Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ 8ΔΥΜΑ ΤΟ 2009

Η Νάντια Σούλεμαν συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας το 2009 όταν στα 33 της χρόνια έφερε στον κόσμο 8δυμα. Σήμερα αποκαλύπτεται η πραγματική ιστορία της τότε άνεργης  φοιτήτριας και η συγκλονιστική ομολογία της ότι αυτή η πολλαπλή εγκυμοσύνη ήταν ένα λάθος. η Σούλεμαν δήλωσε ότι δεν έπρεπε να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ είχε ήδη γεννήσει έξι παιδιά. Και τα ερωτήματα είναι πολλά. Ποιος την χρηματοδότησες; μήπως χρησιμοποιήθηκε από γιατρούς για να τους διαφημίσει και ποια ήταν η πορεία της αυτή την 4ετία;. δόξα, χρήμα, διασημότητα αλλά και κατρακύλα, χρεοκοπία, στριπτίζ και ταινία πορνό συνθέτουν μια ασυνήθιστη εικόνα που έχει ως επίκεντρο 14 παιδικές ψυχές..
Η Νάντια Σούλεμαν δεν έχει σύντροφο και μεγαλώνει τα παιδιά με τη βοήθεια νταντάδων και της πρόνοιας αφού εξαρτάται από τα κουπόνια για να αγοράσει τρόφιμα, ενώ λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεών της δεν μπορεί να βρει πλήρη απασχόληση. Όλα τα παιδιά της τα συνέλαβε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και τα οκτάδυμα προήλθαν από έμβρυα που είχαν περισσέψει από προηγούμενη θεραπεία γονιμότητας. Γιατί όμως η ιατρική κοινότητα την βοήθησε από την στιγμή που δεν υπήρχε πατέρας και οικονομική άνεση να μεγαλώσουν αυτά τα μωρά;. τα οποία όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, προέρχονται από τον ίδιο δωρητή σπέρματος, έναν γείτονα της οικογενείας.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Αssociated Ρress απαίτησε, επικαλούμενο νόμο για το δικαίωμα στην πληροφόρηση, και παρέλαβε από το υπουργείο Υγείας της Καλιφόρνιας τον ιατρικό φάκελο της νεαρής μητέρας. Οπως αποκαλύπτεται από τις 300 σελίδες με τις ιατρικές εκθέσεις, η Νάντια έπασχε για χρόνια από κατάθλιψη, η οποία οξύνθηκε σημαντικά ύστερα από ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα. Η 37χρονη σπούδασε ψυχολογία με ειδίκευση στην ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων και εργαζόταν σε ένα κρατικό ψυχιατρείο όταν το 1999 οι τρόφιμοι του νοσοκομείου εξεγέρθηκαν και ένας από αυτούς την τραυμάτισε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη. έλαβε 160.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά το ατύχημα της άφησε σχεδόν έναν μόνιμο πόνο και συνετέλεσε στο τέλος του γάμου της με τον Μάρκος Γκουτιέρεζ. Αργότερα πίστεψε ότι η κατάθλιψή της οφειλόταν στην απομόνωση που ένιωθε όταν ήταν παιδί και προσπάθησε να την εξαλείψει αποκτώντας πολλά παιδιά


Μετά το ατύχημα προσπαθούσε επί επτά χρόνια να μείνει έγκυος μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, ενώ είχε τρεις αποβολές και δύο εξωμήτριες κυήσεις. Μετά τα 8δυμα όμως έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε σε πλαστικούς χειρουργούς, έκανε την ζωή της ριάλιτι και δήλωσε παρούσα στην βιομηχανία του πορνό. Συμμετείχε στην πρώτη της ταινία και πήρε 150 χιλιάδες δολάρια. Σπατάλησε άλλα 250.000 δολάρια που πήρε ως αμοιβή για το ριάλιτι και ψώνια σήμερα η πάλαι ποτέ σταρ και πολύτεκνη μάνα περνάει δύσκολες ώρες. Χωρισμένη και άφραγκη ζει σε ένα σπίτι μαζί με τα 14 παιδιά της τα οποία δεν έχουν να φάνε. Οι δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις με σκοπό να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί, της ροκάνισαν και τα τελευταία δολάρια. Τώρα μοναδικό έσοδό της είναι μια επιταγή από το ταμείο πρόνοιας της τάξεως των 1500 ευρώ το μήνα για το γάλα των παιδιών της.


Η Νάντια Σούλεμαν μπήκε πρόσφατα σε κλινική αποτοξίνωσης για 28 ημέρες λόγω εξάρτησης σε αγχολυτικά χάπια και άφησε τα παιδιά σε τρεις νταντάδες και ένα ζευγάρι φίλων. Πολλοί λένε ότι ήρθε η ώρα τα παιδιά της να ζήσουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον ακόμη και χωρίς την μητέρα τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου