Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο 56ΧΡΟΝΟΣ PLAYBOY ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 100 ΕΚ. ΔΟΛ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Γεννήθηκε πλούσιος στην Γερμανία και με το κοφτερό μυαλό του κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων στις ΗΠΑ. Ο Thomas Kramer είναι ο άνθρωπος που, στις αρχές της δεκαετίας του '90  έριξε στην αγορά για επενδύσεις 45 εκατομμύρια δολάρια σε μια υποβαθμισμένη περιοχή υψηλής εγκληματικότητας, η οποία σήμερα αποτελεί προορισμό διαβίωσης των πλουσίων. Είναι αυτός που μεταμόρφωσε και ανάπλασε το South Beach στο Μαϊάμι. Κι όμως ο αιώνιος Playboy της Φλόριντα, είναι πια πρώην επενδυτής ακινήτων αφού κάνει μόνιμες διακοπές τα τελευταία χρόνια πλαισιωμένος από δεκάδες καλλονές και σήμερα υποστηρίζει ότι έχει φάει την περιουσία του, ύψους 70.000.000 δολ, εξαιτίας της ξέφρενης διασκέδασης.
Ο 56χρονος εκκεντρικός Αμερικανογερμανός ισχυρίζεται ότι του απομένουν 230.000 δολ και γι' αυτό δηλώνει αδυναμία να επιστρέψει χρωστούμενα 80.000.000 δολ στους κληρονόμους ενός Ελβετού μεγιστάνα συνέταιρου του σε επιχειρήσεις. Οι καταθέσεις των 108 εκ του 2007, εξανεμίστηκαν αφού τα προσωπικά του έξοδα ξεπερνούν μηνιαίως κατά πολύ τα $ 50.000. Ο Κράμερ δηλώνει ότι δεν έχει εισοδήματα και αναγκάστηκε να... ζητήσει από τον μπάτλερ του και το υπηρετικό προσωπικό να πηγαίνουν σπάνια. Πρόσφατα έφαγε και τα 3 εκ. δολ που του άφησε πέρυσι με την διαθήκη ο πατέρας του, γνωστός χρηματιστής της Φρανκφούρτης Willi Kramer. Ωστόσο, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι διαθέτει ακόμη δύο σπίτια στο Σάουθ Μπιτς, αξίας 41 εκατομμυρίων ενώ ο δικηγόρος των Ελβετών υποστηρίζει ότι η φτώχεια του είναι ψεύτικη. Όπως αποκάλυψε, μέσα στο 2013 ο Κράμερ παρέστη στα πιο λαμπερά events του πλανήτη και ταξίδεψε σχεδόν παντού. Τόκιο, Σεούλ, Χονγκ Κονγκ, Μπανγκόκ, Βιετνάμ και Ντουμπάι. Έκανε ένα πολυέξοδο πάρτι γενεθλίων  στο Λας Βέγκας, ταξίδεψε για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, πήγε στην Αγγλία για να ακούσει τον Elton John και εθεάθη σε ένα γιοτ στην Τουρκία.
Ο Thomas σπούδασε στα πανεπιστήμια της Φρανκφούρτης και του Χάρβαρντ ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 1980  εργάστηκε ως έμπορος στη Νέα Υόρκη. Ο γάμος του με την πλούσια κληρονόμο του πασίγνωστου εκδοτικού οίκου Μπούρντα, Κάθριν, έγινε πρωτοσέλιδο κυρίως λόγω της αντίθετης γνώμης του ζάπλουτου πατέρα της. Η εταιρία του διαχειρίστηκε σπουδαία πρότζεκτ στην Γερμανία, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Τελευταίο του έργο στη Βραζιλία με Ξενοδοχεία Πέντε Αστέρων ενώ έμεινε στα χαρτιά η συμφωνία αξίας 20 δισ. δολ με μεγιστάνα ακινήτων στο Πακιστάν για την κατασκευή του πρώτου Island City στο Καράτσι. Στο ερώτημα τι θα κάνει όταν τελειώσουν και τα τελευταία του χρήματα, ο Κράμερ απάντησε ότι θα τον ζουν οι φίλοι και οι συγγενείς του!. τώρα πουλάει τα σκάφη του, τη συλλογή του με τα ρολόγια, ακίνητα και πολύτιμα έργα τέχνης όπως τον πίνακα του Πικάσο «Γυναίκα σε Πολυθρόνα" που αγόρασε το 1992 για περίπου 3 εκ. δολ. Πρόσφατα πούλησε και το τελευταίο του πολυτελές τζιπ σε ένα φίλο του αλλά του το άφησε δανεικό για να μετακινείται.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Τόμας Κράμερ έγραψε την δική του ιστορία στις κοσμικές στήλες και αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε εάν θα αποπληρώσει τα 3.800.000 δολάρια σε απλήρωτους λογαριασμούς και φόρους ακινήτων, ή θα δοκιμάσει μετά τα αχαλίνωτα πάρτι και την ζωή πίσω από το κελί.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου