Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ, Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΄΄ΜΙΔΑ΄΄ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ μέχρι πριν από 2 χρόνια ήταν άγνωστο για τους περισσότερους, όμως εδώ και λίγο καιρό φιγουράρει σε όλα τα πρωτοσέλιδα αφού υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ με την Ρεάλ Μαδρίτης και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλου του πλανήτη. Ο υπερτιμημένος για πολλούς ποδοσφαιριστής, είναι συγκρατημένος, μετρημένος και πάνω απ' όλα οικογενειάρχης. Ο αριστεροπόδαρος πρώην άσος της Τότεναμ για τα επόμενα έξι χρόνια θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 11 και θα εισπράττει 300.000 ευρώ την εβδομάδα από τη Ρεάλ αφήνοντας πια στην 2η θέση τον Πορτογάλο συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο που κρατούσε τα σκήπτρα..
Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής μπορεί να υπέγραψε το αστρονομικό συμβόλαιο αλλά στην προσωπική του ζωή παραμένει προσγειωμένος και σταθερός. Μία γυναίκα γνώρισε στην ζωή του, μία ερωτεύτηκε και με αυτή είναι ακόμη!. Η Εμα Ράις-Τζόουνς, ο έρωτάς από το σχολείο έγινε πρόσφατα η μητέρα του πρώτου παιδιού του, που πήρε το όνομα Αλμπα Βάιολετ Μπέιλ. Ο 24χρονος προτιμά να περνά το χρόνο του με την οικογένειά του παρά να αναλώνεται σε πάρτι και χλιδάτες εξόδους. Όπως λέει ο ίδιος οι δύο γυναίκες της ζωής του είναι ότι πιο σημαντικό του έχει συμβεί αλλά πολλοί στην μεγάλη Βρετανία υποστηρίζουν ότι το ζέυγος Μπέιλ θα εξελιχθεί σε νέους Μπέκαμ. Ο 24χρονος επιθετικός σπάνια κυκλοφορεί εκτός γηπέδων ενώ στην ατζέντα του δεν έχει τηλέφωνα διασήμων αφού οι φιλίες του είναι μετρημένες.
Ο Bale γεννήθηκε στο Κάρντιφ το 1989. Στο σχολείο ο καθηγητής φυσικής αγωγής τον προέτρεψε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κυρίως για να βελτιώσει τα πόδια του που ήταν αδύναμα. Στο πατρικό του στο Γουίτσεστερ, όπου το ράγκμπι είναι θρησκεία και το ποδόσφαιρο αίρεση, σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο πατέρας του, Φρανκ εξακολουθεί να είναι φύλακας σε σχολείο, η μητέρα του, Ντέμπι εξακολουθεί να είναι μεσίτρια. Η ζωή τους παραμένει ίδια αφού ποτέ δεν είδαν τον γιο τους Γκάρεθ ως την κότα που γεννάει χρυσά αυγά. Τον μεγάλωσαν με θρησκευτική ευλάβεια και αγάπη για την οικογένεια. Ο ίδιος προτιμά μία παρτίδα γκολφ με τους συγγενείς και ένα καλό οικογενειακό γεύμα από μία νυχτερινή έξοδο. Δεν έχει βάλει στάλα αλκοόλ στον οργανισμό του, διατηρεί τους ίδιους κολλητούς φίλους, και δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα. Αυτός είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ που στα 11 του είχε συμβόλαιο με τη Σαουθάμπτον και στα 16 του ήταν βασικός στην Εθνική Ουαλίας. 
Ήταν ένας προικισμένος αθλητής με ένα καλό αριστερό πόδι που γεννήθηκε σπρίντερ, σταδιακά έγινε ποδοσφαιριστής και αργότερα το πιο καυτό ποδοσφαιρικό όνομα. Εχει πνευμόνια 800άρη, ταχύτητα Τζαμαϊκανού, σέντρα Βραζιλιάνου και σουτ, ελεύθερου σκοπευτή. Είναι το τέλειο πακέτο λένε οι προπονητές του. Πριν πάει στην Τότεναμ είχε απορριφθεί ως ακριβός από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ. Ήδη η νέα του ομάδα άρχισε να αποσβήνει το ιλιγγιώδες ποσό που δαπάνησε για την απόκτηση του αφού οι φανέλες με το νούμερο 11 ξεπουλούν και οι χορηγοί στριμώχνονται για τη σύναψη διαφημιστικών συμβολαίων με το νέο σταρ των γηπέδων.
Μοναδικό μελανό σημείο στην ζωή του Μπέιλ είναι το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε από τη «Ντέιλι Μέιλ» για τον προφυλακισμένο στις ΗΠΑ πατέρας της Εμα, Μάρτιν Ρις Τζόουνς που κατηγορείται για οικονομική απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Ο Μάρτιν Ρις Τζόουνς είχε στήσει την «επιχείρησή» του στη Βαρκελώνη και με έξι ακόμα συνεργάτες του παραπλανούσαν  τηλεφωνικά ανυποψίαστους Καναδούς και Βρετανούς και τους πουλούσαν ανύπαρκτες μετοχές σε υψηλές τιμές. 
Αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση 30 ετών και πρόστιμο 200.000 δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου