Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΙΓΟΥΕΔΕΡ - ΠΑΚΙΑΟ.. Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..

Ο αγώνας της χρονιάς στο Λας Βέγκας ανάμεσα σε Φλόιντ Μέιγουέδερ και Μάνι Πακιάο ήταν η πιο πλούσια πυγμαχική μάχη της ιστορίας. Ο νικητής και αήττητος επί 48 αγώνες Μέιγουέδερ πήρε 150 εκ. δολ και ο ηττημένος Φιλιππινέζος 100 εκ. Μόνο τα έσοδα από τα εισιτήρια ξεπέρασαν τα 40 εκ. δολάρια ενώ παράλληλα εισπράχθηκε ένα τεράστιο ποσό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού κάθε νοικοκυριό έδωσε 100 δολάρια για να απολαύσει από το σπίτι τον αγώνα. Τα συνολικά έσοδα ξεπέρασαν τα 300 εκ δολάρια!
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ, ιδιωτικό τζετ, ακριβά ρολόγια και πολυτελή οχήματα. Αυτός είναι ο μυστηριώδης κόσμος του διάσημου και πιο πλούσιου μποξέρ. Η ζωή του μοιάζει παραμυθένια. Ο Φλόιντ μετρά μόνο νίκες στην 20ετή καριέρα του έχοντας κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και ετοιμάζεται να σταματήσει την καριέρα του τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ο 37χρονος Αμερικανός δεν χάνει την ευκαιρία να προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. θεωρεί τον εαυτό του ανίκητο και όταν δεν πλακώνει του αντιπάλους, κάνει βόλτες με κάποιο απ τα αυτοκίνητα του. Porsche, Lamborghini, Bugatti και Ferrari. Εκτός από τα αυτοκίνητα και το ιδιωτικό τζετ, ο Μέιγουεδερ έχει δική του συλλογή από πανάκριβα ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, παπούτσια και φυσικά αμέτρητα ρούχα.
Η πολυτελής και εκκεντρική καθημερινότητα του ζάμπλουτου πυγμάχου Φλόιντ Μέιγουέδερ αποκαλύπτεται από την πρώην βοηθό του Τάσα Ρόμπινσον Γουάιτ η οποία ήταν 12 χρόνια το δεξί του χέρι. Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα αποκαλυπτικό βιβλίο και αποκαλύπτει πώς ο Μέιγουεδερ έπεφτε με τα μούτρα στις παγίδες πλούτου. Εχασε 15.000.000 δολάρια από έναν απατεώνα, έδινε μετρητά και δώρα σε ξένους, ενώ πλήρωνε αδρά στρίπερ και συνοδούς. Καθημερινά πήγαινε στον προσωπικό του τραπεζίτη στο Λας Βέγκας και σήκωνε κατά μέσο όρο 100.000 δολάρια σε μετρητά αφού δεν ήθελε πιστωτικές κάρτες.
Λάτρης των γυναικών, κάθε φορά που ταξίδευε, απαιτούσε να είχε τρεις κυρίες συνοδεία. Ο Μέιγουεδερ έχει εμμονή με τις ντουλάπες του και έχει δώσει εντολή στο προσωπικό να κάνει εκκαθάριση κάθε 2 μήνες πετώντας τα παλιά ρούχα που δεν ήταν στη μόδα πια. Τα περισσότερα τα φορούσε μόνο μία φορά και μετά τα πετούσε, ενώ αρνιόταν να φορέσει το ίδιο t-shirt δεύτερη φορά. Οι ψυχαναγκασμοί του μποξέρ όμως έρχονται σε αντίφαση με την άστατη ζωή του. Ο ίδιος δεν παίρνει ποτέ φάρμακα, δεν πίνει αλκοόλ, παρά μόνο χυμό βύσσινο και είναι μικροβιοφοβικός αφού κάθε φορά που βγαίνει για φαγητό έχει μαζί του ειδικά αποστειρωμένα μαχαιροπίρουνα. Όταν επισκέφθηκε τον Ιούνιο του 2012 την πρώην σύζυγο του Τζόσι Χάρις για να της μιλήσει για την μελλοντική κηδεία του διαπίστωσε ότι εκείνη έβγαινε πλέον με άλλο. Τότε τη χτύπησε και της πήρε το κινητό μπροστά στα δυο τους παιδιά. Ηρθε αντιμέτωπος με 8 κατηγορίες και κινδύνευσε με 34 χρόνια φυλάκισης, ωστόσο έμεινε μόνο 80 ημέρες μέσα.
Βίος αντίθετος για τον αντίπαλο του Manny Pacquiao με τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Ο Φιλιππινέζος πυγμάχος είχε μία πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, μέσα στην φτώχεια και τη δυστυχία, με μοναδική διαφυγή τη πυγμαχία. Έφυγε από το σπίτι του στα 12 όταν ο πατέρας του σκότωσε και έφαγε τον αγαπημένο του σκύλο. 
Κοιμόταν στους δρόμους μέσα σε χαρτόκουτα και πουλούσε ντόνατς για να επιβιώσει. Σήμερα  στην χώρα τους είναι ο απόλυτος εθνικός ήρωας με το πρόσωπο του να κοσμεί ακόμη και τα αεροπλάνα στις Φιλιππίνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου