Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

THE BOX, ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΡΙΒΕ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

The Box είναι η ονομασία του πιο διάσημου πριβέ club των οργίων στην καρδιά του Λονδίνου. Το εντυπωσιακό εσωτερικό του αμαρτωλού κλαμπ, η αισθητική καμπαρέ, η κράτηση των 5.000 λιρών, το σαδομαζοχιστικά σόου και τα άφθονα ναρκωτικά συνθέτουν την εικόνα του νυχτερινού κέντρου που βαδίζει στα χνάρια του θρυλικού στούντιο 54 της νέας Υόρκης.
Ανοιξε τις πύλες του 9 φεβρουαρίου του 2011 και είναι το πιο ακριβό και πολυσυζητημένο κλαμπ της Ευρώπης που υπόσχεται στους εκλεκτούς καλεσμένους που ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο, μια βραδιά γεμάτη διάσημους, απρόοπτα και σέξι θεάματα το «The Box» ήταν ακριβώς αυτό που έλειπε από το Σόχο. Σοκαριστικό θέαμα, γκλαμουράτο στυλ που προσφέρει στους celebrities και μεγιστάνες απίστευτα live θεάματα. 5.000 λίρες στοιχίζει η κράτηση για ένα τραπέζι, ενώ τα ποτά πληρώνονται χρυσά για να δεις από κοντά Μαντόνα, Κέιτ Μος, Lady Gaga, Aν Χάθαγουεϊ, Στινγκ, Ματ Ντέιμον, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κίρα Νάιτλι αλλά και Ρώσους και Αραβες μεγιστάνες. 
Το κλαμπ που «σου επιτρέπει να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες σου για ναρκωτικά, απόλαυση και κάθε είδους φετίχ» λένε μερικοί πιστοί θαμώνες. Ποιο όμως είναι το μυστικό του που το κάνει τόσο δημοφιλές σε μόλις 2 χρόνια λειτουργίας του; Σίγουρα το γεμάτο σεξ σόου και η εχεμύθεια αφού οι υπεύθυνοι κρατούν κλειστή την πόρτα σε ΜΜΕ και μπορούν να διηγηθούν αμέτρητες καυτές ιστορίες χωρίς όμως ονοματεπώνυμα.


Καθημερινά απέξω βρίσκονται στημένοι παπαράτσι και  αλλά πέφτουν πάνω στους Ρώσους πορτιέρηδες που τους απωθούν όπως και τους περίεργους που προσπαθούν να μπουν χωρίς κράτηση. Η βαριά ξύλινη πόρτα υπόσχεται πολλά αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα από όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του. πελάτες περιγράφουν ότι στον πρώτο όροφο υπάρχουν ταπετσαρίες με καρτούν, άλλες με ερωτικό περιεχόμενο αλλά και  διακόσμηση βικτοριανής εποχής. 
Στον δεύτερο όροφο υπάρχει το πολυσυζητημένο πριβέ δωμάτιο που οι φήμες λένε ότι το δωμάτιο ενοικιάζεται αντί εξωφρενικά μεγάλου αντιτίμου για όποιον πελάτη διαθέτει τις πιο άγριες διαθέσεις για να απολαύσουν καλύτερα τις «λογοκριμένες» σκηνές του θεάματος. Το σόου επιμελείται ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Σάιμον Χαμερστάιν, εγγονός του μεγάλου μουσικού και στιχουργου Οσκαρ Χαμερστάιν. Το θέαμα διαθέτει όχι μόνο άφθονο σεξ αλλά και πολλά απρόοπτα. Οι Don Perignon και τα ναρκωτικά σε αφθονία ενώ το χαβιάρι σερβίρεται δωρεάν μαζί με τα ποτά. Φυσικά για να μπεις θα πρέπει να αφήσεις στο σπίτι ή το αυτοκίνητο σου κινητό τηλέφωνο, λαπτοπ και τσιγάρα αφού απαγορεύονται αυστηρά. 


Ο Χάμερσταιν είναι ιδιοκτήτης και του επιτυχημένου νυχτερινού κέντρου "The Box Manhattan" που άνοιξε το 2007. Στο Λονδίνο πάντως οι περφόμερ που έχει προσλάβει, καθηλώνουν το απαιτητικό κοινό όπω ο Τζουντ Λο και ο πρίγκιπας Χάρι που είναι φανατικοί θαμώνες. 
Τρανσέξουαλ, χορεύτριες, τραγουδίστριες και ακροβάτες και στρίπερ δίνουν μοναδικά σόου στην σκηνή του ενώ οι καταγγελίες για τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα πληθαίνουν, κυρίως για την χρήση ναρκωτικών. Μέχρι τώρα όλα αυτά πέφτουν στο κενό, το κλαμπ συνεχίζει την λειτουργία και ο κόσμος κάνει ουρές από τις δέκα το βράδυ για να δει από κοντά το υπερθέαμα που ξεκινά πάντα στην μία μετά τα μεσάνυχτα, εκτός από την Δευτέρα που είναι πάντα κλειστό.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου