Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΚΕΛ ΓΟΥΕΛΣ. Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΝΥΦΗ ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ ΣΤΑ 73 ΤΗΣ

Έγινε σύμβολο του σεξ χάρη και το Playboy την ανακήρυξε «Πιο Επιθυμητή Γυναίκα των '70s». Η Ράκελ Γουέλς έμεινε στην μνήμη όλων όταν αναδύθηκε από τη θάλασσα με ένα γούνινο μπικίνι ως Λοάνα το 1966 στην ταινία ένα εκατομμύριο χρόνια προ Χριστού. Μια εικόνα που κοσμεί ακόμη ως πόστερ πολλούς τοίχους. Η ηθοποιός με την γκλάμουρ ζωή είχε φανταχτερούς γάμους και πολύκροτα διαζύγια. Τώρα στα 73 της εξακολουθεί να είναι σέξι και λαμπερή και μετά από 4 γάμους ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας και να ντυθεί για πέμπτη φορά νύφη. Με τον διάσημο παραγωγό του American idol, Νάιτζελ Λιθγκόε η διάσημη σταρ διατηρεί σχέση τους τελευταίους 6 μήνες. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια και συνδέθηκε αρχικά με μία δυνατή φιλία, η οποία και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα.
Στο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της η Γουέλς μιλάει για τα μικρά μυστικά που δοκίμασε για να διατηρήσει την εμφάνιση της αλλά και για τους διάσημους άντρες του Χόλιγουντ που είχε στο κρεβάτι της. Αποκαλύπτει πως όταν άρχισε να γερνάει, για να διατηρήσει το σφριγηλό δέρμα της έκανε ενέσεις με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Το ξεκίνησε στα 62 της, όταν συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς «American Family», ώστε να φαίνεται φρέσκια και ξεκούραστη. Ωστόσο, γρήγορα σταμάτησε τη θεραπεία γιατί έδειχνε πρησμένη. 
Σήμερα γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, κάνει δύο ώρες γιόγκα, προπόνηση με βάρη και αερόβια άσκηση. Ακολουθεί μια δίαιτα που την κάνει να φαίνεται νέα και να αισθάνεται καλά. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, χαμηλή σε υδατάνθρακες, με πολλά οργανικά φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχη πρωτεΐνη. 
Στο πλευρό του νέου της συντρόφου βρήκε, όπως λέει, και πάλι νόημα η ερωτική της ζωή γιατί η ίδια έγραφε ότι θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένο και το είχε κόψει  για πολύ καιρό παρόλο που στα νιάτα της κατέληξε στο κρεβάτι με όλα τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Όλες οι γυναίκες τη δεκαετία του '60 τούς ποθούσαν, η Ράκελ Γουέλς όμως τους είχε στο πλευρό της. Φρανκ Σινάτρα, Μπαρτ Ρέινολντς, Ρίτσαρντ Μπάρτον, Ντιν Μάρτιν, Ελβις Πρίσλεϊ, Τομ Τζόουνς και Μπομπ Ντίλαν απόλαυσαν την Ράκελ.
Γεννήθηκε με το όνομα Jo Raquel Tejada στο Σικάγο, από μητέρα αγγλικής καταγωγής και πατέρα μηχανικό αεροναυπηγικής, ισπανικής καταγωγής. Πρώτη αγάπη και φιλοδοξία της ήταν το μπαλέτο που ακολούθησε από τα επτά έως τα δεκαεπτά της χρόνια. Άλλαξε το όνομά της όταν στα 19 της παντρεύτηκε τον James Welch, την ίδια περίοδο έλεγε και τις προβλέψεις του καιρού σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του Σαν Ντιέγκο. Χωρίζοντας μετακόμισε με τα δύο της παιδιά, τον Ντέιμον και την Τάνυ στο Τέξας, όπου έπιασε δουλειά ως μπάργουμαν και μοντέλο. Πήγε στο Λος Αντζελες, όπου συμμετείχε σε casting για ταινίες και άρχισε η καριέρα της. Έπαιξε συνολικά σε 50 ταινίες και 20 σήριαλ. μετά τον Welch το 67 παντρεύτηκε τον Patrick Curtis σκηνοθέτη και παραγωγό και ακολούθησε ο συνάδελφος του André Weinfeld από το 80 έως το 90. Το 2008 ύστερα από 8 χρόνια γάμου με τον 4ο σύζυγο της η Ράκελ Γουέλς και ο ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων Ρίτσαρντ Πάλμερ χώρισαν με φιλικό τρόπο.


 Ο 53χρονος γιος της Damon Welch είναι σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ η 50χρονη Tahnee Welch ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Playboy το 95 και έγινε ηθοποιός. Σταμάτησε απότομα την καριέρα της επειδή όπως δήλωσε είχε κουραστεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τη μητέρα της. Ζούσε στην σκιά της και έτσι η καριέρα της καταστράφηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου