Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

5ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ 30 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ..




 Ο 5χρονος Λουκ Ρούελμαν από το Οχάιο έζησε την μεταφυσική εμπειρία από τη στιγμή που γεννήθηκε ή μήπως από τη στιγμή που πέθανε στο σώμα της 30χρονης Πάμελα 17 χρόνια πριν την γέννηση του;. Η ιστορία του είναι απίστευτη και άκρως ενδιαφέρουσα αφού μιλάμε για άλλη μια περίπτωση μετενσάρκωσης όπως αυτή του 13χρονου Σκωτσέζου Κάμερον Μακόλευ. Ο μικρός Λουκ οραματίζεται γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχει ζήσει ποτέ του..Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του αγοριού, Έρικα, μίλησε στο κανάλι  FOX 8 του ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ για τις περίεργες «αναμνήσεις» του μωρού της, το οποίο ήδη από δύο ετών άρχισε να παρουσιάζει μια πολύ παράξενη συμπεριφορά. Το αγοράκι άγγιζε διάφορα πράγματα στο σπίτι αποκαλώντας τα «Παμ» και φαινόταν να έχει εμμονή με το συγκεκριμένο όνομα. Σύντομα, ξεκίνησε να κάνει αναφορές στην «προηγούμενη ζωή του» χωρίς φυσικά να καταλαβαίνει για το τι ακριβώς μιλάει. «Όταν ήμουν κορίτσι είχα μαύρα μαλλιά, ήμουν μελαμψή, με φώναζαν Παμ και φορούσα σκουλαρίκια», έλεγε ο μικρός στη μητέρα του στα 3 του χρόνια. Εκείνη, άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, με την επιβεβαίωση να έρχεται λίγο αργότερα και πάλι από το στόμα του παιδιού της.
ο Λούκ άρχισε τις λεπτομερείς περιγραφές και άφησε άφωνη τη νεαρή μητέρα. «Ήμουν μεγάλη, 30 χρόνων, με φώναζαν Παμ, ζούσα στο Σικάγο αλλά πέθανα σε μια φωτιά. Πήγα στον Παράδεισο, είδα τον Θεό και εκείνος με έσπρωξε πάλι κάτω. Μετά ξύπνησα και ήμουν μωρό. Τώρα με λένε Λουκ». Η μητέρα μετά το πρώτο σοκ, καθώς δεν υπήρχε τρόπος το 5χρονο αγοράκι να έχει τέτοιες γνώσεις ή εμπειρίες αποφάσισε να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να εξακριβώσει από που πηγάζει η εμμονή του παιδιού με την Παμ. Ψάχνοντας παλιά αρχεία και υποθέσεις θανάτου γυναικών που διένυαν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους στο Σικάγο, βρέθηκε μπροστά σε αυτό που φοβόταν. Η Παμ υπήρξε, λεγόταν Πάμελα Ρόμπινσον και πέθανε στο ξενοδοχείο Paxton όταν το δωμάτιό της τυλίχτηκε στις φλόγες το 1993. Η είδηση του θανάτου είχε προβληθεί τότε και από τα τηλεοπτικά κανάλια. Η μητέρα, κατάφερε να βρει τη φωτογραφία της γυναίκας με τη βοήθεια εκπομπής του φοξ 8 που ασχολείται με μεταφυσικά φαινόμενα και έτσι επιβεβαίωσε τη μυστηριώδη σχέση μεταξύ του γιου της και της Παμ. Όταν ζητήθηκε από τον Λουκ να διαλέξει ανάμεσα από δεκάδες φωτογραφίες πολλών μαύρων γυναικών γύρω στα τριάντα, ο μικρός αμέσως ξεχώρισε τη σωστή και την έδωσε στη μητέρα του. Ήταν η Πάμελα Ρόμπινσον.  

Η Έρικα Ρούελμαν επισκέφτηκε την οικογένεια της Παμ ώστε να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες και δε φάνηκε να σοκάρεται όταν έμαθε πως η κοπέλα είχε κάποιες από της συνήθειες και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού της. Η αδικοχαμένη κοπέλα λάτρευε τον Στίβι Γουόντερ, τον οποίο αγαπά πολύ και το αγοράκι. Ο Λουκ παρουσίαζε από μωρό μια έντονη αγάπη για το πιάνο, όργανο με το οποίο ασχολείτο και η 30χρονη Παμ και μάλιστα έπαιζε υπέροχα. Πλέον η μητέρα του παιδιού έχει πειστεί για την ύπαρξη της προηγούμενης ζωής του Λουκ και ελπίζει τώρα με την πάροδο των χρόνων ο μικρός να αρχίσει να «ξεχνά» λεπτομέρειες που θυμόταν παλαιότερα για την κοπέλα, και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. 

Η επιστημονική κοινότητα είναι χωρισμένη στα δύο για τέτοια φαινόμενα. Πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει φυσική εξήγηση για την μετενσάρκωση ενώ άλλοι λένε ότι υπάρχει εγκεφαλικός μηχανισμός με τον οποίο οι μνήμες και τα συναισθήματα μπορούν να μεταφερθούν από τη μια ζωή στην άλλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου