Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ

Η πραγματική αγάπη μπορεί να μείνει ζωντανή ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις; Όταν πρόκειται για θέμα ζωής ή θανάτου, για το μέλλον σου και την μετέπειτα ζωή σου, βάζεις πάνω απ όλα τον άνθρωπο σου;. μερικοί θα πουν ναι και κάποιοι άλλοι όχι. Η Ιστορία αγάπης που θα σας περιγράψω πάντως περιέχει εκτός από την αγάπη, πίστη, ελπίδα και όνειρα, γιατί αυτά τα συστατικά μας κρατάνε όρθιους σε κάθε δυσκολία. Ο Ian Μέρφυ και η Larissa γνωρίστηκαν ενώ σπούδαζαν και οι δυο στο πανεπιστήμιο της Pennsylvania. Ο Ian με τον ωραίο παρουσιαστικό του κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον της Larissa και για 10 μήνες έζησαν τον απόλυτο έρωτα. Μάλιστα αποφάσισαν να παντρευτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα αμέσως μόλις ολοκλήρωναν τις σπουδές τους το 2006. Όμως τα σχέδιά τους ανατράπηκαν μέσα σε μια στιγμή. Η μοίρα είχε προκαθορίσει τα πάντα. 
Ο Ian κατευθυνόμενος προς το κατάστημα του πατέρα του στο Πίτσμπουρκ, την ημέρα που θα πήγαινε να αγοράσει τις βέρες τους, είχε ένα φοβερό τροχαίο ατύχημα που του άφησε μόνιμες βλάβες στο νευροκινητικό σύστημα και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον εγκέφαλό του. Ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία ως πολυτραυματίας και μεταφέρθηκε επειγόντως στο χειρουργείο, η ζωή του κρεμόταν σε μια κλωστή.


Ο χρόνος για την Λαρίσα σταμάτησε όταν δέχτηκε το κρίσιμο τηλεφώνημα από την οικογένεια του Ίαν. Στην αρχή ήταν αδύνατο ο τότε 23χρονος όχι μόνο να επικοινωνήσει ή να φάει αλλά να κουνήσει έστω τα μάτια του και χρειαζόταν κάποιον για τον προσέχει και να τον φροντίζει 24 ώρες το 24ωρο. Και μπορεί τα όνειρα της Larissa να γκρεμίστηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη, όχι όμως ο ερωτάς της και η βαθιά αγάπη της για τον Ian. Ο γολγοθάς για εκείνη μόλις είχε ξεκινήσει αφού είχε κάνει την επιλογή της.  Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται ανέλαβε την φροντίδα του και μετακόμισε στο σπίτι του Ian για να είναι κοντά στο νοσοκομείο .Υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα τον παντρευτεί αν μια μέρα επικοινωνήσει και πάλι μαζί της. Με απίστευτη υπομονή περίμενε και έβλεπε τον Ian να καλυτερεύει σιγά- σιγά. Ο νεαρός δύο χρόνια μετά άρχισε να καταλαβαίνει, να αισθάνεται, και οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι αφού διέθετε ένα πολύ δυνατό οργανισμό και θέληση για να ζήσει. Έδωσε την μάχη του και κατάφερε η βελτίωση να είναι σταδιακή.
Ήταν πραγματικά παράξενο γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε να φάει, εμείς είχαμε ένα δέσιμο και του μιλούσα συνέχεια. Είμαι σίγουρη ότι αν εγώ ήμουν στην θέση του Ian, δεν υπήρχε περίπτωση να με είχε αφήσει. Το να εγκαταλείψω τον άνθρωπό μου δεν ήταν ποτέ επιλογή μου λέει η κοπέλα 8 χρόνια μετά το τροχαίο. Τώρα ο Ίαν κάνει φυσιοθεραπείες για να σταθεί και πάλι στα πόδια του και τον υπόλοιπο χρόνο του ζωγραφίζει. Μόλις οι γιατροί τον άφησαν άρχισε να βγαίνει από το νοσοκομείο η κοπέλα του έκανε πράξη την υπόσχεση της. 
Το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα ακόμα και τα δικαστικά εμπόδια προκειμένου να γίνει ο γάμος τους. Βλέπετε έπρεπε να αποδειχθεί δικαστικώς ότι αυτός ο γάμος θα ήταν για το καλό του Ian. Ευτυχώς ένας τοπικός δικαστής πείστηκε και το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πολύ όμορφη τελετή. Όπως άλλωστε λεει και η Larissa όλο αυτό που πέρασε άξιζε αφού τελικά παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της. 
Αυτή ήταν η διαδρομή δύο καθημερινών ανθρώπων που μπορεί η μοίρα να τους έδωσε ένα δυνατό χτύπημα αλλά τελικά ήταν γραφτό να είναι μαζί. Το video του γάμου τους κάνει το γύρο του κόσμου σκορπίζοντας μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας. Μια μοναδική ιστορία αγάπης σαν αυτές που διαβάζουμε μόνο στα παραμύθια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου