Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ

Η Ζαχία Ντεχάρ είναι το πρόσωπο  που ενώνει τους Γάλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνευ Γκοβού και τους έσυρε στα δικαστήρια. Είναι το πανέμορφο κολ γκερλ, που στα 16 της χρόνια πέρασε πολλά ερωτικά βραδιά μαζί τους επί πληρωμή. Το σκάνδαλο με τους διεθνείς ξέσπασε λίγες εβδομάδες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όταν η Ντεχάρ συνελήφθη σε οίκο ανοχής, μετά από έφοδο της αστυνομίας. Την αποκάλυψη είχε κάνει η αθλητική εφημερίδα L'Equipe και το περιστατικό που πήρε τεράστια έκταση εκτόξευσε στα ύψη την καριέρα της Ντεχάρ.
Οι Γάλλοι άσσοι κλήθηκαν να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης για την επί πληρωμή συνεύρεσή τους με την Γαλλομαροκινή Ζαχία που υπήρξε ανήλικη ιερόδουλη αλλά έλεγε στους «πελάτες» ότι είχε συμπληρώσει τα 18. Το 2008 πέρασε μία νύχτα σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος διεθνής αρνείται ότι πλήρωσε 500 ευρώ για τις ερωτικές της υπηρεσίες και υποστηρίζει ότι ήταν ένα φλέρτ .Ένα χρόνο αργότερα η νεαρή καλλονή πέταξε στο Μόναχο για το πριβέ πάρτι γενεθλίων του Φρανκ Ριμπερί που παίζει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που έγινε πρόσφατα μουσουλμάνος προκειμένου να παντρευτεί την ΓαλλοΑλγερινή με την οποία έχει 2 κόρες, έχει παραδεχθεί ότι έκανε σεξ μαζί της, αλλά διέψευσε τις πληροφορίες πως την πλήρωσε 700 ευρώ και ότι γνώριζε πως ήταν ανήλικη.
 Όπως ήταν φυσικό η πέτρα του σκανδάλου εκμεταλλεύθηκε το σάλο που ξέσπασε για να γίνει διάσημη. Προτάσεις για εξώφυλλα, συνεντεύξεις και πασαρέλα. Η Ζαχία Ντεχάρ είχε αδυναμία... στη μπάλα, τους ωραίους άνδρες και τα λεφτά! κατάφερε να «εξαργυρώσει» τη φήμη από το σκάνδαλο με την Εθνική Γαλλίας και με το παραπάνω. Έτσι, από συνοδός πολυτελείας πέρασε στο χώρο της μόδας, αποτέλεσε μούσα του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ και στη συνέχεια έγινε η ίδια σχεδιάστρια, υπογράφοντας την πρώτη της συλλογή ρούχων κι εσωρούχων. Στις 14 Αυγούστου 2012 οι παίκτες καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δίκτυο πορνείας, όμως τον Ιούνιο 2013 έγινε έφεση, ενώ το call girl ζήτησε την αθώωσή τους, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι πληρώθηκε καλά γι αυτό.. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, το σεξ επ' αμοιβή με κάποιον κάτω των 18 επισύρει την ποινή της τριετούς φυλάκισης και πρόστιμο 45.000 ευρώ.  
Ο φόβος για την δημοσιοποίηση της ροζ ατζέντας της Ζαχία ήταν μεγάλος στις τάξεις των αθλητών αλλά και σημαντικών προσώπων της Γαλλίας που πλήρωναν αδρά για να απολαύσουν τις υπηρεσίες της. Στο δικαστήριο η Ζαχία εξομολογήθηκε πως γνώρισε τον Ριμπερί σε κλαμπ στο Παρίσι, εκείνος την πλησίασε και αμέσως την προσκάλεσε στο Μόναχο για να γίνει το... δώρο γενεθλίων του. αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε επίσης με τους Μπενζεμά και Γκοβού, ο οποίος είχε περάσει και από τον Παναθηναικό,  ενώ ισχυρίζεται ότι στη λίστα της βρίσκονται και άνθρωποι της σόου μπίζνες. 
Η ίδια κατέθεσε ότι... τους αγάπησε όλους και ζήτησε να μην τους ασκηθούν διώξεις, αφού της φέρθηκαν με πολύ σεβασμό, εξάλλου το ροζ επάγγελμα της, γέμιζε την τσέπη με 20.000 ευρώ μηνιαίως, καθώς χρεώνει τη βραδιά 1.000 - 2.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου