Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ

Η στυγνή δολοφονία του Βρετανού εκατομμυριούχου Άντριου Μπους, στην είσοδο της βίλας του στην Ισπανία προκάλεσε σοκ και στις δύο χώρες. Και ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο έφερε η σύλληψη της φόνισσας. Το χέρι που κράτησε το όπλο και πυροβόλησε τον επιχειρηματία στο κεφάλι ήταν της πρώην φίλης του. Το πασίγνωστο μοντέλο από την Σλοβακία, η εξωτική Μάικα τον εκτέλεσε αμέσως μετά τον χωρισμό τους και λίγες ημέρες από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.


  Ο 49χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Ισπανία, Αγγλία και Ουαλία ως ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείων και έμπορος χρυσού, είχε δεχτεί δύο σφαίρες στο κεφάλι. Βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της εξοχικής του κατοικίας στο ισπανικό θέρετρο Κόστα Ντελ Σολ και από την πρώτη στιγμή η ισπανική αστυνομία θεώρησε ύποπτη για το φόνο την όμορφη Σλοβάκα αφού εξαφανίστηκε με το Hummer του θύματος και εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Η 24χρονη Μάικα και ο Άντριου ήταν ζευγάρι τα τελευταία 2 χρόνια. Την είχε αρχικά υπάλληλο σε κατάστημα του και στην συνέχεια μετακόμισε στην βίλα του. Αιτία του χωρισμού η Μάσα, 22χρονη Ρωσίδα τοπ μόντελ που μπήκε ανάμεσα τους. Όλα δείχνουν ότι η 24χρονη καλλονή δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό και γι αυτό δεν έφυγε από την ισπανική βίλα και δεν παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού, πίστευες ότι ο Μπους κάποια στιγμή θα γυρίσει σε εκείνη.


 Σύμφωνα με τους γείτονες του επιχειρηματία, η Σλοβάκα τον ζήλευε υπερβολικά και οι καυγάδες ήταν καθημερινοί. Όπως όλα δείχνουν η Μάικα βρισκόταν μέσα στη βίλα του Μπους περιμένοντας, ενδεχομένως επί ημέρες, το ζευγάρι να επιστρέψει από τις διακοπές του. Το σενάριο αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και η νυν σύντροφος του επιχειρηματία, η οποία δήλωσε πως όταν το ζευγάρι επέστρεψε στη βίλα η πρώην βρισκόταν εκεί σε έξαλλη κατάσταση. Μετά από καυγά, η Kukocova τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Ο Μπους είχε μαζί του 6.000 ευρώ, χρήματα που προόριζε για την έκπληξη γενεθλίων στη νέα ερωμένη του Μάσα Korotaeva, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας στο Μπρίστολ.


Το μοντέλο μετά τον φόνο εξαφανίστηκε και πήγε οδικώς στην πατρίδα της διασχίζοντας την μισή Ευρώπη. Εκεί εντοπίστηκε, 3.000 χλμ μακριά, και συνελήφθη. Ισχυρίστηκε ότι ήταν σε αυτοάμυνα και πυροβόλησε γιατί την χτύπησε ο Βρετανός όταν του είπε ότι είναι έγκυος και δεν πρόκειται να φύγει εύκολα από την ζωή του. Η Κουκούτσοβα είπε στα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ότι γύρισε στην χώρα της για την προστασία της επειδή φοβόταν για τη ζωή της πιστεύοντας ότι χωρίς επαρκή αποδεικτικά στοιχεία δεν θα την εκδώσουν στην Ισπανία. Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι όταν έφυγε από την βίλα δεν ήξερε αν ο Μπους ήταν ήδη νεκρός και έμαθε για το θάνατο του πολύ αργότερα.
Η μοναχοκόρη κόρη του Μπους, η 19χρονη Ellie με την μητέρα και πρώην σύζυγο Samantha Mason επισκέφθηκαν την αιματοβαμμένη βίλα για να συλλέξουν τα προσωπικά του αντικείμενα και να αφήσουν λουλούδια έξω από την πόρτα. Η 45χρονη Σαμάνθα, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στο bbc τον χώρισε πριν από 6 χρόνια αλλά διατηρούσε δεσμούς λόγω της κόρης τους. 
Τώρα ο δικαστής στη Σλοβακία θα αποφασίσει αν η Μάικα θα καταδικαστεί σε κράτηση και θα εκδοθεί στις ισπανικές αρχές ή αν θα την απελευθερώσει με εγγύηση. Ο εισαγγελέας πάντως κάλεσε για κατάθεση και το νέο φίλο της Kukucova, τον Peter Kucharik που φέρεται να την είχε συνοδέψει στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου