Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΛ ΜΑΚΦΕΡΣΟΝ, Ο ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ

Είναι η super καλλονή από την Αυστραλία Ελ Μακφέρσον που κατά τη διάρκεια της πορείας της στο χώρο του modeling, απέκτησε το παρατσούκλι «το σώμα», λόγω των απίστευτων αναλογιών της, έναν τίτλο που κατέχει δικαίως μέχρι και σήμερα στα 50 της χρόνια!. το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε κρυφά στον τροπικό παράδεισο των νησιών Φίτζι με τον δισεκατομμυριούχο Jeffrey Soffer μεγαλοιδιοκτήτη ακινήτων και ξενοδοχείων. Η εκθαμβωτική Ελ αντάλλαξε όρκους αιώνας αγάπης στα εξωτικά νησιά του Ειρηνικού ενώπιον λίγων συγγενών και φίλων. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο, ένα χρόνο ακριβώς μετά το χωρισμό του που κράτησε λίγους μήνες. Επανασυνδέθηκαν μάλιστα το Δεκέμβριο του 2012, όταν ο Jeffrey Soffer τραυματίστηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στις Μπαχάμες μαζί με άλλους 3 επιβάτες, στην οποία σκοτώθηκε ο φίλος και δικηγόρος του Lance Valdez. Ο Σοφέρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά τώρα 13 μήνες μετά το δυστύχημα, η Elle McPherson κατηγορείται  ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει την χήρα Βαλντέζ με $ 2 εκατ., για να μην αποκαλύψει ότι ο μεγιστάνας σύζυγό της ήταν παρανόμως ο χειριστής εκείνη την μοιραία μέρα που συνετρίβη το ελικόπτερο. Η Ντάσα Βαλντέζ αξιώνει αποζημίωση 100 εκ. Δολαρίων. 
Ένας από τους τραυματίες υποστήριξε όντως ότι ο μεγιστάνας των ακινήτων που έχει προσωπική περιουσία πάνω από 1 δις δολ. ήταν ο πιλότος χωρίς όμως να έχει άδεια πιλότου. Υποστήριξε μάλιστα ότι ο 47χρονος επιχειρηματίας έκανε επικίνδυνους ελιγμούς κοντά στο έδαφος για να «αναδείξει την βίλα και την πολυτελή θαλαμηγό του. Τότε μια ξαφνική ριπή ανέμου τον έκανε να χάσει τον έλεγχο και το ελικόπτερο να πέσει κατακόρυφα από μικρό ύψος. Ο Soffer εγκατέλειψε την περιοχή αμέσως μετά τη συντριβή για να μην είναι παρόν στις έρευνες των αρχών και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον πιλότο που ήταν ανάμεσα στους επιβάτες και του πρόσφερε μηνιαίο μισθό $ 10.000 για να ισχυριστεί ότι εκείνος χειριζόταν το ελικόπτερο τη στιγμή της πτώσης.


Η χήρα του 47χρονου δικηγόρου Lance Valdez και πατέρα 3ων παιδιών ηλικίας δύο, επτά και εννέα, κατηγορεί την Μακφέρσον  για την απόπειρα δωροδοκίας με 2 εκατ δολάρια για να σιωπήσει και να αποσύρει τις αγωγές. Ο δικαστικός κλοιός σφίγγει για τον Σόφερ που έχει δεκάδες ακίνητα σε μπαχάμες, λας βέγκας και ουάσιγκτον και δεν πήγε ούτε στην κηδεία του φίλου και δικηγόρου του Valdez. Συνεχίζει να ζει την μεγάλη ζωή με την διάσημη σύζυγο του υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με το ελικόπτερο αλλά αναμένεται να κληθεί και πάλι από τις αρχές.
Η Ελ Μακφέρσον έχει δύο γιους τον 15χρονο Flynn  και τον 10χρονο Aurelius που απέκτησε από την προηγούμενη τρίχρονη σχέση της με τον Γάλλο χρηματιστή Arpad Busson ο οποίος απέκτησε πρόσφατα μωρό με την ηθοποιό Uma Thurmun. Ο γάμος με τον σοφέρ είναι ο δεύτερος για την όμορφη 50χρονη αφού το 1986 παντρεύτηκε με τον Γάλλο φωτογράφο μόδας Gilles Bensimon, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος της και έμειναν μαζί τρία χρόνια. 
Η Μακφέρσον, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών που ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, επιμελείται τώρα την σειρά εσωρούχων που σχεδιάζει η ίδια αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν με το όνομα της. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου