Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΟΥΛΙΣΑ ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΣ

Απόπειρες αυτοκτονίας, σχολικός εκφοβισμός, έντονα οικογενειακά προβλήματα, ναρκωτικά, δόξα, σεξ tape, δικαστήρια και ένας βιασμός, εναλλάσσονται στις σελίδες του βιογραφικού βιβλίου "Honest: My Story So Far" της Τούλας παυλινέας κοντοσταύλου, γνωστής σε όλους ως τουλίσα κοντοσταύλος.
Γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου του 1988 στο Β. Λονδίνο από ιρλανδή μητέρα και ελληνοκύπριο πατέρα. 25 χρόνια μετά η τραγουδίστρια τουλίσα είναι από τα πιο διάσημα πρόσωπα αυτή τη στιγμή στην Βρετανία με το παρατσούκλι «Ελληνική χειροβομβίδα». Ο χαρακτήρας της εκρηκτικός, οι αδυναμίες της μεγάλες, τα σκάνδαλα ανεξάντλητα όπως και το ταλέντο της. Ακόμη και πριν υπογράψει το συμβόλαιο των 500.000 λιρών ως μέλος στην κριτική επιτροπή του X Factor, σαν front girl των  N-Dubz, είχε ένα πλατινένιο άλμπουμ στο σαλόνι της. Δεν είναι αυτός ο λόγος όμως για τον οποίο όλη η Βρετανία ασχολείται με την Tulisa Contostavlos.
Από τη μέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο της η ίδια και ο μπαμπάς της έγιναν το αγαπημένο θέμα όλων των κουτσομπολίστικων εντύπων. Η βιογραφία της νεαρής τραγουδίστριας είναι συγκλονιστική. Γεννήθηκε από την Ιρλανδή τραγουδίστρια Anne Bεrn και τον Ελληνοκύπριο μουσικό Steve Platoν Contostavlos. Ήταν μόλις πέντε ετών όταν η μητέρα της, η οποία έπασχε από διπολική και σχιζοσυναισθηματική διαταραχή, εισήχθη σε νευρολογική κλινική. Ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι όταν η Τούλα ήταν 14 ετών και όπως η ίδια έχει δηλώσει σαν έφηβη έζησε βία, κατάθλιψη, εθισμό σε ουσίες και αλκοόλ, νευρική ανορεξία και φτώχεια. Η σχέση με την μητέρα της προβλήθηκε στο ντοκιμαντέρ My Mum and Me και σόκαρε τους Βρετανούς. Πριν συμπληρώσει τα 13 είχε κάνει ήδη δύο απόπειρες αυτοκτονίας ενώ χάραζε συνέχεια το κορμί της ως αντίδραση στα σχολικά προβλήματα. Τα παιδιά της φώναζαν ότι η μητέρα της είναι τρελή ενώ είχε και αυτή κρίσεις κατάθλιψης. Στα δώδεκα δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από μια ομάδα 15 κοριτσιών. Αρχισε να βγαίνει έχοντας μαζί της μπαστούνι του ράγκμπι ή μαχαίρι και με το παραμικρό έμπλεκε σε καβγάδες. Στα 16 της όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της, την βίασαν δύο άνδρες. Τους γνώρισε σε ένα κλαμπ, της έριξαν ηρεμιστικό στο ποτό της και την παρέσυραν σε ένα διαμέρισμα.

η ζωή της άλλαξε όταν μπήκε στη μέση ο θείος της Bύρωνας Contostavlos που ανέλαβε να την μεγαλώσει. Μαζί με τον πατέρα της, δηλαδή τον αδελφό του Πλάτωνα έπαιζαν τη δεκαετία του '70 στους Mungo Jerry που είπαν το θρυλικό τραγούδι «In the Summertime». Ο θείος ήταν μάνατζερ και την βοήθησε να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι. Το 2009 βρέθηκε αντιμέτωπη με τον σύντροφό της DJ Adam Bailey, στο δικαστήριο καθώς τον κατηγόρησε για σωματική βλάβη και ξυλοδαρμό, ενώ η μεγάλη της περιπέτεια ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2012. Site πορνογραφικού περιεχομένου ανέβασε ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα η Tulisa να κάνει σεξ μέσα σε καμαρίνια. Παραδέχθηκε πως συμμετέχει στο sex tape με τον πρώην σύντροφό της Justin Edwards. Η υπόθεση εκτόξευσε την δημοτικότητά της στα ύψη, το κασέ της στο X Factor υπερδιπλασιάστηκε, το περιοδικό ForHiM την ανέδειξε σε ποιο σέξι γυναίκα της γης.
Η τραγουδίστρια με το χιπ χοπ συγκρότημα όπου συμμετέχει και ο πρώτος εξάδερφος της ντάπυ, έχει πάνω από ένα εκατ. πωλήσεις δίσκων και 10 εκατ. χτυπήματα στο YouTube.  Η τουλίσα επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για να βρεθεί κοντά στους παππούδες της που έχουν σπίτι στη Βούλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου