Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΜΠ.ΤΖΕΝΕΡ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ, ΄΄ΠΑΤΕΡΑ΄΄ ΤΩΝ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ 66!

Από Ολυμπιονίκης και «θρύλος» του αθλητισμού, μετατράπηκε σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους πατέρες του κόσμου μέσα από το ριάλιτι των Καρντάσιαν αλλά πλέον έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε γυναίκα!. Η παράξενη πορεία ζωής του Μπρους Τζένερ, θετού πατέρα των αδελφών Καρντάσιαν και βιολογικού πατέρα 6 παιδιών από τρεις διαφορετικές γυναίκες έχει μπει στο στόχαστρο του κόσμου που προσπαθεί να καταλάβει τα αίτια αυτής της μεταμόρφωσης. Η αδυναμία του στις πλαστικές επεμβάσεις έγινε αισθητή από πολύ νωρίς, όμως τα τελευταία χρόνια ήταν διαδοχικές.
η εικόνες αυτές που έκαναν τον γύρο του κόσμου δείχνουν πως έχει αλλάξει η μορφή και το σώμα του Μπρους Τζένερ που πρόσφατα ενεπλάκη σε θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν το αυτοκίνητό του έσπρωξε ένα άλλο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και η οδηγός του σκοτώθηκε. Συνολικά πέντε παιδιά και δύο ενήλικες νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο ενώ ο Τζένερ βγήκε αλώβητος. 
Το 1976, στα 27 του χρόνια, ο Αμερικανός πρωταθλητής του δεκάθλου, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Μόντρεαλ με νέο παγκόσμιο ρεκόρ, είχε ένα μυώδες σώμα που αποτελούσε πρώτο θέμα σε αθλητικά και ποικίλης ύλης περιοδικά. Οι γυναίκες όλου του κόσμου ήταν ερωτευμένες μαζί του, με αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση να λαμβάνει περίπου 1.000 ερωτικά γράμματα!.
ο Jenner έγινε εθνικός ήρωας, πολυβραβευμένος αθλητής της Χρονιάς, συνάντησε στο Λευκό Οίκο τον πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ, αλλά δεν ήταν επαγγελματίας του είδους. Τα παράτησε γρήγορα, έκανε σύντομη καριέρα ως ραλίστας, άνοιξε μία αλυσίδα από γυμναστήρια, επένδυσε σε εταιρία η/υ πολλά χρήματα, αλλά το μέλλον του ήταν στο γυαλί. Άρχισε καριέρα στην τηλεόραση και έγινε κεντρικό πρόσωπο σε πολλές διαφημίσεις. Το 1980 έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο και τα επόμενα χρόνια έπαιξε μικρούς ρόλους σε σήριαλ. Το 2007 τον έμαθε όλος ο πλανήτης μέσα από το ριάλιτι των Καρντάσιαν με 600 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο σε όλο τον πλανήτη. Σήμερα, στα 66 του χρόνια, ο Μπρους υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, με απόκτηση θηλυκών γεννητικών οργάνων και στήθους αφού πρώτα χώρισε με την επί 22 χρόνια σύζυγό του Κρις. Εγχειρίστηκε για να αφαιρέσει το μήλο του Αδάμ από τον λαιμό του, μάκρυνε μαλλιά και νύχια, ξύρισε τα πόδια και εμφανίζεται πια ως Μπρίτζετ..
κι όμως ο Τζένερ έκανε τρεις γάμους με πανέμορφες γυναίκες. Ο πρώτος του το από 1972 κράτησε έως το 81. Με την αεροσυνοδό Κρίστι Κράουνοβερ απέκτησε την Κασάνδρα, 34 χρονών, και τον 36χρονο Μπαρτ. Το 1981 έκανε τον δεύτερο γάμο με την πρώην κοπέλα του Έλβις Πρίσλευ, Λίντα Τόμπσον και απέκτησε τον 33χρονο Μπράντον και τον 31χρονο Μπρόντι. Το 85 χώρισε και το 1991 γνώρισε σε ένα τυφλό ραντεβού την Κρις Καρντάσιαν με την οποία απόκτησαν τη 19χρονη Κένταλ και τη 17χρονη Κάιλι. Εκείνη είχε ήδη 4 παιδιά με τον αρμένιο δικηγόρο Robert Kardashian ο οποίος έχει φύγει από την ζωή. Οι Καρντάσιαν δεν είναι ηθοποιοί, δεν είναι τραγουδίστριες, δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο ταλέντο, ούτε διαθέτουν σπάνια ομορφιά. Η μόρφωσή τους είναι του γυμνασίου κι όμως οι πέντε γυναίκες μαζί με την πανέξυπνη μητέρα τους είναι οι πιο εμπορικές αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Και τι πουλάνε; Τον ίδιο τους τον εαυτό. Το επώνυμο Καρντάσιαν έχει πια την εμπορική αξία ενός παγκόσμιου brand. 
Τώρα το επόμενο μέτωπο για τον Μπρους που έγινε Μπρίτζετ και την πρώην σύζυγο του είναι η δικαστική διαμάχη για την κοινή περιουσία τους που εκτιμάται πως αγγίζει τα 90 εκ. δολ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου