Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Τ.ΜΠΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΑΠΛΟΥΤΟΥ Ρ.ΜΕΡΝΤΟΧ!

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ και ο μεγιστάνας των μίντια Ρούπερτ Μέρντοχ όχι μόνο ήταν οι πρωταγωνιστές της πιο ισχυρής πολιτικής συμμαχίας στην Ευρώπη από το 1997 2007 που κυβέρνησε ο Μπλερ, αλλά όπως αποκαλύπτεται τώρα, μοιράζονταν και την ίδια γυναίκα!. Την τελευταία σύζυγο του δισεκατομμυριούχου και πανέμορφη Ασιάτισσα Γουέντι Ντενγκ. Το ροζ σκάνδαλο έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου αλλά οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν πάρει επίσημη θέση.
Η αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση του 60χρονου Τόνι Μπλερ με την σύζυγο του 82χρονου Μέρντοχ και τα μυστικά ραντεβού τους, ουσιαστικά οδήγησαν το περασμένο καλοκαίρι σε διαζύγιο το ζευγάρι χωρίς όμως να έχουν αποκαλυφθεί οι λεπτομέρειες. ο μεγιστάνας του Τύπου πληροφορήθηκε για τις μυστικές συναντήσεις της γυναίκας του με τον Μπλερ με αποτέλεσμα να προκληθεί οριστική ρήξη στη φιλία τους. Αυτοί που ενημέρωσαν τον Μέρντοχ για τα ραντεβού ήταν το προσωπικό στο ράντσο του στην Καλιφόρνια, όπου τόσο τον Οκτώβριο του 2012 όσο και τον Απρίλιο του 2013 ο Τόνι Μπλερ και η 44χρονη Γουέντι Ντενγκ, πέρασαν μόνοι τους δύο σαββατοκύριακα!. Εκτός από την Καλιφόρνια, το παράνομο ζευγάρι είχε απολαύσει τον έρωτά του και στο Λονδίνο, σε πανάκριβη σουίτα στο ξενοδοχείο Ritz αλλά και στη Νέα Υόρκη. οι δυο τους βρέθηκαν ιδιαιτέρως ακόμη και στο σπίτι του Μέρντοχ στο Λος Άντζελες. Τον Ιούνιο ο Τόνι Μπλερ αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που διέρρευσαν μέσω διαδικτύου ότι εμπλέκεται στο διαζύγιο του επιχειρηματία το οποίο οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες από αμερικανικό δικαστήριο.
Ο πρώην ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ, Τόνι και η Σέρι Μπλερ που παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 1980 κι έχουν τέσσερα παιδιά, προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους όταν ξέσπασε το σκάνδαλο αποφεύγοντας δημόσιες εμφανίσεις. Ο μπλερ χάνοντας έναν ισχυρό σύμμαχο, προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να επικοινωνήσει με τον Μέρντοχ για να απολογηθεί, εκείνος όμως δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο. Όπως δήλωσε μέσω εκπροσώπου του, η σχέση του με την πρώην κυρία Μέρντοχ ήταν "πλατωνική" αν και το χειρόγραφο σημείωμα της Ντενγκ που αποκαλύπτει ο βρετανικός τύπος δείχνει άλλα συναισθήματα. Την έχω πατήσει μαζί σου, αυτά είναι τα τρυφερά λόγια της προς τον φλογερό εραστή της.    
Εκτός από τις φιλικές σχέσεις που συνέδεαν τις δύο οικογένειες, το 2010 ο Τόνι Μπλερ έγινε και ο νονός της κόρης του Μέρντοχ. Στα μεγαλοπρεπή βαφτίσια της Γκρέις που έγιναν στις όχθες του ποταμού Ιορδάνη, ήταν προσκεκλημένοι πολλοί γνωστοί όπως η Νικόλ Κίντμαν, ο Χιου Τζάκμαν και η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια. Τότε η πρώην κυρία Μέρντοχ είχε χαρακτηρίσει τον Μπλερ σε γνωστό κοσμικό περιοδικό ως «έναν από τους πλέον στενούς φίλους της». ο τρίτος γάμος του Ρούπερτ Μέρντοχ με την κατά 38έτη νεότερή του Ουέντι η οποία διορίσθηκε άμεσα σε ανώτατο διοικητικό πόστο των επιχειρήσεων, τελέσθηκε το 1999.  Απέκτησαν δύο κόρες και τώρα βγήκε συναινετικό διαζύγιο, Οι διαπραγματεύσεις ήταν σχετικά απλές, επειδή είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο και άλλα δύο που έγιναν μετά το γάμο, τα οποία οριοθετούσαν την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση διαζυγίου το οποίο δεν θα επηρεάσει την ιδιοκτησία και τον έλεγχο του ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης του Μέρντοχ αξίας 7 δις δολ. 
Ο 82χρονος διατηρεί ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και κυρίως σε ΗΠΑ και Αγγλία με τις εφημερίδες τάιμ και σαν. Έχει στην ιδιοκτησία του μια πραγματική αυτοκρατορία που συμπεριλαμβάνει και  πολυάριθμους ιστοτόπους, τηλεοπτικά δίκτυα όπως το Fox News, και κινηματογραφικά στούντιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου