Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ..

Φαίνεται πως η Julia Roberts, μία από τις ομορφότερες και πιο πετυχημένες ηθοποιούς του κόσμου, έμαθε από πολύ μικρή να εξασκεί την τέχνη της υποκριτικής για να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην οικογενειακή της ζωή. Για πρώτη φορά, η Daily mail δημοσιεύει ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την παιδική ηλικία της διάσημης ηθοποιού, όταν εκείνη ήταν 11 ετών. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, τα Χριστούγεννα του 1978 μπροστά από το τζάκι στο σπίτι τους, διακρίνεται ο πατριός της Michael Motes ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της σταρ την κακομεταχειριζόταν ήταν μικρή.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της 46χρονης οσκαρικής ηθοποιού, ως μικρό κοριτσάκι φοβόταν και περιφρονούσε τον αλκοολικό πατριό της. Ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη ζωή της ίδιας και των αδελφών της έναν εφιάλτη, παρ' όλο που η Ρόμπερτς δεν έχει μιλήσει ποτέ γι' αυτό. Ο Motes ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της,  Betty Lou για 11 χρόνια από το 1972 έως το 83 όταν πήραν διαζύγιο και εκείνη υποστήριξε ότι αυτός ο γάμος ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ποτέ. Ο Motes δεν είχε σταθερή δουλειά και η Betty εργάζονται όλη μέρα για να κρατήσει την οικογένειας ενωμένη. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε χάσει τον σύζυγο της και βιολογικό πατέρα της Τζούλιας, Walter Grady Roberts που είχε πεθάνει από καρκίνο στα 44 του όταν η Τζούλια ήταν μόλις 10 ετών. τώρα 4 δεκαετίες μετά η παιδική ζωή της επιστρέφει για να την στοιχειώσει.


Ο πατριός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο για τη ζωή του και την σχέση του με την σούπερ σταρ του κινηματογράφου, κάτι που αν γίνει, σίγουρα θα τρομοκρατήσει την Julia Roberts η οποία όλα αυτά τα χρόνια κάνει ό,τι μπορεί για να τον ξεχάσει. Ο μεγαλύτερος αδελφός της, επίσης ηθοποιός Eric Roberts έχει αφήσει υπονοούμενα για την άσχημη συμπεριφορά του Μόουτς, τον είχε χαρακτηρίσει τέρας που τρομοκρατούσε τις αδελφές του Τζούλια και Λίζα. Τώρα νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως ύστερα από αποκαλύψεις του αμερικανικού τύπου σχετικά με τον πατριό της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχε κατ’ επανάληψη κακοποιήσει σεξουαλικά την ηθοποιό όταν εκείνη ήταν 13 χρονών! Αυτή τη φορά το περιοδικό που έκανε τις αποκαλύψεις υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία ότι ο Motes, την περίοδο που κακοποιούσε την μικρή κοπέλα και κανείς δεν τον είχε ανακαλύψει, είχε πολύ συχνή επικοινωνία και με ένα 14χρονο αγόρι!. Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο πατριός της ηθοποιού κακοποιούσε και το ανήλικο αγόρι χωρίς κανείς να αντιληφθεί κάτι!
Όπως λέγεται αν και εκείνη την περίοδο έγιναν πολλές νομικές προσπάθειες να κατηγορηθεί για παιδεραστία ο μόουτς, ποτέ δεν συγκεντρώθηκαν αρκετά στοιχεία σε βάρος του αφού η τζούλια ρόμπερτς αρνήθηκε τα πάντα. Το πιο απίστευτο στην ιστορία είναι ότι τελικά ο 68χρονος πατριός της, μετά από όλα αυτά ζει στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών με τον σύντροφό του, αφού έχει δηλώσει gay και έχει απαρνηθεί τις γυναίκες.
Η υπόθεση είναι πραγματικά πολύπλοκή και η ίδια η ηθοποιός δεν έχει μπει ακόμα στην διαδικασία να απαντήσει ή να σχολιάσει οτιδήποτε από όσα έρχονται στο φως της επικαιρότητας. συνεχίζει να ζει μια ήρεμη ζωή με τον δεύτερο σύζυγο της ντάνι μόντερ και τα τρία τους παιδιά..    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου