Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΑΛΛΑ 27ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ!

Μπορεί ένα παιδί να συγχωρήσει την μητέρα που το εγκατέλειψε λίγες ημέρες μετά την γέννηση του;. να ψάξει να την βρει για να την αγκαλιάσει συγχωρώντας αυτήν την πράξη;. Πραγματικά μπορεί. Η 27χρονη Κάθριν Ντεπρίλ έχει μια προσωπική ιστορία που μοιάζει με  μυθιστόρημα. Η μητέρα της την εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά την γέννησή της σε ένα φαστ φουντ της Πενσυλβάνια αφού ήταν ανήλικη και η εγκυμοσύνη της κρυφή. Η Κάθριν με μια ανάρτηση στο facebook που συγκλόνισε την Αμερική και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, κατάφερε να ξαναβρεί τη βιολογική της μητέρα και να την συγχωρήσει επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής όσο και αν πόνεσε και έκλαψε.
Η μητέρα της, σε ηλικία 16 ετών το 1986, βιάστηκε και έμεινε έγκυος από έναν άγνωστο, ενώ ταξίδευε στο εξωτερικό. Φοβόταν, δεν ήθελε να το πει στους γονείς της αλλά δεν ήθελε και να σκοτώσει το έμβρυο. Αποφάσισε για 9 μήνες να προσποιείται και τελικά να γεννήσει στο δωμάτιό της. Μετά τον κρυφό τοκετό έβαλε το νεογέννητο σε μια τσάντα, πήγε στο γειτονικό κατάστημα και εγκατέλειψε το παιδί της στην τουαλέτα. Εξαφανίστηκε αγνοώντας για 27χρονια την τύχη της κόρη της που έμεινε στο πάτωμα της τουαλέτας του μικρού ταχυφαγείου. Εκεί λίγη ώρα μετά ένας πελάτης αντίκρισε το μωρό τυλιγμένο μ ένα ανδρικό πουκάμισο μέσα στα αίματα. Οι αρχές δεν βρήκαν ποτέ τη μητέρα της και έβαλαν την μικρή σε πρόγραμμα υιοθεσίας για ανάδοχες οικογένειες. Το παιδί υιοθετήθηκε από την Brenda Holli και μεγάλωσε σε μια ήσυχη και χαρούμενη οικογένεια και σήμερα είναι μια παντρεμένη, εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών. Πάντα όμως έψαχνε να βρει τις πραγματικές ρίζες της.
Στις 2 Μαρτίου μαζί με τον σύζυγό της Mike, αποφάσισε να ανεβάσει στο facebook αυτό το μήνυμα γραμμένο σε χαρτόνι: «Ψάχνω τη βιολογική μου μητέρα. Με εγκατέλειψε στις τουαλέτες ενός Burger King ενώ ήμουν ολίγων ωρών. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να την βρω και μεταδώστε αυτό το μήνυμα. ίσως το δει». Το μήνυμά της έκανε τον γύρο του κόσμου και συγκίνησε 33 χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι το μοιράστηκαν. Η 27χρονη είχε πάντα μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα για την βιολογική της μητέρα και δεν θα σταματούσε εάν δεν μάθαινε στην αλήθεια. Η πραγματική της  μητέρα τρεις εβδομάδες μετά την ανάρτηση βρήκε το θάρρος να απαντήσει για να ζητήσει συγγνώμη. Η Κάθριν δεν πίστευε στα μάτια της και ζήτησε γρήγορα να συναντηθούν.
Η συνάντηση των δύο γυναικών έγινε σε δικηγορικό γραφείο όπου εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές. «Είχα την αγκαλιά που ονειρευόμουν πάντα» δήλωσε η νεαρή γυναίκα στα μίντια, μετά από μια 4ωρη συνάντηση με τη μητέρα της. Για την τραγική ιστορία της η Κάθριν, δεν κρατάει καμία κακία γιατί πιστεύει ότι με αυτήν την πράξη η βιολογική της μητέρα της έδωσε την ευκαιρία να ζήσει έστω και σε μια άλλη οικογένεια. Ίσως η ζωή της να ήταν εντελώς διαφορετική με άσχημη εξέλιξη εάν την κρατούσε. 
Τώρα οι δύο γυναίκες συνεχίζουν να είναι κοντά ενώ οι τρεις γιοι της Κάθριν 8, 7 και 3 ετών συνηθίζουν πια στην ιδέα πως μια νέα γιαγιά μπήκε στην οικογένεια και στην ζωή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου