Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο 82ΧΡΟΝΟΣ ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΛΟΥΓΚΝΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥ

Ο Ρίτσαρντ Λούγκνερ είναι διαβόητος στην υψηλή κοινωνία της Βιέννης για την συνήθειά του να καλεί -έναντι εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων- μια επώνυμη να κάτσει μαζί του στο ιδιωτικό του θεωρείο κατά την διάρκεια του φημισμένου ετήσιου Vienna's Opera Ball την πρώτη Μαρτίου κάθε χρόνο. Διάσημες σταρ όπως η Σοφία Λόρεν αλλά και κολ γκέρλ όπως η Ρούμπι γνωστή από το σκάνδαλο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον συνοδεύουν το βράδυ στην παράσταση.


Κάθε χρόνο η Αυστρία αναμένει με ανυπομονησία την τιμητική επιλογή του Λούγκνερ στον "χορό των χορών" της Όπερας της Βιέννης, το πιο σημαντικό κοσμικό γεγονός μετά τη συναυλία της Πρωτοχρονιάς. Ο 82χρονος βασιλιάς των ακινήτων είναι φημισμένος όχι μόνο για τα πλούτη του και για τα εμπορικά του κέντρα, αλλά και για τις ωραίες γυναίκες που του αρέσει να τον περιστοιχίζουν εδώ και δεκαετίες. Η επιλογή του πολυεκατομμυριούχου στον φετινό χορό της Βιέννης θα συζητηθεί πολύ αφού έκλεισε με 500 χιλ. ευρώ την ακριβοθώρητη Κιμ Καρντάσιαν και την Μις Κόσμο του 2011 Ιβιαν Σάρκος. 
Τα πρώτα 10 χρόνια από το 1991 και μετά η συνήθεια του Ρίτσαρντ Λούγκνερ που δημιούργησε την περιουσία του ως κατασκευαστής και ιδιοκτήτης εμπορικών κέντρων να καλεί μια επώνυμη να κάτσει μαζί του στο θεωρείο του στην όπερα, χαρακτηρίζονταν από τα Αυστριακά μίντια ως εκκεντρική. Ήταν όμως μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, αφού στα πλαίσια του συμβολαίου που υπέγραφαν οι σταρ, ήταν υποχρεωμένες το επόμενο πρωινό από την δεξίωση να τις ξεναγήσουν στα εμπορικά του κέντρα για να υπογράψουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους. Συγκεκριμένα την πρόσκλησή του αποδέχθηκαν οι  Τζόαν Κόλλινς, Ιβάνα Τράμπ, Σοφία Λόρεν, Ρακέλ Γουέλς, Φέι Ντάναγουεϊ και πολλές άλλες. 
Από το 2003 και μετά τα πράγματα άρχισαν να «ξεφτίζουν», με τον -82χρονο πλέον- Αυστριακό να αρχίσει να ενδίδει στα σωματικά προσόντα των καλεσμένων του, πληρώνοντας όλο και μεγαλύτερα ποσά για να έχει κοντά τους τις Πάμελα Άντερσον, Άντι Μακντάουελ, Τζέρι Χάλιγουελ, Κάρμεν Ελέκτρα. Ρόλο στην αλλαγή προφίλ των καλεσμένων έπαιξε η διάλυση του 4ου γάμου του το 2007, ήταν τότε που ο κατασκευαστής άρχισε να βγαίνει με πολύ νεότερές του γυναίκες και να καλεί στο θεωρείο τις Πάρις Χίλτον, Ντίτα φον Τιζ και Νικόλ Σέρινταν. Οι φήμες για επιπλέον πληρωμές ώστε κάποιες να κοιμηθούν μαζί του φουντώνουν κάθε χρόνο.
Πιο ακριβοπληρωμένη καλεσμένη όλων των εποχών ήταν η Λίντσεϊ Λόχαν, την οποία έκλεισε έναντι 150.000 δολαρίων το 2010, αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Καθυστέρησε ψωνίζοντας στα duty free του αεροδρομίου στο Λος Άντζελες και μετά αρνήθηκε να πληρώσει εκείνη τα 6.000 δολάρια πρόστιμο για να επιτραπεί στο ιδιωτικό τζετ που της είχε κλείσει ο εκατομμυριούχος να απογειωθεί.  Την ίδια χρονιά η μπο ντέρεκ του ζήτησε ξαφνικά παραπάνω 25.000 δολάρια και κάλεσε τελικά την Μπριγκίτε Νίλσεν. Ο 82χρονος, που είναι ένας από τους πιο πλούσιους Αυστριακούς και αποκαλείται "Μπερλουσκόνι της Βιέννης", βλέπει συχνά το όνομα του να κρέμεται στα μανταλάκια αφού πολλά σκανδαλοθηρικά μέσα αναφέρουν ότι οι όμορφες κυρίες περνάνε και από το κρεβάτι του ζάπλουτου επιχειρηματία.
Κάθε χρόνο, εκατοντάδες πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, ανάμεσά τους είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο καγκελάριος, πληρώνουν χιλιάδες ευρώ ο καθένας για να συμμετάσχουν στην γιορτή. Ο Λούγκνερ διεκδίκησε την αυστριακή προεδρία το 2010 έχει αποκτήσει 4 παιδια απ τους 4 γάμους του ενώ πάντα συνοδεύεται από μία όμορφη και πολύ νεότερη σύντροφο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου