Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η 74ΧΡΟΝΗ ΖΑΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗ ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΑΤΑ

Η 74χρονη ξανθιά κοσμική κυρία που παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Αλεκ Γουάιλνσταϊν είχε τρέλα με τις πλαστικές επεμβάσεις, μπαίνοντας συνεχώς στο χειρουργείο για να αποκτήσει... γατίσια χαρακτηριστικά ώστε να ικανοποιήσει τον σύζυγό της. Η Τζόσλιν Γουάιλνσταϊν φημολογείται ότι έχει δαπανήσει 4 εκ. δολ μέσα σε 20 χρόνια για να ευχαριστήσει το σύζυγό της, ο οποίος αγαπούσε τις μεγάλες γάτες.
 Το τρομακτικό αποτέλεσμα- που της χάρισε το παρατσούκλι Catwoman- έφερε ακριβώς το αντίθετο, καθώς τον έπιασε στα πράσα με μία 19χρονη Ρωσίδα καλλονή. Όταν τελικά τον χώρισε πέτυχε έναν από τους καλύτερους συμβιβασμούς σε διαζύγιο, καθώς πήρε 2,5 δισ. δολάρια μετρητά και άλλα 100 εκ. το χρόνο για μία περίοδο 13 ετών. Με έναν όρο όμως. Δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για άλλες πλαστικές επεμβάσεις. Κανείς δεν γνωρίζει βέβαια εάν τον τήρησε. Στην δίκη ακούστηκαν νούμερα από τα έξοδα της που ζάλισαν το ακροατήριο. Ας πούμε το 1999 που ξόδεψε σε ένα χρόνο 60.000 δολ για φαγητό και 547.000 για κρασί.  
Ο Alec Wildenstein ήταν ένας από τους δύο κληρονόμους της πλουσιότερης οικογένειας στον κόσμο της τέχνης. Μετά το θάνατο του πατέρα του το 2001 κληρονόμησε την μισή επιχειρηματική αυτοκρατορία, δηλαδή 10 δισ. δολάρια. Δεκάδες έργα τέχνης αλλά και το καλύτερο ιπποφορβείο του κόσμου, έφεραν εκατομμύρια στους λογαριασμούς του Άλεκ ο οποίος όμως έγινε διάσημος λόγω των πολλαπλών λίφτινγκ που έκανε η σύζυγό του, Τζόσλιν Γουάιλντσταϊν και κοσμούσε τα πρωτοσέλιδα. Μέχρι την έκδοση του διαζυγίου ο κόσμος δεν γνώριζε τον πλούτο του γκαλερίστα ενώ ο θάνατος του, έφερε το προσκήνιο τις κακές σχέσεις και το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειας. Σύμφωνα με ένα βιβλίο ο παππούς του, είχε συνεργαστεί με τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. 
Η οικογενειακή επιχείρηση έργων τέχνης είχε ιδρυθεί από τον προπάππου του, ο οποίος είχε καταφύγει στο Παρίσι από την Αλσατία μετά τη γερμανική κατοχή το 1871 έχοντας στην κατοχή του πανάκριβα έργα και έπιπλα του 18ου αιώνα. Ο γιος και ο εγγονός του διεύρυναν τις δραστηριότητές του και έκαναν την πρώτη εταιρία παγκοσμίως για την πιστοποίηση των εργασιών 60 κορυφαίων καλλιτεχνών. 
Η Τζόσλιν Périsse είχε μεγαλώσει στην Ελβετία και την γνώρισε στον Άλεκ ο Σαουδάραβας έμπορος όπλων αdnan Khashoggi. Το 1977 πήγαν μαζί για σαφάρι στο 60.000 στρεμμάτων ράντσο της οικογένειας στην Κένυα, και ένα χρόνο αργότερα έγινε ο γάμος σε μια πλούσια τελετή στο Λας Βέγκας. Απέκτησαν ένα γιο και μια κόρη αλλά ο αρτ dealer και ιδιοκτήτης αλόγων κούρσας ήταν δύσκολος σύζυγος, καταθλιπτικός με εμμονές. Τον Σεπτέμβριο του 1997, επιστρέφοντας η Τζόσλιν νωρίς από ένα ταξίδι στην Κένυα βρήκε τον Alec στο κρεβάτι με την ερωμένη του, τη νεαρή Ρωσίδα Liouba Stoupakova. Χώρισαν και απαίτησε μηνιαίο επίδομα 200.000 δολαρίων και μια κατάθεση 50 εκατ. στην τράπεζα για να δώσει το διαζύγιο. 
Ο Alec Wildenstein υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν είχε χρήματα για να ζήσει αφού τα κέρδη του είχαν συρρικνωθεί σε μόλις $ 175.000 το χρόνο. Δυστυχώς γι 'αυτόν, η διαδικασία αποκάλυψε έναν χλιδάτο τρόπο ζωής και δεκάδες πανάκριβα ακίνητα όπως το αρχοντικό στο Μανχάταν, ο εντυπωσιακός πύργος κοντά στο Παρίσι, διαμερίσματα στην Ελβετία και ένα τεράστιο κτήμα σε παραλία της Καραϊβικής.
Ο Άλεκ πέθανε στο Paris το 2008 στα 68 του χρόνια αλλά 8 χρόνια πριν πρόλαβε να αποκαταστήσει και το μοντέλο από την Ρωσία. Η χήρα Λιούμπα γουάιλντσταιν ασχολείται σήμερα και εκείνη με την εμπορεία έργων τέχνης ενώ η 74χρονη γυναίκα γάτα τρώει τα λεφτά της, συνήθως, με τον 46χρονο μόδιστρο Λόιντ Κλάιν ενώ είναι παρούσα σε όλα τα κοσμικά πάρτυ.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου