Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ.ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΟ!

Ο Χιου Γκραντ, ένας από τους πιο διάσημους Βρετανούς ανά τον κόσμο κρύβει έναν πιο σκοτεινό χαρακτήρα πίσω από το αθώο χαμογελαστό του πρόσωπο, τουλάχιστον έτσι λένε όσοι παρακολουθούν την πορεία του από τα νεανικά του χρόνια. Αμέτρητες γυναίκες πέρασαν από το κρεβάτι του, ροζ σκάνδαλα αλλά και οι περιπέτειες του με ιερόδουλη το 1995 έχουν γίνει πρωτοσέλιδο. Ο Βρετανός ηθοποιός μέσα στα τελευταία 3 χρόνια έχει αποκτήσει τρία παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα εκτός γάμου. Ο γνωστός για την πορεία του στον κινηματογράφο, όσο και για τις αισθηματικές του ατασθαλίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, απόκτησε το τρίτο του παιδί που ήρθε στην ζωή τρεις μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου. Μπερδευτήκατε;.


Όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα, το νέο μωρό ήρθε στο κόσμο το Σεπτέμβριο του 2012, τρεις μόλις μήνες μετά το δεύτερο παιδί του Χιου. Του μικρού Φίλιξ, καρπό του έρωτα του με τη πρώην σύντροφό του Ταϊνλάν Χονγκ, μοντέλο και ηθοποιός από την Κίνα με την οποία έχουν και μία κόρη την Τάμπιθα που γεννήθηκε το 2011. Μητέρα του νέου γκραντ τζούνιορ η τηλεοπτική παραγωγός, σουηδικής καταγωγής, Anna Elisabet Eberstein, με την οποία ο Χιου είχε κρυφή σχέση. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει αναγνωρίσει και τα δύο παιδιά της Χόνγκ και όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα το μωρό της Εβερστάιν έχει ήδη τη πλήρη υποστήριξη του. Ο Χιου Γκραντ λατρεύει τα παιδιά και μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι η πατρότητα του άλλαξε τη ζωή.


Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου το 1960 στο Χάμερσμιθ του Λονδίνου ως Χιου Τζον Μούνγκο Γκραντ και ήταν ο δεύτερος γιος της οικογενείας. Ο πρώτος ο Τζέιμς γκραντ είναι σήμερα μεγάλος τραπεζίτης. Ο πατέρας ήταν πωλητής χαλιών ενώ η μητέρα δασκάλα. Ο Χιου έδειχνε ιδιαίτερη κλίση και συμπάθεια στη λογοτεχνία και την υποκριτική από μικρή ηλικία. Κέρδισε υποτροφία στην Οξφόρδη το 1979 κι εκεί άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Ο πρώτος του ρόλος και μάλιστα πρωταγωνιστικός, ήρθε το 1982 όσο ήταν ακόμη φοιτητής ενώ παράλληλα έγραφε κριτικές βιβλίων, κομικά σκετς για την τηλεόραση και ραδιοφωνικά διαφημιστικά σποτ για τα προς το ζην. 
Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Χιου Γκραντ γνώρισε το πανέμορφο μοντέλο που έγινε και ηθοποιός την Λιζ Χάρλεϊ. Έμειναν μαζί 13 χρόνια και το ειδύλλιο τους απασχόλησε όλες τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Οι επιτυχίες ξεκίνησαν μετά το 1993 όταν ο Βρετανός ηθοποιός συναντήθηκε με τον Άντονι Χόπκινς στην υποψήφια για 8 Όσκαρ δραματική ταινία «Τα απομεινάρια μιας μέρας». Ο δρόμος προς το χόλιγουντ ανοίγει και ο Χιου Γκραντ γίνεται γνωστός με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κομεντί «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», εκεί  κερδίζει την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα.
ο Χιου Γκραντ έχει παραδεχτεί ότι πολλές φορές σκέφτηκε να παρατήσει την ηθοποιία και να ασχοληθεί με κάτι άλλο όπως τα αθλήματα που του αρέσουν γκολφ, τένις, ράγκμπι ή ποδόσφαιρο. Η απειλή του δεν έχει πραγματοποιηθεί αν και έχει μείνει πολλές φορές για μεγάλα χρονικά διαστήματα εκτός δράσης. Σήμερα ο 54χρονος Βρετανός ηθοποιός και πατέρας πια τριών παιδιών, εξακολουθεί να έχει υψηλό κασέ και να αμείβεται με περίπου  7 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία.
Ο γκραντ είναι ενεργό μέλος σε 3 φιλανθρωπικές οργανώσεις ενώ χρηματοδοτεί και ίδρυμα κατά του καρκίνου του παγκρέατος ασθένεια από την οποία έχασε την αγαπημένη του μητέρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου