Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Α.ΟΧΑΝΙΑΝ,Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ

Στα 42 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή όπως ακριβώς την γνωρίσαμε στην Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ο τότε σύζυγος της Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος άσσος και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ήταν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια. Εκείνος γνωστός ποδοσφαιριστής με καριέρα σε μεγάλες ομάδες και εκείνη ένα από τα πιο όμορφα και πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στον χώρο της μόδας, με πόδια που αγγίζουν το 1,25 εκ. Ήταν στα τέλη του 1996 όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ, που τότε αγωνιζόταν στη Σαμπντόρια, γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης την 25χρονη Αντριάνα. Ο έρωτάς τους φούντωσε, ο Καρεμπέ άφησε την γυναίκα και την κόρη του και τυλίχθηκε στα δίχτυα της ξανθιάς καλλονής. Τώρα μετά από 14 χρόνια γάμου χώρισαν και η ίδια έκανε το επόμενο βήμα στην ζωή της στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου Aρμένιου επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν 59 ετών. Τον Ιούνιο επισημοποίησαν τη σχέση τους μ' ένα παραμυθένιο γάμο στο Μονακό παρουσία λίγων φίλων και συγγενών.
Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Μαρακές όπου ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας έχει ξενοδοχεία, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα ενώ ήρθαν πιο κοντά με το ταξίδι τους στη Σαντορίνη το 2012. Για τρεις μήνες επικοινωνούσαν μέσω SMS, φλερτάροντας από το τηλέφωνο. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στο εντυπωσιακό δημαρχείο του Μονακό, όπου η νύφη ζει εδώ και τέσσερα χρόνια. Εντονη ήταν η συγκίνηση της μητέρας της Ζλάτικα και της αδελφής της Ναταλία, που δουλεύει ως δικηγόρος στο Παρίσι, ωστόσο βάρυνε την ατμόσφαιρα η απουσία του πατέρας της, με τον οποίο είχε πάντα πολύπλοκες σχέσεις. Από τότε που ήταν 5 ετών και την έδωσε στην γιαγιά για να την μεγαλώσει. Μετά το γάμο στις 21 Ιουνίου, ακολούθησε φαντασμαγορική δεξίωση με 120 καλεσμένους που ταξίδεψαν στο Μαρόκο, στο μέρος όπου γνωρίστηκε το ζευγάρι, στο εστιατόριο που είναι μέσα στο παλάτι Jad Mahal ιδιοκτησίας του γαμπρού..
Ο Aράμ Oχανιάν έχει έναν γιο 25 ετών από τον πρώτο του γάμο αλλά θέλει διακαώς να αποκτήσει παιδί με την Aντριάνα που δεν έχει γευτεί την χαρά της μητρότητας ακόμη αν και έφτασε κοντά δύο φορές. Τώρα βέβαια μαζί με τη νέα της οικογένεια ξεκινά και νέα καριέρα στην γαλλική τηλεόραση σε μία εκπομπή που μοιάζει πολύ με την δική μας της Αγγελικής Νικολούλη. Το concept της εκπομπής προβλέπει ότι η Αντριάνα θα επισκέπτεται οικογένειες και φίλους εξαφανισμένων, θα συλλέγει στοιχεία και μαρτυρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους. Τη σκυτάλη παίρνει ένας δημοσιογράφος, ο οποίος συνεχίζει την έρευνα.
Στο πλευρό του πλούσιου επιχειρηματία η 42χρονη καλλονή δείχνει να αφήνει πίσω της πια το παρελθόν αν και η αποτυχημένη επιχειρηματική προσπάθεια της στην χώρα μας έχει αφήσει το στίγμα της. Η ίδια είχε λανσάρει με το όνομά της spa σε ξενοδοχείο της επαρχίας ενώ απέσυρε γρήγορα το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία του «μεγαλύτερου spa στη Νότια Ευρώπη», το οποίο σχεδίαζε να κατασκευάσει στην Αττική, με κόστος 20 εκατομμύρια ευρώ. 
Η εταιρία της Σκλεναρίκοβα είναι πάντως εισηγμένη στο γαλλικό χρηματιστήριο και ασχολείται με την παραγωγή και την εμπορία καλλυντικών και αρωμάτων. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το γεγονός ότι η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε ότι ήταν τριτοετής φοιτήτρια ιατρικής στην Πράγα και τότε τα παράτησε όλα, ή ίδια πάντως δεν το έχει μετανιώσει..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου