Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΚΑΙ SERIAL KILLER CHARLES MANSON ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ 25ΧΡΟΝΗ!

Ο 79χρονος Τσαρλς Μάνσον, ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν δολοφόνους όλων των εποχών, συνεχίζει ακόμη και σήμερα να απασχολεί τα μέσα με τις δηλώσεις του και τις πράξεις του. Εγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Καλιφόρνια από το 1970, πιστεύει ότι το 2016 θα αποφυλακιστεί αλλά η είδηση που σοκάρει είναι ότι εμφανίστηκε η μελλοντική, 3η σύζυγος του που είναι 54 χρόνια νεότερή του. η 25χρονη θαυμάστρια του, έχει μετακομίσει δίπλα στις φυλακές της Καλιφόρνια και μετρά αντίστροφα για την αποφυλάκιση του αγαπημένου της. Όπως λέει η σταρ  γεννήθηκε με αυτό τον σκοπό, να παντρευτεί τον ηλικιωμένο Μάνσον με την σβάστικα να διακρίνεται ακόμα στο μέτωπό του. ο παρανοϊκός «προφήτης» επιμένει ακόμα πως του αξίζει να αποφυλακιστεί.
Μπορεί 12 αιτήσεις για αποφυλάκιση να έχουν απορριφθεί, συνεχίζει, όμως όπως φαίνεται να έχει μεγάλους θαυμαστές στον έξω κόσμο, άνδρες και γυναίκες που επισκέπτονται το «είδωλό» τους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο 79χρονος, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone δήλωσε ότι είναι αμφισεξουαλικός, είναι ένα από τα πρόσωπα που σημάδεψαν αρνητικά τα τέλη της δεκαετίας του ’60 στην Αμερική. ο διαταραγμένος γκουρού, ο πιο μοχθηρός και παρανοϊκός δολοφόνος του 20ού αιώνα, καθοδηγούσε νεαρές γυναίκες, με τις οποίες συζούσε σε κοινόβια για να γεννούν τα παιδιά του, σε στυγερές ομαδικές δολοφονίες. Ο ίδιος, είχε συγκεντρώσει μια ομάδα από φυγάδες και απόκληρους και είχαν δημιουργήσει την «Οικογένεια Μάνσον». Οι καταχρήσεις με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τους έκανε να ζουν σε ένα δικό τους κόσμο, με δικούς τους κανόνες, συνήθειες και τρόπο ζωής. ο Μάνσον, λάτρης της σαϊεντολογίας, του βουδισμού και των Βeatles, είχε φτιάξει το δικό του κοινόβιο και είχε καταφέρει να βρει ένα λεωφορείο με το οποίο ταξίδευαν όλοι φορώντας μακριές κελεμπίες με έσοδα από ληστείες και κομπίνες.
Το καλοκαίρι του 1969 κατάφερε να οδηγήσει τους «πιστούς» του, στη δολοφονία επτά ανθρώπων, θέλοντας να εξωθήσει έναν φυλετικό πόλεμο ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους. Μεταξύ των θυμάτων ήταν η ηθοποιός Σάρον Τέιτ, έγκυος σύζυγος του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι. Ήταν 9 Αυγούστου όταν 4 γυναίκες της «Οικογένειας» εισέβαλαν στη βίλα που νοίκιαζε το ζεύγος Πολάνσκι στο Χόλιγουντ και κατακρεούργησαν την 8 μηνών έγκυο Σάρον, τρεις φίλους της και τον γιο του κηπουρού του σπιτιού. Την επόμενη ημέρα, μέλη της οργάνωσης εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία Λένο ΛεΜπιάνκα και τον δολοφόνησαν μαζί με τη σύζυγό του που μαχαιρώθηκε 16 φορές. 
Ο Μάνσον ήταν δεινός ομιλητής, μπορούσε να μαγεύει το ακροατήριο με τα λόγια του, κάνοντας έτσι, πολλές από τις εγκληματικές προσωπικότητες που ζούσαν κοντά του, να τον βλέπουν ως κάτι περισσότερο από ένα αρχηγό. Ήταν για εκείνους, κάτι παραπάνω και από θρησκεία και αυτό τους έκανε να ακολουθούν κατά γράμμα, όποια εντολή και αν τους έδινε.
Στα 4 του η κλεπτομανής και αλκοολική μητέρα του τον αντάλλαξε για ένα ποτήρι μπίρα, ενώ από τα 9 του χρόνια μπαινόβγαινε στις φυλακές για κλοπές και αργότερα για βιασμούς. Η ιστορική δίκη του «Προφήτη του θανάτου» είναι η πιο μακροσκελής στην ιστορία των ΗΠΑ που διήρκεσε 1,5χρονο, γέμισε 32 χιλ σελίδες πρακτικών και έκλεισε τους ενόρκους για 255 ημέρες στην απομόνωση από τον έξω κόσμο προκειμένου να πάρουν την απόφασή τους. Αρχικά επιβλήθηκε θανατική ποινή η οποία στη συνέχεια έγινε ισόβια κάθειρξη γιατί η πολιτεία της Καλιφόρνια δεν εφάρμοζε πια τις θανατικές καταδίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου