανού στην Φλόριντα των ΗΠΑ, το χαμένο κομμάτι ενός χρυσού εκκλησιαστικού κοσμήματος το οποίο είχε χαθεί  πριν από 300 χρόνια και ανήκε σε έναν Ισπανό ιερέα. Ο Σμιτ μόλις βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας φωνάζει την αδερφή του και τους γονείς τους για να τους δείξει το πολύτιμο εύρημα και εκείνοι ουρλιάζουν από την χαρά τους.


Ο 27χρονος,  ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την ανάκτηση πολύτιμων αντικειμένων από το βυθό της θάλασσας, έψαχνε από τότε που ήταν μικρός με τον πατέρα του στα ανοιχτά της ανατολικής Φλόριντα σε μια περιοχή όπου το 1715 είχαν βυθιστεί 11 πλοία κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα κι ενώ ταξίδευαν από την Αβάνα στην Ισπανία. Εδώ και χρόνια κάθε σαββατοκύριακο η οικογένεια με το σκάφος της έψαχνε τα ίχνη του χαμένου χρυσού θησαυρού του ισπανικού στόλου που χτυπήθηκε από την καταιγίδα. Ο Rick και Lisa και τα παιδιά τους Hillary και Eric τελικά ανταμείφτηκαν για την επίμονη προσπάθεια τους.


Μετά την ανακάλυψη του χρυσού μια ομάδα Ισπανών ιστορικών συνειδητοποίησαν ότι το συγκεκριμένο κομμάτι που  ήταν χειροποίητο, φτιαγμένο στα τέλη του 1600, ταιριάζει σε ένα εκκλησιαστικό κόσμημα το οποίο είχε ανακαλυφθεί πριν από 25 χρόνια σε αλυσίδα γύρω από το λαιμό του αρχιερέα όταν αυτός μεταφέρει την θεία κοινωνία. Η αξία του μικρού κομματιού είναι ανεκτίμητη.


Η ίδια οικογένεια των Αμερικανών κυνηγών θησαυρών είχε ανακαλύψει πέρυσι στα 70 πόδια βάθος χρυσά νομίσματα από το Περού, αλυσίδες και κοσμήματα συνολικής αξίας 350.000 δολαρίων που προέρχονται από το ίδιο ναυάγιο. Πρώτο εύρημα για τον 27χρονο δύτη ήταν μια ασημένια πιατέλα αξίας $ 25.000 που ανασύρθηκε από ναυάγιο το 2002. Σύμφωνα με νόμο της Φλώριντα, για την αξία του θησαυρού θα αποφασίσει πραγματογνώμονας της πολιτείας ενώ την επιμέλεια θα έχει το Περιφερειακό Δικαστήριο. Η πολιτεία θα κρατήσει στην κατοχή της μέχρι και το 20 τοις εκατό του ευρήματος που θα εκτεθεί σε κρατικό μουσείο, όπως άλλωστε έλεγε και η σύμβαση που υπέγραψε η οικογένεια Σμιτ για να κάνει τις θαλάσσιες έρευνες. Πάντως η συνολική αξία του θησαυρού που βρίσκεται στα κατεστραμμένα αμπάρια του ισπανικού στόλου υπολογίζεται σε περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια από τα οποία ήδη 100 εκ. έχουν ανακτηθεί.



Αρχαιολόγοι, ερευνητές αλλά και φίλοι της περιπέτειας και των καταδύσεων μοιράζονται το όνειρο της ανακάλυψης ενός ναυαγίου. Στις ΗΠΑ είναι  χιλιάδες οι εξερευνητές που ψάχνουν στους βυθούς όχι τόσο για τους θησαυρούς που μπορεί να έχουν στα αμπάρια τους τα πλοία, αλλά κυρίως για τις απαντήσεις που μπορούν να προσφέρουν ως προς την ναυπηγική και τις γνώσεις των αρχαίων στην ναυσιπλοΐα. Τα ναυάγια, κυρίως της κλασικής, αλλά και της ρωμαϊκής και βυζαντινής εποχής είναι δυσεύρετα και όταν εντοπίζονται παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τα ταξίδια των αρχαίων και τις εμπορικές συναλλαγές τους. Τώρα η οικογένεια Σμιτ αρχίζει να γράφει την δική της ιστορία στις σελίδες των κυνηγών θησαυρών και ο Ερικ με τον πατέρα του ελπίζουν πως κάποια στιγμή θα εντοπίσουν το σεντούκι με τον αμύθητο θησαυρό που όλοι ονειρεύονται να βρουν. 

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΘΑΥΜΑ!.ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΞΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 100 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ!

Η Katie Piper έγινε γνωστή στην Μεγάλη Βρετανία ως μοντέλο και γρήγορα βρήκε την θέση της σαν παρουσιάστρια στην μικρή οθόνη. Η ζωή της κυλούσε όμορφα, χρήματα, επιτυχία και αναγνώριση ήρθαν πολύ γρήγορα αλλά η λάθος επιλογή συντρόφου έμελλε να την σημαδέψει και να της αλλάξει για πάντα την ζωή.
Το 2008 στα 24 της δέχθηκε επίθεση από τον τότε σύντροφο της, που τον είχε γνωρίσει μέσω facebook. Δύο εβδομάδες μετά την γνωριμία τους, το ζευγάρι έκλεισε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί η κοπέλα έζησε τον χειρότερο εφιάλτη. Ακινητοποιήθηκε και βιάστηκε από τον Ντέιβιντ Λιντς ο οποίος την κράτησε όμηρο για 8 ώρες. Την χτύπησε με μαχαίρι και ξυράφι και την ανάγκασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο όπου καθημερινά της τηλεφωνούσε ζητώντας συγγνώμη. Ταυτόχρονα όμως την απείλησε για να μην τον καταγγείλει. 2 ημέρες μετά την αρχική επίθεση ο Lynch έπεισε την Piper να πάει σε ένα internet cafe για να συζητήσουν. Ο Stefan Sylvestre, φίλος του πρώην συντρόφου της, φορώντας κουκούλα πλησίασε την Piper, και της έριξε θειικό οξύ με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί εντελώς το πρόσωπό της. Η επίθεση καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και οι δύο δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά. 
Η Piper δεν το έβαλε κάτω, πολέμησε με όλους και με όλα. Επί 6 χρόνια έκανε πάνω από 40 επεμβάσεις με βλαστοκύτταρα, με υποκατάστατο και στη συνέχεια μόσχευμα δέρματος, και 60 ακόμα εγχειρήσεις για να αποκαταστήσει τη βλάβη που είχε υποστεί το πρόσωπο και το ένα της μάτι. Η ξανθιά καλλονή ήταν σε κώμα για 12 ημέρες, κατά τις οποίες το βάρος της έπεσε στα 38 κιλά. «ένιωσα την επιδερμίδα μου να λιώνει και το καυτό υγρό να κυλά στο λαιμό μου. Ο πρώην μου, πίστευε πως έτσι εξαφάνισε την παλιά Κέιτ. Νόμιζα πως κανείς πια δεν θα με αγαπούσε και δεν θα με ήθελε ερωτικά. Κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη, έλεγα πως δεν θα καταφέρω ποτέ να έρθω κοντά με κάποιον . Ένιωθα ταπεινωμένη» λέει τώρα μιλώντας για το παρελθόν της. Μετά από 2 χρόνια διαδοχικών επεμβάσεων γνώρισε τον άντρα της ζωής της. Ο Ράιαν αν και ακόμα ήταν παραμορφωμένη, δεν κοίταξε τις ουλές της. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έφτιαξαν μια υπέροχη οικογένεια. Σήμερα η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά, κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον,  ενώ προσφάτως έγινε και μητέρα. Μετά από 100 εισαγωγές σε χειρουργικές αίθουσες η 30χρονη γέννησε τη μικρή Belle Elizabeth, ένα παιδί που την βοήθησε να πνίξει το βίαιο παρελθόν που έζησε..
ο Δρ MOXAMENT TZAOYNT είναι ο άνθρωπος που ανάπλασε το πρόσωπο της κέιτ σε κλινική αισθητικής χειρουργικής στο Λονδίνο και όπως λέει ήταν η  πρώτη ασθενής με τέτοιο τραύμα και η νοσηλεία της άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ανθρώπους. Το 2009 η Piper έσπασε την σιωπή της προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις γυναίκες, θύματα κακοποίησης. το ντοκιμαντέρ του Channel 4 ήταν ένα γερό χτύπημα στο στομάχι για την βρετανική κοινή γνώμη. Τώρα πια το πρώην μοντέλο δηλώνει έτοιμο να βοηθήσει τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης μέσα από το ίδρυμα της.
Οι δύο άνδρες που προσπάθησαν να την σκοτώσουν εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης για τα εγκλήματά τους ενώ όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ο πρώην φίλος της είχε ξαναμπεί φυλακή παλαιότερα γιατί είχε ρίξει βραστό νερό στο πρόσωπο ενός άνδρα.  

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

Τα Σόδομα, η πόλη της ακολασίας που κατέστρεψε ο Θεός και  χρονολογείται ανάμεσα στο 1.540-3.500 π.Χ., βρέθηκαν στην Ιορδανία και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.... 


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΕ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

Τα καταφύγια πολυτελείας για την Ημέρα της Κρίσης, αυξάνονται διαρκώς σε πολλές μεριές του πλανήτη. Η μόδα ξεκίνησε από τις ΗΠΑ αλλά το πιο ακριβό όλων των εποχών χτίστηκε υπογείως στην Γερμανία και σας το παρουσιάζουμε. Ένα καταφύγιο πέντε αστέρων σε γερμανικό χωριό για μια καταστροφή του κόσμου που δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθει.
Μπορεί να αντέξει πυρηνική έκρηξη, σεισμούς, τσουνάμι και σχεδόν κάθε άλλη καταστροφή, ενώ παράλληλα προσφέρει ανέσεις πολυτελείας σε όσους επιλέξουν αυτό το υπόγειο καταφύγιο επιβίωσης. Το κόστος του Vivos Europa One που κατασκεύασε ο Αμερικανός Robert Vicino στο καταπράσινο δάσος του Rothenstein στη Γερμανία, αγγίζει τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια και προορίζεται για κροίσους, βασιλιάδες και αρχηγούς κρατών οι οποίοι σε περίπτωση καταστροφής και Αποκάλυψης πρέπει να φυγαδευτούν. 
Το γερμανικό καταφύγιο είναι αλεξίσφαιρο και μπορεί να προστατεύσει την ανθρωπότητα από βόμβες και επιθέσεις πυρηνικών και χημικών όπλων. Διαθέτει πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, εστιατόρια και κάθε οικογένεια στο συγκρότημα θα μπορεί να επιλέξει ένα διαμέρισμα 250 τετραγωνικών μέτρων με τις δικές της προδιαγραφές. Επίσης έχει και τη δική της υπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο. Νοσοκομεία, αρτοποιεία, κάβες, σ/μ, αίθουσες διδασκαλίας, τηλεοπτικός σταθμός και κέντρο κράτησης συμπληρώνουν την υπόγεια πολιτεία.
Στα δεκάδες δωμάτια μπορεί κάποιος να βρει δερμάτινους καναπέδες, μαρμάρινα πατώματα και τεράστιες τηλεοράσεις με ίντερνετ. Επιπλέον οι ένοικοι διαθέτουν τούνελ διαφυγής με πόρτες που ανοίγουν από μέσα, έχουν ακόμη και τρένα σε αναμονή. Τα καταλύματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με τρόφιμα και άλλους πόρους και σχεδιασμένα να λειτουργούν αυτόνομα  έως και 1 χρόνο. Το υπόγειο συγκρότημα των 76 στρεμμάτων μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 6.000 άτομα.
Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes το 5άστερο καταφύγιο που ήταν παλιά στρατιωτική βάση από την περίοδο του ψυχρού πολέμου, διαθέτει αμέτρητες σήραγγες, το καθένα σπίτι έχει το δικό του σύστημα ασφαλείας ενώ όλες οι πόρτες είναι από χάλυβα έχουν αεροστεγές κλείσιμο. Επίσης διαθέτουν το δικό τους σύστημα νερού, ηλεκτρικής ενέργειας και αυτόνομα συστήματα κλιματισμού, Το πρώτο καταφύγιο του 57χρονου κατασκευαστή βρίσκεται στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, το οποίο πούλησε ήδη προς 50.000 δολ. για 100 μ2 που αντιστοιχούν ανά άτομο. Όπως πιστεύει ο ιδιοκτήτης εξαιτίας των σύγχρονων παγκόσμιων οικονομικών συνθηκών, των στοιχείων ιστορικής καταστροφής και των παγκόσμιων κλιματικών αλλαγών, είναι ιδιαίτερα συνετό να έχει κανείς ένα σχέδιο και ένα καταφύγιο έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που το χρειαστεί.
Το κόστος των νέων διαμερισμάτων-καταφυγίων στην Γερμανία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αλλά σύμφωνα τον Robert Vicino πολλές πλούσιες οικογένειες έχουν ήδη ενδιαφερθεί για το απροσπέλαστο καταφύγιο..